• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Oğlunun adını Kaan koyanlar ya da tanıdığı olanlar!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

dilefruz1453

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2018
2
0
1
45
Oğlumun adını Kaan koymak istiyorum.Ama kime söylesem Kaanlar çok yaramaz oluyor koyma diyorlar.Neredeyse vazgeçecegim.Bu konu da bir fikri ya da tecrübesi olanlar yazabilir mi lütfen.

Yaramaz olur mu bilemiyorum ama kaan mı kağan mı? Ortada "ğ" var mı diye soran olacaktır ömrü boyunca. O yüzden zor bi isim bence.

Aslinda boyle genellemeleri dogru bulmam pek, gerci insan isminden etkilenir de deniyor..valla bilemedim ama simdi bi dusundum tanidigim 2 Kaan da babannemin tabiriyle kazan fenasi :))
Saglikla gelsin oglunuz

Yiğenim var kaan. Ve evet çok hareketli hiç durmuyor. Ve oğlumun adı mustafa selim çok usludur.çok şükür yalnız selimler biraz dediğim dedik ve bu durum büyüdükçe ortaya çıkıyor

Oğlumun adını Kaan koymak istiyorum.Ama kime söylesem Kaanlar çok yaramaz oluyor koyma diyorlar.Neredeyse vazgeçecegim.Bu konu da bir fikri ya da tecrübesi olanlar yazabilir mi lütfen.
Isimle ne alakası var ya.. bunlari kim uyduruyor Allahaskina..saglikla doğsun yavrunuz

Son düzenleme:
eltimin oğlunun ismi kaan, annesinin dizinin dibinden ayrılmaz, akıllı uslu bi çocuk..
genelleme yapmak yanlış sanırım.. sağlıkla dünyaya gelsin yavrunuz inşallah...

Bizde bir Kaan Emre var kuzenimin oğlu masallah cook sevecen insan hayvan bitki herseyi cok sever ama cok hareketli gercekten cokta akıllı zeki ;)

Kuzenim var yaramazlık bütÜn çocukşarda var ama çocuk şuan üniv. De derece yaptı geçen sene tanıdığım bütün Kağanlar çok zeki

Back
X