Doğuma Hazırlık oğlumuzun odası hazır, kendisini bekliyoruz...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nurcan_odtu

Yavrum Sana Emanet Rabbim
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
298
9
116
39
sonunda tamamladık oğlumuzun arkadaşlar, ve ben hazırlık sürecinde çok kafam karıştığı için nasıl yapayım nasıl edeyim diye hazırlnamış odalar bana çok yardımcı oldu..bizim odamızın da belki birilerine faydası olur, fikir olur diye düşünüyorumm..biz çok beğeniyoruz, umarım siz de beğenirsiniz.. $1167537_10201866718130761_562237398_o.webp $2013-09-09-490[1].webp $2013-09-09-491[1].webp $2013-09-09-492[1].webp $2013-09-09-493[1].webp $2013-09-09-495[1].webp $2013-09-09-494[1].webp $2013-09-02-476.webp

inşallah olmuştur, ilk defa foto yüklüyorumm:16:

Allah'im ne kadar guzel olmus bu oda..:16::16:

icim bi tuhaf oldu insallah sag salim kucagina alirsin canim..
bende bebek istiyorum suan adetimi beklemekteyim (insallah gelmezler)
ama bende oglum olsun istiyorum boyle bi odasi olsun...

Cok guzel masallah..

Allah'im ne kadar guzel olmus bu oda..:16::16:

icim bi tuhaf oldu insallah sag salim kucagina alirsin canim..
bende bebek istiyorum suan adetimi beklemekteyim (insallah gelmezler)
ama bende oglum olsun istiyorum boyle bi odasi olsun...

Cok guzel masallah..

çok tşk ederim, inş Allahım sana da isteyen herkese de nasip eder..fotoğraf makinesiyle çektiğim fotoları kabul etmedi, büyük diye, telden çektiklerimi yolladım, biraz net değil ama..

çok tşk ederim, inş Allahım sana da isteyen herkese de nasip eder..fotoğraf makinesiyle çektiğim fotoları kabul etmedi, büyük diye, telden çektiklerimi yolladım, biraz net değil ama..

Yok vallahi cok guzel duruyor.. temiz ferah duzgun..
gule gule buyutun cocugunuzu..
hayalimdeki erkek bebek odasi..

Insallah allah'im banada nasip eder..

Maşallah Rabbim hayırlısıyla oğlunun gelmesini ve bu güzel eşyaları kullanmayı nasip etsin. Çok beğendim çok zevkli abartıya kaçmadan döşenmiş bir oda. :nazar:

cok guzelmıs gercekten gayet sade ve sık......gule gule saglıkla buyutmeyı nasıp eder ınsallah Allah tum bebıslerımız ıcın:9

sonunda tamamladık oğlumuzun arkadaşlar, ve ben hazırlık sürecinde çok kafam karıştığı için nasıl yapayım nasıl edeyim diye hazırlnamış odalar bana çok yardımcı oldu..bizim odamızın da belki birilerine faydası olur, fikir olur diye düşünüyorumm..biz çok beğeniyoruz, umarım siz de beğenirsiniz..Eki Görüntüle 798433 Eki Görüntüle 798446 Eki Görüntüle 798451 Eki Görüntüle 798452 Eki Görüntüle 798453 Eki Görüntüle 798456 Eki Görüntüle 798455 Eki Görüntüle 798457

inşallah olmuştur, ilk defa foto yüklüyorumm:16:

çok güzel olmuş ya allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin eğer mahsuru yoksa mobilyanı nereden ve nekadara aldığını öğrenebilirmiyim kısmet olursa benimde oğlum olcak bende araştırıyorum

çok güzel olmuş ya allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin eğer mahsuru yoksa mobilyanı nereden ve nekadara aldığını öğrenebilirmiyim kısmet olursa benimde oğlum olcak bende araştırıyorum

tşk ederim cnm, mobilyamızı düzcede oturduğumuz için, adapazarından aldık..adapazarında belis'in fabrika satış mağazası var.belisin doğa modeli bu..galiba mobilyanın tek fiyatı 1900-2000'di diye biliyorumm..herşeyi ordan aldığımız için ayrı ayrı fiyatları bilemiyorum şimdi..

odası çok güzel olmuş cok beğendim bende oda düzüyorum oğluşuma.odanın halısını nerden aldın birde duvarın rengi bebek mavisimi?

Back
X