- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
O sözü okuyunca beni bulunduğum yerde kaşıntı bastıBen de şok oldum ama böyle beklenmedik çirkin olaylarda kitleniyorum, sadece konumumu değiştiriyorum. Sonra eve gelince "ah keşke şunu şunu diyeydim" pişmanlığını yaşıyorum. Bazen çirkin insanlara anladığı dilde cevap vermek gerek valla
Hahhaa süpersin çok güldümOnu tv gibi düşün. Yani kendi kendine çalsin dursun
Ben maza muduruyum tabıkıde yaka kartlarımız varya ad soyad onceden satıs danısmanydım 2010 kadar mılet ısmı okuyupfaceden yazardı ogluna koca ayanlar kendıne sevgılı arynlar mudur oldum sadece adım yazdı rahtldm xxdZamanında oğluna çok istemiş bir tanıdık teyze. Babamda hep yok demiş anneme.o teyze de beni çok sever her geldiğinde öve öve bitiremezdi. Neyse oğlunun düğününe gittik.iste hoşgeldiniz derken bize bana eğildi"" ah k8zim bizi kimlerle ugrastirdin.senin gibi tatlı dilli gelin bulamadık" dedi dugundeyiz. Gelin öndeki masada.beni düşündüğü oğlunun düğünü!!!!!. Yani yok artık dedim.iyiki de olmamış.zaten olamazdı da haberim bile yoktu benim.allah şaşırıp da böyle bir kaynana ya denk getirmedi çok şükür ki..
Yani he desem orada düğünü durduracak nerdeyse. ..ayıp yani.yazik o kıza. Sonradan çok sorun yaşadılar geliniyle.en Son duzelm8slerdi ama.
Otobüs durağında başıma çok geldi. Hatta 2 kadın sözlü tacizde bulundu. Başta birbirlerine övdüler sonra bu yatakta da iyidir dedi. BU dedi YATAK dedi. Cahiller
Biri teyzelere evlatlarını küçük düşürdüklerini söylesin. Adamların kendi zevki, ağzı, sosyal hayatı yok mu da annelerine kaldı bu iş
Babamla ben midemizden rahatsızlandık annem kliniğe götürdü bizi. Bizden önce kafasına bi şey düşmüş çocuğu getirmiş yakınları ama yüzünün yarısı yoktu nerdeyse. Teyze bir iki adım derken geldi oturdu annemin yanına kızın mı nerde oturuyonuz bekar mı çok güzelmiş kaynım var çok yakışkklı durumları da çok iyi. Adresinizi verin bigün kahve içmeye gelelim falan.. anneme cevap verme diyorum annem şoklandı garibim saf saf cevap veriyo.. babam çıktı o ara muayeneden bu defa babama döndü aynı işlemi babama yapıcak tabi babacığım durur mu kardeş senin hastana nolmuş öyle geçmiş olsun burası bunun yeri mi belli siz delisiniz bizim kız sizden deli kafası bozuldu mu sıraya dizer sizi dedikendimi tutamayıp kahkaha atmıştım.. ne değişikler vad yahuu.. şimdi de eşimi abim sanıyolar bi bozuluyo ki sormayın utanmasalar benden isticekler diyo garibanım
Harpelaa sayende isin sırrını çözduk artik türkiye evde kalmis kız seviyesi minimum seviyelere inecek onlarda bu topikten haberleri olmayanlar
Canım şaka bi yana insan öncelikle eşini kendi kalbiyle seçmeli. Secilmek değil mühim olan, evlilikte onca zorluğa karşı bu benim kararim diyerek devam etmek çok güzel bir dayanak oluyor.
Diğer konuda da belirttiğim gibi hayata bol bol gülümse gerisi kolay
Ben cevaplayayım cicim, öğretmen gelin olunca ne oluyor bak şimdi. Yarım gün çalışılıyor diye düşünülüyor, sonra hafta sonu yok, ara tatili ve yaz tatili falan derken bunların gözleri parlıyor. Gelin hem oğluna iyi bakar hem de bunların hizmetçiliğini rahatça yapar. Eh bir de maaşı var, oğlu zorlanmaz. Bundan iyisi can sağlığı ne olacak.Sorma yabir de ben anlamıyorum öğretmen gelin olunca ne oluyor? Tamam çok guzel bir meslek ama avukatlikta öyle, illa da avukat gelin diyen duymadım ya da illa da dişçi gelinim, veteriner gelinim,psikolog gelinim olsun diyen hiç duymadım.
