Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İsimlerin, insanların kaderinde etkisi olduğunu duymuştum ve buna inaanıyorum. Ama eşin ne kadar başarılı bir insan olursa olsun sonuçta yeni bir birey dünyaya getireceksin. Bence kesinlikle başka bir isim bulmalısın :)
Ben olsam eşimin ismini koymazdım ve açıkçası isim koyarken de hem eşimden hem benden bir parça olduğunu,soyadıyla ve isim arasındaki uyumu ve tüm yaşamı boyunca o ismi taşıyacak olmasını göz önüne alırdım,gördüğüm rüyayı değil de.
Yani kadin kizini kendi ismi ile mi seviyor? Yani atiyorum adi nuran ise "aah benim nuranim kaka mi yapmiiis, gel senin bezin degistirelim kiiz" mi diyor?
Baskalarin ismini koymak zaten tuhafima gidiyor, kalmis bebege anne baba ismini vermek. Sonucta cocuklarimiz ile iliskimiz daha farkli oluyor. Yeri geliyor cezalandiriyorsun, yeri geldi yukardaki yazdigim gibi kaka yapildiginda seviniliyor. Ve bu olaylarda esin ismini kullanmak... Harbiden tuhaf yaaa...