ama canım şunuda söyleyim sana hangi adam gördüysem evlenmeden önce ailesini iplemez tanımaz bas bas bağırır evlensin aman Allahım bir anneci bir babacı ölürmüsün öldürürmüsün?
O kaynana da sana layık değil hiç ama napacan mecburr:)
Canım şaka bir yana ama ben bu gibi durumlarda açıkçası karşı tarafın kv olarak değil de normal bir aile büyüğü olarak görülmesi davranışların, tavırların öyle ayarlanması gerektiğini düşünüyorum. Evet senden düşüncesiz bir biçimde ev işi yapmanı isteyebilir bu onun düşüncesizliğidir. Buna karşın yapıp yapmamak da senin en doğal hakkın olmalıdır. Eşin ve geri kalan herkesin de buna saygı göstermesi gerekir. Bence tabi.
Zaten bugune kadar oyle gormesem cok avam olacak affedin ama ya birbirimize girmistik yada ben bosanmistim dayanilacak gibi degil cok fazla yalan soyluyor olaylari tamamen istedigi yerden goruyor benim evim degilde hersey oglununmus gibi ben hizmetciymisim gibi goruyor galiba bu dolum noktasi artik sabredemiyorm malimla canimla resmen kullaniyor beni
Canim yaa birde bana kustu Allahim cok buyuk benim bebegim dustukten sonra kv agactan dusup kalcasini kirdi bende o halde ona bakmami istedi kizi normal zamanda haftanin alti gunu oradayken benden o halde bakmami bekledi bizimde iznimiz bitip donduk diye benimle kus hala bayramda aradim teli bile acmadi sonra cok pisman oldum aradim diye ama ben uzamasin buyuktur diye aradim oda herzamanki gibi kalitesini gosterdi
merhaba bayanlar bu kv hakkinda ilk konum aslinda hep sorunluyduk ama kendim halledebiliyordum
Simdiki sorunumuza gelirsek ,
Ben 6 senelik evliyim kv ile hep sorunluyduk benim esim karakter olarak ailesine asiri bir sekilde yumusak beni savunamiyor biz farkli bir sehirde oturuyoruz ve esimin senelik izni yirmi gun dolayisiyla ben esimden erken gidiyorum memlekete ailemde kalsam bana soylemez ama hemen esimi arar doldurur ve biz telde olesiye kavga ederdik ha kv gitmiyorum sanilmasin gidiyorum ama
Yeter birazda annende kal deyip gonderiyorlar sonrada lale gitti bizde durmuyor diye esimi arardi ve saf kocamda bana catardi
Birkeresinde beraber bayram ziyaretine gidecektik ben diz alti bir etek giydim bana bu etek sana cok yakisiyor cok guzel diyip ogluna ise biz yuzumuzu yerden kaldiramadik bizi rezil etti demis ve benim kocamda gelip benden hesap sormustu ki daha once sorun etmedigi halde
Boyle ve benzeri bircok yalanla bizi cok kavga ettirdi bu yaz ben oradayken dusuk yaptim iki aylik bebegimi kaybettim size yeminle soyluyorum ayakta dusuk yaptim sancim oluyo yatirmiyo beni kal sunu bunu yap ki benden bes yas buyuk gorumcem var evde o ders calisiyo kalk misafr geliyo yemek yap ev supur salata yap yinede soylenmedim kocam olacak pisirik ise sesini bile cikartamadi
Simdi ortak tanidigimiz annemin komsusu kvninde akrabasi olan kadina benin dedikodumu yapiyormus ben orada bulasik bile yikamiyomusum oglunun layigi bile degilmisim daha cok laf varmista bosver diyo kadin ya olcem sinirden simdi arayip soylesm kabul etmicek ve yine ben suclu olucam tertemiz cikar kenara ya yedi kat ele dedikomu yapiyor rezillik yeminle ben aliskin degilim cok uzgunum kocama anlatsamda degisiklik olmaz zaten kv ile iki aydir konusmuyorum ama yinede kurtulamadim
bende hiç alışkın değilim böyle bi aile yapısına ama malesef bende düştüm böyle bi aileye.
