Oğlunu sevmiyor diye mi bana da böyle acaba ?

naughtywomen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2016
894
562
33
Offf çok karisigim bu aralar . Lütfen yardımcı olun kızlar .

22 yasındayım 2.5 yıllık evliyim 8 aylık kızım var .

Şu kucucuksun yaşın küçük çocuksun daha diyen olursa hiç yazmasın atara atar. :duduk:

Evlendigimden beri eşimin ne ailesinden ne de akrabalarindan manevi bir destek görmedim.

Buda canımı çok sikar oldu hatta bunaldim artık. Ne annesi ne babası böyle umarlarinda değiliz. Ama eşime sorsan onlardan iyisi yok. Kendim görmesem tamam dicem belki haklıdır diye ama eşim ne zaman onlarin içinde olsa hiç sevgi kardeşleri saygı bile göstermez.

Ne bana ne de eşime karşı. Kv ile altlı üstlü olmamıza rağmen ölsek umrunda olmaz. Hiç birgün daha kapıya gelip torunumu özledim biraz ver bakım demedi babası da demedi .

8 kardeş olmalarına rağmen kucağına almaları bile sayılı. Ama benim ailem yanında ben kızımı görmüyorum bile kız kardeşim yedirir icirir yanıma bırakırdı gece ruhum duymazdı ağlayinca annem kardeşim falan hemen uyanırdı. Babam biraz katı olmasına rağmen kziim ağladığı zaman onu sallamıştır beşiğinde.

Annemle gördüğümüz zaman babamı kızımı sallarken gitmezdik yanlarına bile . Ilk torunu da değil annemin yegenlerim var .

Ortak is yapıyolar eşim olmayınca yürümüyor işleri. 1 hafta annemlere gittik bütün işler hemen dağılmış 2 kardeşi de yanında halbuki 3 kardeş bide kp ortak para dayız alacağınız.

Bazen düşünüyorum eşim bu kadar çalışmazsa onlara hepten umurlarinda olmayız diye . 2.5 yılda kendi aralarında da sevgi ve saygı göremedim. Hep çekişme kim kimin ayağını kaydıracak olayı.

6 eltiyiz en çok zorluk çıkara nı en değerlisi gibi . Buda bence oğlandan kaynaklanıyor. Bende düşünüyorum oğlunu sevseydi benide severdi diye .
Acaba yanlış mi düşünüyorum dersiniz .

Bu arada kv den çok çektim hep mı hizmetçi gibi gormeler falan . İşi düşerse konuşur benle bazen aylar geçiyor tek kelime etmedigi oluyor .

Eşime karşı da iyi değiller.

Oğlunu seven gelininde sever lafını taktim??

Bence o laf dogru degil.oglu icin olen anneler gelinlerini dusman gorebiliyor ornekleri cok.sizin imkaniniz varsa isi ayirin.ortaklik eninde sonunda tartismalara huzursuzluklara yol acar.
Ilk torunlar genelde cok sevilir bi de erkekse bu zihniyetle tonla insan var.kiziniZa kotu davranmiyorsalar ya da ayrimcilik yapmiyorsalar cok takmayin.
Sizi kiziniz sevse ne olur sevmese.siz esinizle mutluluguna bakin derim.siz kendi cekirdek ailenizle mutlu olun.gerisi bos.

Sevmezlerse sevmesinler sizi..çok lazım değiller sonuçta.
Ailemden uzak bir şehre geldim. Insan ister istemistemez birlerini yanında istiyor ama . Bir çay icip dertlesebilecegim kimsem.yok . Kızım çok yoruyor artık beni. Yükümü hafifleten yok. Yalnızlıktan sıkıldım :KK42:

