Oglumuzun gelmesini istemiyor :(

Ben yanimda olmadığı her sn kokusunu ozluyorum. Esimde aynidir. Evet bazen disari çıktığımızda cok zorlandığımız anlar oluyor sabrımızı sınadığı zamanlar oluyor. Ama o olmadan gittigimiz yerden hic keyif alamıyoruz. Bence oglunuzla biraz basba avakit gecirmesini saglayin. Onunla gecirdigi zamanin keyfine varinca eminim onjnda dusunceleri degisecektir. Cocuklarin verdigi huzur hissettirdigi dinginlik hicbirseyde yok

Anne olma duygusu ile baba olma duygusunun bu kadar farklı olduğunu hiç bilmezdim. Bunu da kk’dan öğrendim.

bende çalışıyorum, bnmde annem bakıyor hatta ben cumarteside çalışıyorum eşim evde cumartesi anneme vermiyorum kızımı babası bakıyor gezdiriyor, hatta çocuk için gidiyoruz gezmeye... eşinizin tavrı çok ilginç o çocuğun anne babaya ne kadar ihtiyacı var farkında değil galiba. eşinizin çocuğunuzla ilgisi nasıl acaba sevgi bağı?

hayır yani anneni ne olarak görüyor, kadın haftanın beş günü bakıyor haftasonuda bakmak zorundamı, bu kadının kendi şahsi hiçmi işi olmaz bu kadar düşüncesizlik olmaz, bu ne rahatlık, annenizin canı yokmu :) kendi annesi baksa yine öyle düşünür mü acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…