Doğuma Hazırlık oğlumuzun odası hazır, kendisini bekliyoruz...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhaba canımmm uzun aradan sonra tekrar ben:) uyku setim geldi. sen yıkayıp mı koydun uyku setini bebeğin çamaşırlarına ne ile yıkmayı düşünüyorsun kolay erişebilirlik açısından herkes hacışakir baby matik öneriyor. annem uyku setini yımmaya kıyamıyor.. yeniliği gider diyor. bir de senin fikrini alayım dedim

ben yıkamadım cnm uyku setini, tenine değen şeyleri yıkıyorum, uyku seti o kadar gerekli değil bence, hem daha şu anda yatmıyor odasında, sepetiinde yatıyor, bebek çamaşırları için friendly organic diye bi deterjan almıştım, belisin mağazasında satılıyprdu o daa, bu arada doğum yaptım 4 ekimde, spinal anesteziyle, çok şükür ikimiz de sağlıklıyızz..:nazar:

ayyy ne güzel canım ya almışşın bebişini kucağına darısı bizim başımıza doktorun eray bey di sanırım öle değil mi nasıl bi doğumdu

ben yıkamadım cnm uyku setini, tenine değen şeyleri yıkıyorum, uyku seti o kadar gerekli değil bence, hem daha şu anda yatmıyor odasında, sepetiinde yatıyor, bebek çamaşırları için friendly organic diye bi deterjan almıştım, belisin mağazasında satılıyprdu o daa, bu arada doğum yaptım 4 ekimde, spinal anesteziyle, çok şükür ikimiz de sağlıklıyızz..:nazar:

Canııımmm hayırlı olsun darısı başımıza inşallah. maşallah size..
herşey güzel olsun gazsız,bol uykulu, ana baba sözü dinleyen, ağlamayan , hayırlı bir evladın olsun inşallah..

doğumdan hemen sonra emzirdin mi tavsiye edeceğin bir şey var mı? karşılaştığın zorluk ya da yanınızda hastanede illaki sunu da bulundurun lazım oluyor dediğin şey..?

sonunda tamamladık oğlumuzun arkadaşlar, ve ben hazırlık sürecinde çok kafam karıştığı için nasıl yapayım nasıl edeyim diye hazırlnamış odalar bana çok yardımcı oldu..bizim odamızın da belki birilerine faydası olur, fikir olur diye düşünüyorumm..biz çok beğeniyoruz, umarım siz de beğenirsiniz..Eki Görüntüle 798433 Eki Görüntüle 798446 Eki Görüntüle 798451 Eki Görüntüle 798452 Eki Görüntüle 798453 Eki Görüntüle 798456 Eki Görüntüle 798455 Eki Görüntüle 798457

inşallah olmuştur, ilk defa foto yüklüyorumm:16:

çok güzel bir oda........allahım saglıklı sıhatlı buyutmeyi nasıp etsin size oglunuzu bu odada ....cpk güzel olmus elinize saglık......bende bebiş istiyorum bakalım rabbim ne zaman nasıp ederse ....

Back
X