Bence o laf dogru degil.oglu icin olen anneler gelinlerini dusman gorebiliyor ornekleri cok.sizin imkaniniz varsa isi ayirin.ortaklik eninde sonunda tartismalara huzursuzluklara yol acar.
Ilk torunlar genelde cok sevilir bi de erkekse bu zihniyetle tonla insan var.kiziniZa kotu davranmiyorsalar ya da ayrimcilik yapmiyorsalar cok takmayin.
Sizi kiziniz sevse ne olur sevmese.siz esinizle mutluluguna bakin derim.siz kendi cekirdek ailenizle mutlu olun.gerisi bos.
Eşim ayırmaya yanaşmıyor. Çok karışmıyorum ona artık . Tabiki kv torunları arasında ayrımcılık yapıyor erkekler daha önde onun için

Bence o sadece bir laf gerçeklik payı olduğunu düşünmüyorum . İlla sevmek zorunda değilsiniz saygınızı bozmayın yeterli . Artı nerde çokluk orda b.... aile apartmanı anlaşamayanalar için zor vesselam:KK53:

Ailemden uzak bir şehre geldim. Insan ister istemistemez birlerini yanında istiyor ama . Bir çay icip dertlesebilecegim kimsem.yok . Kızım çok yoruyor artık beni. Yükümü hafifleten yok. Yalnızlıktan sıkıldım :KK42:

Canım benim inan evdeki huzur, akrabalarla sıkıfıkı olmaktan çok daha önemli..eşine,kızına sarıl.zaten biraz zaman geçince kreşe başlar oradaki annelerle çevre edinirsin az daha sabır..birde parka götür hergün kızını ordaki annelerle sohbet eder rahatlarsın.uzakta olsa hergün ara anneni kardeşini konuş takma eş tarafını seni sevmek zorunda değiller.iyi olsunlar ama uzak olsunlar bin kat iyi..bebişi öpüyorum :KK15:

Eşim ayırmaya yanaşmıyor. Çok karışmıyorum ona artık . Tabiki kv torunları arasında ayrımcılık yapıyor erkekler daha önde onun için
Esinizle araniz iyiyse maddi konuda haksizlik olmuyorsa yapacak birsey yok.bir de esinize annen seni sevmiyor yoksa beni de sever gibi imalarda soylemlerde bulunmayin.nede olsa ailesi.

Bence o sadece bir laf gerçeklik payı olduğunu düşünmüyorum . İlla sevmek zorunda değilsiniz saygınızı bozmayın yeterli . Artı nerde çokluk orda b.... aile apartmanı anlaşamayanalar için zor vesselam:KK53:
Eşime ne kadar anlatmaya çalışsam kendi bildiğini yaptı takmıyorum artık

Canım benim inan evdeki huzur, akrabalarla sıkıfıkı olmaktan çok daha önemli..eşine,kızına sarıl.zaten biraz zaman geçince kreşe başlar oradaki annelerle çevre edinirsin az daha sabır..birde parka götür hergün kızını ordaki annelerle sohbet eder rahatlarsın.uzakta olsa hergün ara anneni kardeşini konuş takma eş tarafını seni sevmek zorunda değiller.iyi olsunlar ama uzak olsunlar bin kat iyi..bebişi öpüyorum :KK15:
Sağol canım teşekkür ederim yorumun için. Ama hep ailesiyle ic içe olunca huzur olmuyor bee. Rahatlık yok bir dışarı çıkıcaksin nereye gidiyorsun napicaksiniz vs. Gibi bunlardır en çok huzuru bozan şeyler

Esinizle araniz iyiyse maddi konuda haksizlik olmuyorsa yapacak birsey yok.bir de esinize annen seni sevmiyor yoksa beni de sever gibi imalarda soylemlerde bulunmayin.nede olsa ailesi.
Maddi konuda sıkıntımız olmadi bugüne kadar . Bazen kaçıyor ağzımdan yalan söylemiyim şimdi

Aranıyorsun demek istedim yanlış yazmışım . Yanlış anladın beni. Boşver böyle daha iyi diyorum . Sevmemesi yani
Belki de senin etrafında çocuğunu seven yeterince kisi var bunun için onlara ihtiyaç duymuyorsun . Instagrama kızımın fotolarınifotolarıni koymaya başladım bi ara seviyoalr diye sokakta gören illaki bakar kızıma gülen bir bebek . Sevilmesini istiyorum belki de bilemem

Back
X