Doğuma Hazırlık oglumuzun ismine bir türlü karar veremedik kizlar yardimci olun

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Oglusuma isim

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .

sanmur06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2009
568
1
96
- Yurtdışı
slm kizlar.. merak ediyorum bakalim siz hangi isimleri begeniyosunuz.. biz esimle bir türlü karar veremedikbilmiyorumkismile

MERT

EDIZ

CANEL

BATI

sebebi de,

canel, caner in yanlış yazılmışı gibi geldi bana begenmedim pek açıkçası
ediz, çok eski demode gibi sanki
batı da batu ismiyle fazlasıyla karışır bence.. ve isim gibi değil sanki..

ama mert in hem anlamı hem söylenişi güzel bence

Mert benim ilk oglusumun adi canim bence cok guzell...
Ikinci oglusumun ismide Eren olucak insallahh opuyorumnanaktan

ben batı yı oyladım canım canel hoşg elmedi kulağıma mert çooooooooooooooook var ediz de çok eski model gibi geldi sağlıkla al bebişini kucağına tatlım:teselli:

cok tsk ederim kizlarzemuszemus.. biz esimle baya baya bebegimizin ismi mert olsun diye düsünüyorduk. dün kayinvalidemi aradim, bana isim düsündünüzmü falan diye sordu, bende evet aklimizda mert var dedim aman allahim Mert dememe varmadi AAAAYYYYYYY diye bi bagirdi bende sasirdim noldu diye sordum.. neymis efendim ilk onun aklindan gecmis Mert ismi, esime söylemis esimde annesini kirmamak icin bebegin adini Mert koyucakmis. ay canim oglum benim falan diyo...resmen sok oldum kizlar akannehiracayip moralim bozuldu cok sinirlendim.. esime sordum öyle birsey yok dedi.. yani anlicaginiz vaz gectik gibi cünkü simdi oglumuzun ismini mert koyarsak kaynanam ben koydun torunum ismini falan dicek en nefret ettigim sey yaaa...lmaz:

Canim varsin desin nolucak isim konusu icin hic sorun yapma bence hem ne guzel iste hem sizin sevdiginiz isim olucak hemde kayinvalidenin kimsenin kalbi kirilmamis olurr...

yapmayın etmeyin, babaannesi çok sevindi diye fikrinizi değiştirmeyin....bakın sizinde bir oğlunuz olacak allahın izniyle ve siz de bir babaanne adayısınız....görünen dağlara çabuk varılıyor....mutlu olmak ve mutlu etmek çok güzel bir şey....Sizin beğendiğiniz ve koymayı düşündüğünüz ismi babaannesi de beğenmiş ve düşünmüş olabilir....demek ki, kalpleriniz birmiş desek şuna nasıl olur...bilmiyorumkismile
bence oğlunuza MERT ismini verin ki, adı gibi olsun ve hepiniz mutlu mesut bebeğinizin gelişini ve isminin verilişinin tadını yaşayın.....alkisalkisalkis
bu arada oğlumun adı MERT diye demiyorum ama gerçekten MERT ler bambaşka......O şimdi 25 yaşında mert bir delikanlı.....

sende haklisin ablacim ama ne bileyim ya sogudum isimden.. esimde istemiyo artik sanki oda sinir oldu annesinin bu hareketine. bile bile yapiyo kayinvalidemde. aman be ne zormus isim bulmakbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…