- 29 Temmuz 2018
- 2
- 0
- 1
- 45
- Konu Sahibi dilefruz1453
Oğlumun adını Kaan koymak istiyorum.Ama kime söylesem Kaanlar çok yaramaz oluyor koyma diyorlar.Neredeyse vazgeçecegim.Bu konu da bir fikri ya da tecrübesi olanlar yazabilir mi lütfen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim ilk çocuğumun ismine bir isim vardı koyma yaramaz olur dediler koydum. İkinci oğluma da bende bu mantıkla selim koydum ama hiçte halim selim olmadı ... birincisinden beterÖyleyse halim selim koyun, çok uslu olur![]()
benim ilk çocuğumun ismine bir isim vardı koyma yaramaz olur dediler koydum. İkinci oğluma da bende bu mantıkla selim koydum ama hiçte halim selim olmadı ... birincisinden beter![]()
Isimle ne alakası var ya.. bunlari kim uyduruyor Allahaskina..saglikla doğsun yavrunuzOğlumun adını Kaan koymak istiyorum.Ama kime söylesem Kaanlar çok yaramaz oluyor koyma diyorlar.Neredeyse vazgeçecegim.Bu konu da bir fikri ya da tecrübesi olanlar yazabilir mi lütfen.
Kuzenim var yaramazlık bütÜn çocukşarda var ama çocuk şuan üniv. De derece yaptı geçen sene tanıdığım bütün Kağanlar çok zekiOğlumun adını Kaan koymak istiyorum.Ama kime söylesem Kaanlar çok yaramaz oluyor koyma diyorlar.Neredeyse vazgeçecegim.Bu konu da bir fikri ya da tecrübesi olanlar yazabilir mi lütfen.