Senin imtihanın da Kv ve eşin maalesef

Kendi tarafımdan yaşadığın olaylara baktığımda "Ben olsam ne yapardım" diye düşündüm de.
Kesim hiç güzel şeyler yapmazdım.
Anasının ağzına bakan eşimden buz gibi soğurudum orası kesin.
Kv de başbaşa şahit olmadan ağzıma geleni içimden geçen herşeyi bir güzel söylerdim.
"Sen nasıl bir mahluksun ki sende İnsanlık namına zerrece birşey yok.Hadi benden çekinmiyorsun bre kadın Allahtanda mı korkmazsın? Bu yaptıklarının hesabını nasış vereceksin? Elbet gün gelecek senin de kıç..na imam pamuğu tıkacak o zaman ne yapacaksın? Yoksa sende öteki kötüler gibi hiç ölmeyeceğini mi sanıyorsun acuza suratlı? Senin oğlun nasıl ki evladınsa bende ana baba evladıyım ben ağaçtan düşmedim oğlun beni pavyondan da almadı şerefimşe namusumla gelin geldim ben size Allah'ın emanetiyim sizde emanete böylemi sahip çıkılıyor? Ben senin oğluna kadınlık yapıyorum bizi ayırıp senmi kadınlık yapacaksın oğluna? Tabiiii sen oğlun elinden gitmesin diye onu da yaparsın kansız utanmaz kadın.Senin böyle biri olduğunu tahmin ediyordum ama bu kadar ileri gidip beni ezeceğine ihtimal vermiyordum.Bana zaten akrabaların demişti bu kadın oğlunu sana bırakmaz elinden gelse kendi koynuna girer demişlerdi de inanmamıştım. (Burada ki son cümle tamamen misilleme ve huylandırma için uydurulacak)
Allah'tan dilerim ki kan kus bir bardak su verenin olmasın. Bir daha kocamla aramıza girersen kocamı üstüme salarsan seni dava eder hapse attırırım" aynen bunları söylerdim eşime de söylerse inkar eder "Annenin son kozu da bumu aşkım" derdim.
Allah sana sabırlar versin inşaAllah.