Oğlunuza eşinizin ismini koymayı düşünür müsünüz

Tabiki hayır.
Yarınların ne getirceğini bilemeyiz Allah kimsenin yuvasını yıkmasın ama olası bir ayrılık durumunda falan ben oğlumu eşimin ismiyle cagırmak istemem.
O durumda adı batsın diyebiliriz:KK53:

Arkadaşım yaptı, çok oldu boşandılar. Artık oğluma ismiyle seslenmiyor, hatta başka ismi benimsetmeye çalışıyor.

Kızlar eşimle 1 senelik evliyiz daha çocuk yok ama inş olacak böyle bi niyetim var ayrıcada rüyamda gördüm eşimin ismi normal bi isim ama eşim çok iyiniyetli başarılı kariyerli bi insan kısmet olursa ismini Oğluma vermek isterim ama etrafımdakiler daha yeni evlisin pişman olursun diyorlar sizce olur mu böyle bişey etrafınızda var mı
ben ogluma babasinin ismini verdim!gayette normal bence, sizde istiyorsaniz neden olmasin

hayır hıc dusunmedım
ben egelıyım
yanı tamamen egelıyım turkıyeye sonradan geldım
Ogluma Buna uygun bir isim koydum
kardeşinede tamamlayıcı bir isim koyacağım
Oglum Ege Deniz
Bir tane daha bebe olursa erkek Deniz Ege
Kız olursa Nil Deniz :KK76:
CuteMom çok güzel düşünmüşsun. Kiz olursa Nil Nehir de güzel olur. Ege Denizi ve Nil Nehri gibi

Arkadaşım koydu ilk ismi babasının ikinci ismi farklı

Kızı olsaydı ona da kendisininkini koyacaktı

Babası medyatik oldu ama oğlundan hep ikînci adı ile söz ediyorlar

Bir de babamın arkadaşı vardı dedesi torununa da aynı adı koymuş ikisinin adı aynı biz babasını aradık adı soyadı ile sorduk oğluymuş benim dedi anlaşıp esasen babasını aradığımızı anlatıncaya kadar da zaman geçti çok örnek vardır böyle

Küçükken ikinci isim olarak düşünürdüm koymayı bir ara ama çıcuk doğmadan babası vefat falan ederse diye öyle bir şey olmadı oğlumun da tek ismi var

Yeni evlisiniz pisman olursun demek ayrilirsiniz ileride demek mi oluyor.
Pisman olmak icin degil ama vermem vermedim de baska isim mi yok. Saban oğlu saban junior saban diye espriye kurban gidebilir birde ileride yasal olarak sorunlar cikabilir ayni ad soyad oldugu icin

Ben de koymazdım. Büyüklerin isminin koyulmasını pek tasvip etmiyorum ki gel gelelim eşimin ismini koyayım... Tabi yine Allah bilir ne olacağını...

Benim dayımın ismi sevgilimin ismiyle aynı Dayım oğluna kendi ismini bizzat kendisi koydu Hanımı falan da değil Nasıl bi egoysa :) isim güzel de Ben olsam asla Ne gerek var bi evde aynısından iki tane Ama sevgilim şu an sevgilim olmasaydı çocuğuma koymayı düşüneceğim bi ismi vardı :)

annem babama teklif etti
bak X dedi sen ilerde çocuklarım torunlarıma benim ismimi koymadı diye üzülürsün
gel oğlumuza senin ismini koyalım dedi

babam yok dedi
dedemin ismini koydular can eklediler bi de. çocuğun adı soyadı toplam 25 harf oldu yazık

eşimin de adı dedesinin adı
eşim kızımız olursa senin adını koyalım demişti bi kere
hemen carladım benden bi tane olcak senin hayatında diye.
isim kıtlığı mı var ya
not: ne isim koyarsam koyayım en güzel benim ismim işte :)

İyi bir evlat olması için babanın adını alması şart değil ki. İyi ve duyarlı yetiştirirsiniz olur. Hep eşinize olan sevginizi göstermenizin yolu da ismini vermek değil ki. Eşiniz adını koysun, olsun bitsin. Çocuk açısından bana saçma geliyor.

bence koymanda bir sakınca yok...bir arkadaşım var çocukları olmuyordu..sonra nasip oldu..kız olursa annenin erkek olursa babanın adının koyacaklardı..kız oldu :) annenin adını koydular..

Yani kadin kizini kendi ismi ile mi seviyor? Yani atiyorum adi nuran ise "aah benim nuranim kaka mi yapmiiis, gel senin bezin degistirelim kiiz" mi diyor? :KK57:

Baskalarin ismini koymak zaten tuhafima gidiyor, kalmis bebege anne baba ismini vermek. Sonucta cocuklarimiz ile iliskimiz daha farkli oluyor. Yeri geliyor cezalandiriyorsun, yeri geldi yukardaki yazdigim gibi kaka yapildiginda seviniliyor. Ve bu olaylarda esin ismini kullanmak... Harbiden tuhaf yaaa...

Back
X