Kısmeti kendileri yapıyor :)Bi de kısmet bu işler demezler mi :)
Kısmeti kendileri yapıyor :)
Biri de beni gittiğimiz kafe wc sinde sorguya çekmişti,evliyim dediğimde de vah vah dedi ,yeni evliydim,zaten evlilik fobim vardı ,teyze beni gerdi 1 saniyeliğine,sonra oğlum da seni beğenmiş deyince anladım ki kendine vahlanıyormuş.
Bu konu acayip dikkatimi çekiyor kızlar. Dün parkta biraz yürüyüş yapayım dedim. Sonra da eşimle buluşacaktım. Teyzenin biri beni durdurdu. Bir şey soracakmış. Sor dedim. Demez mi evli misin bekar mısın? Hadiiiiii şimdi ne diyeyim bilemedim. Oğlun çok mu yoruyor kimseyi beğenmiyor mu teyze desem, iş uzayacak. Biraz kafaya alıp güleyim desem bize yakışmıyor. Evliyim dedim geçtim.
Daha önce de yolda otobüste çok yaşadığım hatta sizlerinde yaşadığı bir durumdur. En güldüğüm ise sendikaların toplu memur eylemi yaptığı bir eylemi gözüne kestirmiş elleri öpülesi teyzem. Maaşlı gelin arıyor. Biz de tesadüf ordan geçiyorduk. Durdurdu. O zaman daha atanmadım diye neredeyse "ne geziyorsun burda dükkanı kapatma" azarıyla beni ötelemişti hasbam. :)
Hastane kapısında öğretmen ogluna hemşire gelin arayani biliyorumBu konu acayip dikkatimi çekiyor kızlar. Dün parkta biraz yürüyüş yapayım dedim. Sonra da eşimle buluşacaktım. Teyzenin biri beni durdurdu. Bir şey soracakmış. Sor dedim. Demez mi evli misin bekar mısın? Hadiiiiii şimdi ne diyeyim bilemedim. Oğlun çok mu yoruyor kimseyi beğenmiyor mu teyze desem, iş uzayacak. Biraz kafaya alıp güleyim desem bize yakışmıyor. Evliyim dedim geçtim.
Daha önce de yolda otobüste çok yaşadığım hatta sizlerinde yaşadığı bir durumdur. En güldüğüm ise sendikaların toplu memur eylemi yaptığı bir eylemi gözüne kestirmiş elleri öpülesi teyzem. Maaşlı gelin arıyor. Biz de tesadüf ordan geçiyorduk. Durdurdu. O zaman daha atanmadım diye neredeyse "ne geziyorsun burda dükkanı kapatma" azarıyla beni ötelemişti hasbam. :)
Ay gulmekten kırılıcan maasli gelinim olsun diyeni duymustum ama sendika eylemini ilk defa duydumBu konu acayip dikkatimi çekiyor kızlar. Dün parkta biraz yürüyüş yapayım dedim. Sonra da eşimle buluşacaktım. Teyzenin biri beni durdurdu. Bir şey soracakmış. Sor dedim. Demez mi evli misin bekar mısın? Hadiiiiii şimdi ne diyeyim bilemedim. Oğlun çok mu yoruyor kimseyi beğenmiyor mu teyze desem, iş uzayacak. Biraz kafaya alıp güleyim desem bize yakışmıyor. Evliyim dedim geçtim.
Ah ahh kv ler ahhAnlamıyorum neden böyle maddiyatçı bir zihniyet doğdu. Bu üst neslin bir sıkıntısı var da işi sosyologlara bırakalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?