Immm değersiz kaynanam bir inşaat şirketinde yönetici asistanı, kıymetli eşim bir plazanın idari kadrosunda çalışıyor. Ama biz uzun yıllar flört ederek evlendik. Eşimle tanıştığımda o lise mezunuydu. Ben üniversitede öğretmenlik okuyordum. Annemin "ben üniversite mezunu olmayana kız vermem" şartı üzerine hırslanıp üniversiteyi kazanıp yanıma geldi beraber okuduk, beraber mezun olduk. Annemin üniversite okuma şartından önce bir benzin istasyonunun kasiyeriydi, şimdi o benzin istasyonunun olduğu plazanın idari kadrosunda. Yani değersiz kaynanam beni istemezken oğlunun elle tutulur bir işi dahi yoktu. Kaynanamın tek derdi de oğlunun kimseyle evlenmemesiydi zaten. O yüzden gözü ne öğretmen, ne saygılı gelin görmedi. Doktor olsaydı da görmezdi. Derdi kıskançlıktı diyelim.Degerli kaynananin ve kiymetli oglunun mesleklerini merak ettim acaba doktor gelin beklentisi olabilir mi ki acaba
Ha ha hangi parkta ariyorlarmış hemen gidelim:)
Vay be canım anneannem ne kadar da masum kaldı şu kadının yanında. ..yıllardır günahını aldık sulalecek
Vallahi şans mıdır, şanssızlık mıdır bilemiyorum. Bazen apartmanda, mahallede, markette ayak üstü hal hatır sorduğum, rastgele muhabbete tabii olduğumuz teyzeler oluyor. İşimi sorduklarında ve öğretmen dediğimde gözleri parlıyor. Benim kaynanamın aksine beni görünce gözünün parlamasını bırak, gözünün feri sönüyor. Vallahi kendime soruyorum niye kaynanamda, öğretmen gelin isteyen her 100 erkek annesinden biri değilki.Sanssizligina bak!!!oysa millet öğretmen gelin için takla atıyor.unv.yi kazandigimda tebrik etmeden önce ohoooo hemen evlenirsin öğretmenin kısmeti bol olur diyenler oldu! !!!
Sen hit kiz o teyzeler kamudan ariyorkarmis ben kamudan degilim atanma ihtimalide zor o teyzeler kalabalik ediyom diye beni bi gusel doverlerHa ha hangi parkta ariyorlarmış hemen gidelim:)
Immm değersiz kaynanam bir inşaat şirketinde yönetici asistanı, kıymetli eşim bir plazanın idari kadrosunda çalışıyor. Ama biz uzun yıllar flört ederek evlendik. Eşimle tanıştığımda o lise mezunuydu. Ben üniversitede öğretmenlik okuyordum. Annemin "ben üniversite mezunu olmayana kız vermem" şartı üzerine hırslanıp üniversiteyi kazanıp yanıma geldi beraber okuduk, beraber mezun olduk. Annemin üniversite okuma şartından önce bir benzin istasyonunun kasiyeriydi, şimdi o benzin istasyonunun olduğu plazanın idari kadrosunda. Yani değersiz kaynanam beni istemezken oğlunun elle tutulur bir işi dahi yoktu. Kaynanamın tek derdi de oğlunun kimseyle evlenmemesiydi zaten. O yüzden gözü ne öğretmen, ne saygılı gelin görmedi. Doktor olsaydı da görmezdi. Derdi kıskançlıktı diyelim.
İşin kötüsü bizim ildeki temsilcisi daha çocuğun mesleğini telaffuz edemiyor "çok yakışıklı bi 'ceyrah' görsen uçak gibi tomofili var" diyordu.
Bu kadar profesyonel ve kolektif bir çalışma için çok yanlış bir elemandı.
