Oglun cok cirkin olmus

Ilkbahar38

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2015
2.302
1.935
133
Merhaba hanimlar

Bu da dert degil demeyin asil derdim hazir cevap olmak.
Esim oglumuzla bugün disardaydi disarda yengesini gördü ve yengesi dediki esime:
ayy oglun cok cirkin olmus
Esimde hic birsey dememis.
Eve gelince bana anlatdi bende sinir oldum.
Cünkü yengesi bunu saka niyetine söylememis gayet de ciddi söylemis.

Evet oglum cirkin görünebilir ama bir insan bunu niye söylerki ne gerek var? Kendisininde cocuklari var ben onun cocuklarina kalkip diyememki ayyy cocuklarin cok cirkin.

Birdahaki sefer bu yengeyi görünce ona birsey diyimmi diyeceksem ne diyim?

Densiz,hadsiz,seviyesiz şimdi başka şeyler söylicem de neyse...

Ufacık çocuk ya o laf o çocugun yanında söylenirmi çocugun psikolojisini hiç düşünmeden.

Eşinde bir alem anneler böyle şeylere acayip takılır keşke sana söylemeseymiş.

Bence denk geldiğin zaman ayyy çok çirkin gözüküyorsun de direkt kendine o anlar zaten.

Çocukları için deme o hataya düşme onların bir suçu yok direkt kadının üzerine oyna.

Çocuğun suratına mı demiş iq'suz yaratık.

Nazar değmesin diye ay çirkin şey denir de gerçekten bi çocuğa bebeğe çirkin diyen ilk kez duydum. Bir de akraba. Çok gereksiz olmuş bence.. Eşinizin size anlatması da ayrıca gereksiz. Anne aşırı hassas olur şahsen ben ölene kadar bi daha Sevemem o kişiyi.. ara bozmuş esiniz maalesef.. en iyisi hiçbişey söylemeyin çocuğa çirkin diyen size ne demez.. boşverin.. bişey deseniz çocuğu çirkin diye sinirlendi diye düşünür böyle insanlar..

tam embesil .
bir şey deme bence değmez

Sen bişey söyleme.Eşin laf taşımış gibi olur.Hoş ben eşine de kızdım hem kadının ağzının payını verememiş hemde sana yetiştirmiş.
Yanında olsaydı olay söylenecek çok şey vardı da.Yakışık almaz şimdi.
Bırak kadın insan olduğunu sanıp çirkin kalbiyle dolansın dursun.Canını sıktığına değmez.

Oglun cirkin dediginde cirkin gormek istiyorsan git bir aynaya bak de.

Bazı insanlar gerçekten patavatsızlıkta sınır tanımıyor. Küçücük çocuk için öyle denir mi?
Mesafe koyun aranıza,nasıl konuşması gerektiğini öğrensin.

Oglum daha bebek 18 aylik son kez dogumgününde görmüstp oglum o günden bu güne tabiki degisti. Degisti derken sadce büyüdü saclaro uzadi okadar canim yavrum benim ben kompleksli degilim o dedi diye oglumu da ciekin bulmam ama sinir oldum

Oglum birsey anlamamistir daha 18 aylik ama sakasina demedigini de biliyoruz ondan sinir oldum. Yani oflumda bir degisim olmadi haliyle büyüdü son kez 6 ay önce görmüstü. Ben onun cocuklarina asla laf etmem desem desem ona söylerim sen cirkinsin diye o u bile cocuklarin yaninda diyemem ama

amannn boş verinnn

çocuk da zaten bozulacak yaşta değilmiş

belki de cidden nazar değmesin diye demiştirrr

Sinir olurum böyle tiplere. Cirkinmis!!
Bence onun kişiliği çirkin,bebeğe ve çocuklara çirkin denmez ,kendisi çok mu güzelmiş veya çocukları??
Benim bi tanıdığımda kızımı her gördüğünde aa bu çok çirkin olmuş derdi,bende en son dayanamyip kesin bi dille bugüne kadar güzel kız tatlı kız demedin,çirkin demek mi hoşuna gitti dedim,seninkini de görecem ben dedim(hamile)
Ayy napim çocuk gibi cevap verdim kadına ama haketti
Bidaha da demedi zaten.

Esimde bir alem haklisin sanirim kendisi ne diyecegini bilemedi yengesi zaten kivirirdi lafi zamaninda benim hakkimda da cirkin demistide neyse. Evet esim laf tasimis gibi olacak onun bana söyleme sebebi ben yemek yaparken oglum tezgahin üstündeydi pirincleri döktü her yere bende ogluma kiziyordum biraz onda dedim bak oglum buralar pis oldu cirkin etdin heryeri felan derken esimin aklina geldi söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…