- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
- Konu Sahibi Ilkbahar38
-
Çocuğun suratına mı demiş iq'suz yaratık.Merhaba hanimlar
Bu da dert degil demeyin asil derdim hazir cevap olmak.
Esim oglumuzla bugün disardaydi disarda yengesini gördü ve yengesi dediki esime:
ayy oglun cok cirkin olmus
Esimde hic birsey dememis.
Eve gelince bana anlatdi bende sinir oldum.
Cünkü yengesi bunu saka niyetine söylememis gayet de ciddi söylemis.
Evet oglum cirkin görünebilir ama bir insan bunu niye söylerki ne gerek var? Kendisininde cocuklari var ben onun cocuklarina kalkip diyememki ayyy cocuklarin cok cirkin.
Birdahaki sefer bu yengeyi görünce ona birsey diyimmi diyeceksem ne diyim?
tam embesil .Merhaba hanimlar
Esim oglumuzla bugün disardaydi disarda yengesini gördü ve yengesi dediki esime:
Evet oglum cirkin görünebilir ama bir insan bunu niye söylerki ne gerek var? Kendisininde cocuklari var ben onun cocuklarina kalkip diyememki ayyy cocuklarin cok cirkin.
Oglun cirkin dediginde cirkin gormek istiyorsan git bir aynaya bak de.Merhaba hanimlar
oğlan kaç yaşında neden çirkin
yani hani saçını mı kestirdiniz
dişi mi düştü
yeni mi çirkin oldu
insan ya çok tatlıya çirkin der ya da birden ani bir değişim olursa
eşin de şok olmuştur ne desin adam
Densiz,hadsiz,seviyesiz şimdi başka şeyler söylicem de neyse...
Ufacık çocuk ya o laf o çocugun yanında söylenirmi çocugun psikolojisini hiç düşünmeden.
Eşinde bir alem anneler böyle şeylere acayip takılır keşke sana söylemeseymiş.
Bence denk geldiğin zaman ayyy çok çirkin gözüküyorsun de direkt kendine o anlar zaten.
Çocukları için deme o hataya düşme onların bir suçu yok direkt kadının üzerine oyna.
Bazı insanlar gerçekten patavatsızlıkta sınır tanımıyor. Küçücük çocuk için öyle denir mi?
Mesafe koyun aranıza,nasıl konuşması gerektiğini öğrensin.
Oglum daha bebek 18 aylik son kez dogumgününde görmüstp oglum o günden bu güne tabiki degisti. Degisti derken sadce büyüdü saclaro uzadi okadar canim yavrum benim ben kompleksli degilim o dedi diye oglumu da ciekin bulmam ama sinir oldum
kendi çocuğu varsa ve çirkinse kıskanmıştır sizinkini tatlı görünceEvet bende anlamadim yani niye cirkin olsunki bir bebek sonucta daha 18 aylik
Sen bişey söyleme.Eşin laf taşımış gibi olur.Hoş ben eşine de kızdım hem kadının ağzının payını verememiş hemde sana yetiştirmiş.
Yanında olsaydı olay söylenecek çok şey vardı da.Yakışık almaz şimdi.
Bırak kadın insan olduğunu sanıp çirkin kalbiyle dolansın dursun.Canını sıktığına değmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?