Ha ha şöyle teyze bir bana denk gelmez ki egleneyim stres atayımSen hit kiz o teyzeler kamudan ariyorkarmis ben kamudan degilim atanma ihtimalide zor o teyzeler kalabalik ediyom diye beni bi gusel doverler
En büyük hayalim uçak gibi tomofili olan koca bulmaktı o gün bu gunmus
Kiz Allah iyiligini verson valla gulmekten gozlerim yasardi babam simdi noluyo diye celallenecek uçak gibi tomofili olan ceyraha gelin bulmuslar mi bakin bizimde hemsire gelin adayimiz varipeqbojuqu kiz uçak gibi tomofili olan ceyraha kica ariyomuslar zahir
Bizde sans yok kiz ablam doktordan muhendisten neyim eksik dedi aldi muhendisiHa ha şöyle teyze bir bana denk gelmez ki egleneyim stres atayım
Ama bir ara annem fizikntedaviye gidiyordu kadının biri anneme senin kızın var mi demiş.annemde var demiş.oğluma kız ariyorumda sana benzer mi kızın senin gibi guzel mi demis
annemde benzer demiş.oğlun kim neci demiş.mühendis demiş ne mühendisi demiş annem italatt ihracatt demisne ithal ihraç ediyor demiş annem kadın cevap verememiş.oyla nda annesini almaya gelmiş fıçı gibi siskoymus annem olmaz demis
Bi desem zaten neler derdim EvvelAhir'cim de.. Kadın bildiğin daha beni görmeden, tanımadan sadece ismimi duyduğundan beri benden nefret etti.. Ben eşimle tanıştığımda aynı zamanda eşim annesiyle görüşmüyordu. Annesi babası ayrı. Annesine kin ve nefret kusuyordu. Annesi eşimle görüşmek istiyor, eşim onu görmek dahi istemiyordu.. Her anne oğlunu yanında ister, annen ile baban arasında yaşananları onları ilgilendirir annene sırt çevirme diyerek 3 ay uğraş sonucunda görüşmelerine vesile olmuştum. Akabinde araları düzeldi. Buna rağmen senelerce her gıcık gitmesine rağmen tek kelime saygısızlığum olmamıştır ama işin sonucunda asla evlenelim istemedi. Ne engeller çıkardı, ne çoraplar ördü başımıza da biz herşeyi bertaraf edip mutlu sona ulaştık. Ama psikolojimin yarısını da bu evrede bıraktım yani.. İnsanlar tuhaf.Desene sayemde oglun iş güç sahibi oldu diye aslinda senin beni bagrina basip el ustunde tutman lazim diye
Ben de öğretmenlik okuyorum da artık mesleğin çok prestiji kalmadı sanki. Atanmayanı istemiyorlar, dünür gelmeden aranan tek kriter bu. İnsanlığıymış, görgüsüymüş, kültürüymüş umrunda bile değil.
Şimdi ben umut milli takımındayım, çünkü daha okulu bitirmedim, Kpss'yi kazanma ihtimalim cepte. Şimdiden yatırım yapmak isteyen teyzeleri bekliyorum, buralar 2 yıla değerlenecek çünkü.
He bir de evlensin, biz okuturuzcular var sormayın gitsin. Geçen böyle teklifle geldiler bana. 30 yaşında veterinere istendim kızlar, ama okutacaklarmış beni. Çok cömertler çok!
Bi desem zaten neler derdim EvvelAhir'cim de.. Kadın bildiğin daha beni görmeden, tanımadan sadece ismimi duyduğundan beri benden nefret etti.. Ben eşimle tanıştığımda aynı zamanda eşim annesiyle görüşmüyordu. Annesi babası ayrı. Annesine kin ve nefret kusuyordu. Annesi eşimle görüşmek istiyor, eşim onu görmek dahi istemiyordu.. Her anne oğlunu yanında ister, annen ile baban arasında yaşananları onları ilgilendirir annene sırt çevirme diyerek 3 ay uğraş sonucunda görüşmelerine vesile olmuştum. Akabinde araları düzeldi. Buna rağmen senelerce her gıcık gitmesine rağmen tek kelime saygısızlığum olmamıştır ama işin sonucunda asla evlenelim istemedi. Ne engeller çıkardı, ne çoraplar ördü başımıza da biz herşeyi bertaraf edip mutlu sona ulaştık. Ama psikolojimin yarısını da bu evrede bıraktım yani.. İnsanlar tuhaf.
Deseydin ya "teyzem sen uzulme hemen birakirim onu bak mesaj attim bile sikma sen canini"
En büyük hayalim uçak gibi tomofili olan koca bulmaktı o gün bu gunmus
nerde bu tomofilin sahibi koordinatları verinbhemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?