Oglun cok cirkin olmus

Birincisi yengenin güzel olduğunu nereden anladınız?

Ikincisi her çirkin bulduğumuzun yüzüne çirkinsin mi diyoruz? Kaldı ki bu ufacık bir bebek. İçinde tutsun densiz densiz konuşmasın bir daha diye ağzının payı verilmeli.

Bence ciddi sekilde cirkin dedigini dusunmuyorum siz kendi cocugunuzu cirkin goryosunuz yazdiklatinizdan onu anladim onun icin yengeyide ciddiye almaniz cok normal

Hangi yazdigim cümleddn onu anladinki?? Alintilarmisin lütfen. Ben oglumu asla cirkin bulmuyorum hem bulsamda size ne ki?

Acaba mi bende öyle düsündüm esime de sordum oda ciddi oldugunu söyledi. Ve esim onu uzun senelerden beri taniyor öyle demis olsaydi fark ederdi diye düsündüm bende
Bilemedim ki boyle bi dangozluk yapabilecek bi insan yoktur diye dusunuyorum ama yengeyi siz taniyorsunuz sonucta

Görünebilir dedim bu nedemek? Oglum cirkin görünüyor demedimki.
Hem herkesin güzellige bakis acisi Farkli. Ben burada oglum güzel veya cirkin muhabbetine girmek istemiyorum

Bazı yorumlar insanı resmen çileden çıkarıyor. Hangi anne evladını çirkin bulur?? Öyle olsaydı konu sahibinin umurunda olmazdı buraya da konu açma gereği duymazdı.

Bir evladın annesinin gözüne çirkin geldiğini düşünecek kadar, çocuğun gerçektende çirkin olduğunu söyleyecek kadar itici düşünceler emin olun bu yazdıklarınızla siz uzaktan çok daha çirkin gözüküyorsunuz.

Canim cok haklisin kim o patavatsizlar

Bence sizde daha dikkatli okuyun bilmiyorum bana o yazdigi yazi cok degisik geldi hic bi anne evet cocugum cirkin gorunebilir diyemez anne gozunde evladi her zaman en guzeli olur neyse ya bana ters geldi sadece benim yazdigimi yargilamak size dusmedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…