Ben cevaplayayım cicim, öğretmen gelin olunca ne oluyor bak şimdi. Yarım gün çalışılıyor diye düşünülüyor, sonra hafta sonu yok, ara tatili ve yaz tatili falan derken bunların gözleri parlıyor. Gelin hem oğluna iyi bakar hem de bunların hizmetçiliğini rahatça yapar. Eh bir de maaşı var, oğlu zorlanmaz. Bundan iyisi can sağlığı ne olacak.Eh klasik sözleri var tabi, bir bayan için en iyi meslek... Tamam tamam sustum
Hiç unutmam geçen sene bölümü kazandığımda komşu teyze, bitir atan ne dünürler çıkar şimdi sana. Kapıda bilet keser anan demişti.
O da bir sebep olabilir tabi. Fakat ana nedenler maaş ve çalışma saatleri.
Guzel ozetlemissin birde bizim unuttugumuz bisry var
Gece nobeti falan yok ya (aslinda bazilarinda olabiliyorda toplumda pek bilinen birsey degil) eee o nobet zamanlarida ogretmen gelin sahibi sevgili kv ler torunlarina bakmak icin güzelim uykularinida bolmwk zorunda kalmayacaklar
O da bir sebep olabilir tabi. Fakat ana nedenler maaş ve çalışma saatleri.
Kızları yürüyen 2500 tl olarak görenler var ciddiyim.
Ben bir yerde çalışıyordum. Evli olduğu halde gözü fıldır fıldır dönen bir herif vardı.
Neyse bir müşteri gelmişti, kız öğretmendi neyse işini halletti gitti. Neyse bizim bu herif bana dedi ki of off şimdiki aklım olsa hiç ev kızı alır mıydım? Baksana yürüyen 2500 tller dururken biz de çabalayıp duralım böyle demişti.
Ben tabi şok.Kadınlara maaş çeki gözüyle bakıyorlar ciddiyim, sadece adamlar değil, burada gülüştüğümüz kayınvalide adayları da öyle.
Ya evlenmeden önce aramayı falan geç ben daha fenalarını gördüm.Kadınlar dahi artik erkekleri calisan kadinlara illa calisan kadin olsun fikrine yonlendiriyorsa ben artik erkeklerin boyle dusunmelerine sasiriyorum
Ben stajdayken bi arkadas yeni nisamlanmis kiz ev kiziymis orda personelden bir abla cidden oyle sert bi sekilde diyor ki ben aliye o kadar soyledim calisan al gitti ev kizi buldu (sanki ev kizlari vebalı)tabi calisan istemelerine degilde calismayani kotu gormelerine cok uzuldum sarlar itibariyle bende calisamiyirum cunku
Misal kardesimde ogretmen bigun komsu kardesime yegeni icin gelmis yegenide ogretmen kardesimi gormuslugu bilmisligi bile yok hani gorse tanisa bilse eyvallah ve inanirmisin acik acik soyledi oglumuz gorevli istedik ki evlenecegi kiside gorevli olsun resmen maasi icin geldik der gibi bir kere yine birileri sırf ogretmen oldugu icin geldiler kardesim her ikisininde karsina bile cikmadi
Ay bide gelwn kadin bana kizarak diyo ki sen niye okumadin okuyorum teyze ne okuyorsun kac yillik ama girmen lazim sorguya ceker gibi
Jadinlar hemcinsini boyle hor gorurse karsi cins napmaz ki
ne iğrençlerYa evlenmeden önce aramayı falan geç ben daha fenalarını gördüm.
Bir tanıdığımız karısını aldattı. Gelin ev hanımıydı. Görümcesi de gözümün içine baka baka, o da evde oturmayaydı. Ancak evde yedi, içti, yattı akşama kadar. Akşam eve gelince kocasıyla iki çift laf edemedi, hem ne edecek ki yattığını mı anlatacaktı? Bu yabani halleriyle kardeşimi de bıktırdı, kardeşim de gitti iyisiyle aldattı tabi dedi.
Ben şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?