Sahipli misin :)Biri de beni "sahipli misin sahipsiz misin" diye durdurmustu. Sahipliyim dedim ben de bozulmustu artik neye bozuluyorsa. Sanki senelerce umit verdimSonra da cocuk var mi bari diye sordu hani esim hamile birakmayi becerememisse kendi oglunu onerecek sanki tovbe ya...
Sahipli misin :)
Evet aşımı dün yaptırdılar
Sahiden tuhaflar ben olsam evladimin mutlulugunu isterim valla calisan gelin bulanlarin nasil kasim kasim kasildiklarinna sahitligim vardir
Daha gecen aylarda basima geldi. Yuzuk takmiyorum diye kadinin gozleri isildadi ama karnima bakinca surati yamuldu.
Kamuda calismiyorum ama calistigim yeri duyduklarinda benim de basima cok geldi. Sanki oglunu alsam senin kaynanalik yapmana izin vericem.
Hayret bir sey.
Ben sevgilim var diye cevap verince simdikilerin de hep var yaa hofff diye bir yakarış bir isyan kopmuştu teyzenin birinden.Biri de beni "sahipli misin sahipsiz misin" diye durdurmustu. Sahipliyim dedim ben de bozulmustu artik neye bozuluyorsa. Sanki senelerce umit verdimSonra da cocuk var mi bari diye sordu hani esim hamile birakmayi becerememisse kendi oglunu onerecek sanki tovbe ya...
En sağlam maaşlı gelin sendikal eylemlerden bulunurSendika yürüyüşü hiç aklıma gelmemişti. Ya bu oğluna eş arayan teyzelerin oğulları niyeyse ezik ve asosyal canlanıyor hep gözümde. Engel olamıyorum.
Bir komşumuz torununa atkı örüyordu. Kime örüyorsun diye soranlara: torunuma demiyordu, oğlunun adını da söylemiyordu da en son hakim gelinini kastettiğin anladım." hakimin oğluna örüyorum" diye kasılıyordu hakikaten :) Hakim gelinim var yaa hani diyordu.teeee Allah'ım yaa
En sağlam maaşlı gelin sendikal eylemlerden bulunur
He hakkininda pesine dusuyo ama ben kaynana olsam sendikalneylemdeki gelinden korkarim kendini ezdirmez sonucta
Yürüyen iki puçuk bin lira olsun da ne olursa olsun hesaaaabııı
Buna erkek analarının evrimi denir işte.. İlk evrelerinde "errrrkek" evlatları daha erişkin yaşa ulaşmadan "Ay yok, ben bunu yellozun tekine nasıl vericem, o benim oğluma bakamaz ki, benim gibi yediremez, benim gibi emziremez ki ayol" diye kendilerine dert edinmeye başlarlar. İkinci evrelerinde," errrkek" erişkin yaşa ulaşıp bir kıza aşık olup evlenmek üzere getirdiğinde, canını dişine takarak hunharca yollarına taş koyarak ayırır, evlendirmez. Bu teyzelerin başka bir versiyonuysa evlenmelerini el mahkum kabul eder ama kendisini bi bulaşmasa ömür billah mutlu olacak çifti ayırmaya adar, %99'da becerir. Üçüncü evreyse, senin karşılaştığın modeller işte. İşin sonunda bakarlar ki benim bu dünyada günlerim sayılı, tek gözüm toprakta "kim bakar benim oğluma, kim yedirir paşamı, kim giydirir" diyerek parkta, bağda, bahçede gelin aramaya başlarlar oğullarına.. Tabi herkes böyle demiyorum ama genel tablo bu.. Ah teyzeler ah..Bu konu acayip dikkatimi çekiyor kızlar. Dün parkta biraz yürüyüş yapayım dedim. Sonra da eşimle buluşacaktım. Teyzenin biri beni durdurdu. Bir şey soracakmış. Sor dedim. Demez mi evli misin bekar mısın? Hadiiiiii şimdi ne diyeyim bilemedim. Oğlun çok mu yoruyor kimseyi beğenmiyor mu teyze desem, iş uzayacak. Biraz kafaya alıp güleyim desem bize yakışmıyor. Evliyim dedim geçtim.
Daha önce de yolda otobüste çok yaşadığım hatta sizlerinde yaşadığı bir durumdur. En güldüğüm ise sendikaların toplu memur eylemi yaptığı bir eylemi gözüne kestirmiş elleri öpülesi teyzem. Maaşlı gelin arıyor. Biz de tesadüf ordan geçiyorduk. Durdurdu. O zaman daha atanmadım diye neredeyse "ne geziyorsun burda dükkanı kapatma" azarıyla beni ötelemişti hasbam. :)
Ay sorma ya bende cevremde bi kac kisinin kardeslerinden soylerken ahmet hoca mehmet hoca dediklerine sahit oldum tabi once kardeslerinden soz ettiklerini anlamiyorum isye ogretmen yada cami hocasi falan oldumu adlariyla degilde hoca diye hitap ediyirlar
Hatta bi ara calistigim bi yerde bi doktorun abisi ona doktir bey diye oda abisine ali joca diye hitap ediyo ama espirisine degil bildigin ciddi ciddi
Guzel diye kendilerini kast etmisler demekkiBenim hastalarım kaynanan güzel olsun diye dua ediyor.Evli misin bekar mısın diye sordular ama hiç bu açıdan düşünmemiştim :)
Benim hastalarım kaynanan güzel olsun diye dua ediyor.Evli misin bekar mısın diye sordular ama hiç bu açıdan düşünmemiştim :)
Hahahah yok saglikci degilim, ona garanti meslek gozuyle bakiyorlar ideal gelin diyeSaglikcimisin genelde saglikcilara pptansiyel gelin adayi diye bakarlar hem maasli hem isimize yarar isimizi gorur niyetiyle bakiliyor genelde
Aman bizim komşu eşine hocahanım diye sesleniyor
Önce bizimle konuşuyordu yanımda öğretmen birisi vardı biz ona seslendi sandık sonra baktık ki kendi eşine sesleniyor şok olmuştuk
Beni de durakta iki teyze sorguya çekmişti.ogretmen misin kizim diyerek yanima yaklastilar.evet dedigimde gozleri parladi!!!!evli oldugumu duyunca pek uzulduler.neden erkenden evlendin dediler bir de!!! Yeni evlenmistim 24 yaşındayım dedim. Ben seni oğluma beğenmistim deyiverdi teyzem....okulunda bekar yok mu diye de sohbeti ilerletti.yok teyze yok simdikiler okurken anlaşıyor dedim.gittiler yanımdan.
Bir de sınav görevinde okul müdürü sınıfları geziyormu s sınıfa geldi. Sonra biri gelip gidip yanımdaki diğer görevli öğretmene bir şeyler söyledi.ama tabi ogretmen de soruyor nerelisin falan...sonra pişkin pişkin geldi.iste okulun müdürü seni oğluna beğenmiş hocam oğlu da yüzbaşı yakışıklı da evi arabasi var dedi.ne olduğumu şaşırdım! !! Evliyim ben hocam dedim.hadi ya tüh dedi.sanki kendi oğlu tövbe tövbe ...Yani böyle yersiz yersiz konuşan oluyor.sinir ediyorlar.tabi artık soran yok.ehhh elimde cocuk olunca :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?