bende ilk bebeğime hamile kaldığımda yeni evliydik eşimi dolrururlardı sürekli oda onlardan çıkar çıkmaz başlardı
tartışmaya çok kırılgan bi yapım var oturur ağlardım saatlerce bak böyle yapma beni ağlatma bu bebeğe bişey olacak derdim
çünkü her üzüldüğümde karnım gerilirdi neyse ilk bebeğimizi kaybettik düşük oldu.halada dolrururlar lafımı esirgemem arkasından konuşacağıma yüzlerine derim de utanmazlar anlamazlar.2.hamileliğimde düşük tehlikesi dedi doktor yat dedi
kayınpeder geldi benim ailemde var ne demesin bana sende dedi endekide durmazsa hiç durmaz sende çocuk dedi iple bari bağla dedi terbiyesiz adam.zama geçtikçe bebeğimizin kız olacağını öğrendik biz çok mutluyuz ama onlar kız olacak ya burun kıvırdılar bende annemin ismi olacak dedim oda ayrı bi sıkıntı neden annemin ismi oluyormuş falan hamileyken kaynana elti beddualar ederlermiş bana çocuğum esmer olsun kara olsun ölsün vs...ve doğuma girdim bebeğim hastaymış meğer hasta doğdu 14 gün küvezde kaldı ilaçlara cvp vermedi ve kaybettik onu.bebeğim hastanedeyken bile kimse duymasın hasta olduğunu dediler durdular ahlaksızlar benim canımdan can gidiyor adamların düşündüğüne bak.ve eşimee çok yalvarmıştım hamileyken sustur aileni bak sürekli bebeğimi konuşmasınlar bu bebeğe bişey olacak der dururdum.eşim hala ailesini savunur doğumdan sonra onunla boşanmayı bile geçirdim aklımdan hep ailesinin yüzünden diye hep ağlattılar beni hamileliklerimde Raabbime havale ediyorum artık. şimdi yeniden hamileyim rabbim inşş bu defa sağ salim evladımı nsip edecek bizede. biz ne yapsakta değişmiyorlar ama tavsiyem eşinin ailesi hakkında hiç yorum yapma eşin kendisi anlasın ben artık yorum yapmıyorum eşim kendisi duydu kimseler duymasın bebeğin hasta olduğunu dediklerini torunundan hasta diye utandığını ister istemez artık bişey olduğunda yapmıştır annem babam diye anlamıyorlar susmuyorlar işte ne yapayım diyor ama artık gördü biliyor onların ne mal oluğunu
Ayy bırak işte ne güzel açmazsa açmasın telini kayınvaliden
Sende üstüne düşme ,mesafe koy daha iyi
Valla bugün okuduğum tüm konular sinir etti beni derdim yokken derdim oldu
Hatta az önce eşim geldi bişey söyledi ,tersledim tutup
Valla sanki biz yaşamışız gibi etkileniyoruz bu olanlardan ,kaldı ki çekenler ne yapsın
Allah gani gani sabır versin
Sana gelip te kayınvalidenin söylediklerini yetiştiren bir insanın iyi niyetinden şüphe duyarım arkadaşım. Madem hazmedememiş keşke oracıkta konuşturmasaydı kaynananı.
Evlenmeden önce eşinin ailesini biliyordun değil mi? O zaman oraya giderken uzun etek giyiver. Beni böyle kabul etsinler deme canım o zaman onlarda senin için bizi böyle kabul etsin derler. Ortada buluşacaksınız velhasıl.
Bebeğini kaybetmene üzüldüm ama senin bir anne adayı olarak kv' yi dinlememen lazımdı ben rahatsızım anne uzanmam lazım diyip geçip dinlenecektin.
Kendisiyle iki aydır görüşmüyorsun ve eşin evde huzursuzluk çıkartmıyor mu? Benim ki olsa yüzünü yerden toplardımaslına bakarsan şanslı sayılırsın.
Çokta takılma ya milletin dediğine sana yetiştiren olursa ne derse desin o benim büyüğüm ben severim sayarım de. Millet de bak gelinin ağzından tek kötü söz çıkmıyor desin
benim sancım olacak ayakta düşük yapacam
kv iş buyuracak
eşim mal mal bakacak
ulan ben öyle kocayıda kv de gebertirim yaygara çıkarır
terk ederim öyle adamı gerçi adamda degil neyse
sende de var yap dedi diye niye yaparsınki
kavga çıksın canımdan dahamı kıymetli yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?