- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
- Konu Sahibi Ilkbahar38
-
o patavatsiz yengeyi ilk gorduginde ayyy noldu sana hastamisin rengin kacmis kilo almissin aman tanrim suratinin sekli bile degismis saftin kaymis de.seni sinir etti madem oda sibir olsun dengeisz kadinOglum birsey anlamamistir daha 18 aylik ama sakasina demedigini de biliyoruz ondan sinir oldum. Yani oflumda bir degisim olmadi haliyle büyüdü son kez 6 ay önce görmüstü. Ben onun cocuklarina asla laf etmem desem desem ona söylerim sen cirkinsin diye o u bile cocuklarin yaninda diyemem ama
kendi çocuğu varsa ve çirkinse kıskanmıştır sizinkini tatlı görünce
Evet bende anlamadim yani niye cirkin olsunki bir bebek sonucta daha 18 aylik
amannn boş verinnn
çocuk da zaten bozulacak yaşta değilmiş
belki de cidden nazar değmesin diye demiştirrr
Oluyor hanımefendicim hem de nasılHahahha ben asla öyle düsünmemistim ya ama allahim insan bukadArmii cahil olabilir ya
Cok sacma. Cocuk guzel olsa guzel derler zaten. Belli ki cirkin. Ama onemli olan ic guzellik. Kaldi ki soyleyen yenge belli ki guzel biri, niye cirkin desinler simdi kadincagiza? Sen de insanlarin guzelligine takmissin.Densiz,hadsiz,seviyesiz şimdi başka şeyler söylicem de neyse...
Ufacık çocuk ya o laf o çocugun yanında söylenirmi çocugun psikolojisini hiç düşünmeden.
Eşinde bir alem anneler böyle şeylere acayip takılır keşke sana söylemeseymiş.
Bence denk geldiğin zaman ayyy çok çirkin gözüküyorsun de direkt kendine o anlar zaten.
Çocukları için deme o hataya düşme onların bir suçu yok direkt kadının üzerine oyna.
Nazar değmesin diye ay çirkin şey denir de gerçekten bi çocuğa bebeğe çirkin diyen ilk kez duydum. Bir de akraba. Çok gereksiz olmuş bence.. Eşinizin size anlatması da ayrıca gereksiz. Anne aşırı hassas olur şahsen ben ölene kadar bi daha Sevemem o kişiyi.. ara bozmuş esiniz maalesef.. en iyisi hiçbişey söylemeyin çocuğa çirkin diyen size ne demez.. boşverin.. bişey deseniz çocuğu çirkin diye sinirlendi diye düşünür böyle insanlar..
Cok sacma. Cocuk guzel olsa guzel derler zaten. Belli ki cirkin. Ama onemli olan ic guzellik. Kaldi ki soyleyen yenge belli ki guzel biri, niye cirkin desinler simdi kadincagiza? Sen de insanlarin guzelligine takmissin.
Yengenin de ici kotuymus demek ki Rabb'im buyuk bir yerden veriyor bir yerden aliyor. Ama sende 2 yerden de almis gorunuse gore
Evet haklisin ya esim arayi bozmak icin demedi. Konu böyle acildi ben yemek yapiyordum oglumda tezgahin üstünde oturuyordu ve bütün pirincleri malzemeleri döktü bende ona kozdim dedim bak cirkin yaptin her yeri felan. O anda esim geldi öyle aklins gelip anlatdi olayi
Cok sacma. Cocuk guzel olsa guzel derler zaten. Belli ki cirkin. Ama onemli olan ic guzellik. Kaldi ki soyleyen yenge belli ki guzel biri, niye cirkin desinler simdi kadincagiza? Sen de insanlarin guzelligine takmissin.
Yengenin de ici kotuymus demek ki Rabb'im buyuk bir yerden veriyor bir yerden aliyor. Ama sende 2 yerden de almis gorunuse gore
Baska insanlara cirkin diyenler güzel mi oluyor bunu demek istiyorsunuz?
Bir çocuk niye çirkin diye sevilir ki?
Bana küçükken kız çirkin napıyon derlerdi, ağlatırlardı beni.
Yenge de çok büyük terbiyesiz. Ben arayıp kavga ederdim. Ama siz yapmayın. Bir daha gördüğünüzde hiç konuşmayın onunla. Çıkartın hayatınızdan.
Bende dayanamazdım arar ağzının payını verirdim çirkin veya güzel bunun muhasebesini yapmak helede çocugumun yüzüne söylemek kimsenin hakkı değil.
Çocugum yarın bana gelip "anne ben çirkinmiyim, güzel görünmüyormuyum" diye sorular sordugunda o yenge mi düzeltecek benim evladımın psikolojisini??
Onu o dediği lafa pişman ederim ama aynı şekilde evlatları ile değil direkt kendisi ile çözerim sorunumu.
Ben yorumumu yaptim gectim kinci misin nesinGüzel yada çirkin demek zorunda değil fikrini kendine saklasın çocuğun yanında babasına kalkıpta çocugun çok çirkin denirmi?? O çocugun psikolojisini düşünebiliyormusun?? Sen de o kapasitedesin belliki doğacak evladına şimdiden üzülmeye başladım.
Kadının güzel olduğundan falan değil, patavatsız densiz olduğu için o lafı söylüyor.
Ayrıca Dünya güzeli olsa ona o hakkı kim veriyor ki??
Ben kimsenin güzelliğine çirkinliğine takmadım kafayı da sende bir şeyler baya bi yara yapmış belliki. Görünen köy klavuz istemez kendi konunu hatırla ve sana yapılan yorumları hatırla birde bana yapılan yorumları hatırla sonra yorum yap okey??
Hani guzele cirkin deriz ya, bence o anlamda dedi ve esiniz anlamadi
Ben guzelim de gerisini bilememBaska insanlara cirkin diyenler güzel mi oluyor bunu demek istiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?