Oğluna parkta hatta eylemde gelin arayan anneler

Ay ne bombalar varmış ya

İnsan kendi nasılsa karşındakini de öyle görmeli. .
Nankör olmamalı. .
Üstelik sende kaldığı halde . .
Çok iyi olmakta iyi değil demek ki. .
Çok şikayetçi benden.
Kaynıma gşdecek ya şimdi.
Bahanesi de dağınıkmışım ben.
Askitom çok iyi biri.
Hiçbişeyimi eksik etmez taşır taşır.her işi becerir.ama temiz düzenli değil.bahanesi bu.

Yahu zaten çalışıyorum.akşamları da elimden geleni yapıyorum.
Haftasonu da dip köşe cam pencere ne varsa yapıyorum.titiz nasıl olunur daha.ama kadın beğenmiyor beni.
İnsanda çirkin şansı olacak.
Umarım kaynıma gönlündeki gelini bulur...
Neyse konuyu dağıtmayayım gene aklıma geldi

Eşinle aran iyiyse o sevse ne olur, sevmese ne olur. Boşver gitsin.

Ya bosverrr daginiksan daginiksin ben buyum de geç. Begenmiyorsa kalmasin. Bunu de yani. Istemeyene orada de kapı. Bence sen mulayim oldugun icin çıkmış tepene.

Allah bilsin senin iyiliğin boşver. .
Gün gelir "seni arar" unutma bunu arkadaş. .

Ya bosverrr daginiksan daginiksin ben buyum de geç. Begenmiyorsa kalmasin. Bunu de yani. Istemeyene orada de kapı. Bence sen mulayim oldugun icin çıkmış tepene.
Öyle bişey diyemiyorum
Çocuğuma baktığı için.ama zaten yazın temelli gidecek.biraz daha sabrediyorum işte.
Hayır bide Evimi gör tertipli düzenli ama kadın hala beğenmiyor.ütüsüz giymem giydirmem.6 yaşındaki oğluma bile.
Yaptığım yemeklere bile illa bahane buluyor.kulp takıyor.
Allahtan eşim herşeyin farkında.
Yoksa napardım bilmem.

Eşin farkindaysa hiç üzme kendini. Yazın gidecekmis zaten. Rahat edersin.

Masallah. Allah nazardan saklasin.
Güzel dileklerin içşn Sağol canım.teşekkür ederim.
Öyle bir psikolojiye soktu ki beni
O giderse ev kokacak mış
Heryer pis olacakmış gibime geliyor.yani bunu ima ediyor.bikaçlere de söyledi.

Güzel dileklerin içşn Sağol canım.teşekkür ederim.
Öyle bir psikolojiye soktu ki beni
O giderse ev kokacak mış
Heryer pis olacakmış gibime geliyor.yani bunu ima ediyor.bikaçlere de söyledi.
Onu tv gibi düşün. Yani kendi kendine çalsin dursun

Memnun değilim deseydin ne olacakmış
Evet ya ..onun geyigini cok yaptik sorma...Eşim cok kizmisti anlatinca..yanimda arkadasinin kiz kardeside vardi döylediginde.otelde kadinla karsilasiyoduk daha sonrasinda...bi güzeel inceliyodu ikimizi artik söylemiyorum olunca çokmkızıyo hoşuna gitmiyomuş..ona evlenme teklifi etseler hoşuma gider miymis...ayni sey degil ki..beni teyzemler begeniyo sagolsunlar..en son kuzenimin kinasinda ablamin biri...kizimi kardesim sanmis...bi guzel süzdü...sonra birine sordu...ben anliyorum bakismalardan...sonra bana söyledi geldi...(bunu eşime anlatmadim içim şişmişti anlattim rahatladim valla1

Bu arada erkeklere bile oluyor ayni versiyon...
eşimi askerde carsi iznindeyken yaşli bi amca takmis kafayi telini filan almis...sana yigenimi vercem diye...cok zenginmis kiz gööya...sürüleri,tarlaları varmış...neyse o cok uzun hikaye istanbula kalkmis gelmis adam hatta baska sehirden..

Son düzenleyen: Moderatör:
Otobüs durağında başıma çok geldi. Hatta 2 kadın sözlü tacizde bulundu. Başta birbirlerine övdüler sonra bu yatakta da iyidir dedi. BU dedi YATAK dedi. Cahiller

Biri teyzelere evlatlarını küçük düşürdüklerini söylesin. Adamların kendi zevki, ağzı, sosyal hayatı yok mu da annelerine kaldı bu iş

Ay yok artik ben şok
Ben olsam gel yatağı munasip bi diye gider 7 ceddine kayardım

Bosanda gel kocandan diyecekti heralde teyze
Eşinin ki de ilgincmis

Ay yok artik ben şok
Ben olsam gel yatağı munasip bi diye gider 7 ceddine kayardım

Ben de şok oldum ama böyle beklenmedik çirkin olaylarda kitleniyorum, sadece konumumu değiştiriyorum. Sonra eve gelince "ah keşke şunu şunu diyeydim" pişmanlığını yaşıyorum. Bazen çirkin insanlara anladığı dilde cevap vermek gerek valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…