- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
- Konu Sahibi Ilkbahar38
-
Hani guzele cirkin deriz ya, bence o anlamda dedi ve esiniz anlamadi
Birincisi yengenin güzel olduğunu nereden anladınız?Cok sacma. Cocuk guzel olsa guzel derler zaten. Belli ki cirkin. Ama onemli olan ic guzellik. Kaldi ki soyleyen yenge belli ki guzel biri, niye cirkin desinler simdi kadincagiza? Sen de insanlarin guzelligine takmissin.
Yengenin de ici kotuymus demek ki Rabb'im buyuk bir yerden veriyor bir yerden aliyor. Ama sende 2 yerden de almis gorunuse gore
Canım sakın polemiğe girme konun kapanır. Kendi konusundan yaraları var onun. Ben Dünya güzeliyim herkes bizi kıskanıyor bize nazar değiyor kafasında. Senin konun da yok yere kapanmasın onunla polemiğe girme işin içinden çıkamazsın.
Bence ciddi sekilde cirkin dedigini dusunmuyorum siz kendi cocugunuzu cirkin goryosunuz yazdiklatinizdan onu anladim onun icin yengeyide ciddiye almaniz cok normal
Ben guzelim de gerisini bilemem
Oglun ne tatli olmus yerine oglun ne cirkin olmus dendi diye dusunun"Ayy çirkin ya yerim onu ben" ile
"oğlun çok çirkin olmuş"
Bu iki cümlenın anlamı bambaşka.
Eğer öyle olsaydı durum anlaşılırdı bence.
Evet oglum cirkin görünebilir ama bir insan bunu niye söylerki ne gerek var?
Hangi yazdigim cümleddn onu anladinki?? Alintilarmisin lütfen. Ben oglumu asla cirkin bulmuyorum hem bulsamda size ne ki?
Burda demissin
Bilemedim ki boyle bi dangozluk yapabilecek bi insan yoktur diye dusunuyorum ama yengeyi siz taniyorsunuz sonuctaAcaba mi bende öyle düsündüm esime de sordum oda ciddi oldugunu söyledi. Ve esim onu uzun senelerden beri taniyor öyle demis olsaydi fark ederdi diye düsündüm bende
Bi daha bakResimdeki sensen eger güzel degilsin bence
Evet oglum cirkin görünebilir ama bir insan bunu niye söylerki ne gerek var?
Canim cok haklisin kim o patavatsizlarBazı yorumlar insanı resmen çileden çıkarıyor. Hangi anne evladını çirkin bulur?? Öyle olsaydı konu sahibinin umurunda olmazdı buraya da konu açma gereği duymazdı.
Bir evladın annesinin gözüne çirkin geldiğini düşünecek kadar, çocuğun gerçektende çirkin olduğunu söyleyecek kadar itici düşünceler emin olun bu yazdıklarınızla siz uzaktan çok daha çirkin gözüküyorsunuz.
Sana mi dedimZorlama olmuyor işte
Bence sizde daha dikkatli okuyun bilmiyorum bana o yazdigi yazi cok degisik geldi hic bi anne evet cocugum cirkin gorunebilir diyemez anne gozunde evladi her zaman en guzeli olur neyse ya bana ters geldi sadece benim yazdigimi yargilamak size dusmedi .Bazı yorumlar insanı resmen çileden çıkarıyor. Hangi anne evladını çirkin bulur?? Öyle olsaydı konu sahibinin umurunda olmazdı buraya da konu açma gereği duymazdı.
Bir evladın annesinin gözüne çirkin geldiğini düşünecek kadar, çocuğun gerçektende çirkin olduğunu söyleyecek kadar itici düşünceler emin olun bu yazdıklarınızla siz uzaktan çok daha çirkin gözüküyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?