- 9 Aralık 2014
- 62
- 28
- 13
- 37
- Konu Sahibi ebrukrmhsn77
-
AmiinnHangi ara dogurdum bu zamana geldik hic anlamadim. o kadar guzel bi duyguki tatif edilemez. Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah.
amin cnm cumlemize :) sende varmi bebisAmiinnOğlunuza da sağlıklı uzun bir ömür versin Allah inşallah..
1 sene olacak neredeyse deniyoruz, çok istiyoruz ama kısmet olmadı.. Üzülüyoruz ama napalım.. Bekliyoruz hayırlı zamanı, yapacak bir şey yok..amin cnm cumlemize :) sende varmi bebis
ins en kisa zamanda olur canim . bi sorununuz yoksa Allah hayrli bi zamani bekliyodur. dua ettim senin icin Allahim dualarimizi kabul etsin insallah. tefriciye biliyomusun cnm1 sene olacak neredeyse deniyoruz, çok istiyoruz ama kısmet olmadı.. Üzülüyoruz ama napalım.. Bekliyoruz hayırlı zamanı, yapacak bir şey yok..
kizmi erkekmi :) ewt zaman cok cabuk geciyo. Allaha emanet bebislerimiz hayirlisiyla buyusunler insallahbende ayni duygular icerisindeyim. Karnimdayken ne zaman gelecek derken şuan 4 aylik
Çok saol canım. Allah razı olsunins en kisa zamanda olur canim . bi sorununuz yoksa Allah hayrli bi zamani bekliyodur. dua ettim senin icin Allahim dualarimizi kabul etsin insallah. tefriciye biliyomusun cnm
Allah sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür versin inşallah sizin bebeğinize de sizinle beraberbende ayni duygular icerisindeyim. Karnimdayken ne zaman gelecek derken şuan 4 aylik
ewet canim netten bul oku. 4444 kere okuosun Allaha yalvariyosun cani gonulden istesigin kalbinle istedigin biseyi rabbim verir insanllah . ona dua eden kullarini geri cevirmez. ben ezbere biliyorum. okudukca ezberliyosun zaten. sana yardim ediyim dicem ama tek kendin okusan daha sevap. ister 1 haftada bitir ister 1 ay. kalbinle istedigin seyi dile ve okumaya baslaÇok saol canım. Allah razı olsunAnnelerin duaları kabul oluurr.. Amin inşallah..
Yokmuş bir sorun ne eşimde ne bende. İnşallah en hayırlı zamanda olsun tabi ama insan da elde olmadan üzülüyor. Allah hayırlısını sağlıklısını versin inşallah.
O duayı ezbere bilmiyorum ama bulur okurum canım. Salat-ı Tefriciye değil mi?
bende ayni duygular icerisindeyim. Karnimdayken ne zaman gelecek derken şuan 4 aylik
Ay canım çoook teşekkür ederim yaaaewet canim netten bul oku. 4444 kere okuosun Allaha yalvariyosun cani gonulden istesigin kalbinle istedigin biseyi rabbim verir insanllah . ona dua eden kullarini geri cevirmez. ben ezbere biliyorum. okudukca ezberliyosun zaten. sana yardim ediyim dicem ama tek kendin okusan daha sevap. ister 1 haftada bitir ister 1 ay. kalbinle istedigin seyi dile ve okumaya basla
eminim Allahim istegini geri cevirmicektir insallah.
ne demek cnm Allah sendende razi olsun. muslumaniz birbirimize biseyleri ogretmek paylasmak bizim gorevimiz. Hayirlisini dile sadece cnm. tabikide istiyosun seni cok iyi anliyorum . Hayirlisini dilersen zaten dediigim gibi Allahim geri cevirmez insallah. Duaya baslicak olmanada cok sevindim . Sozlerimi kàle alipta :) Her aksamda yapabilirsen sukur namazi kil. Sukretki bi sorunun yok sukretki Allah o duaya bile baslaman icin akil vermis ..Ay canım çoook teşekkür ederim yaaaÇok duygulandım Allah razı olsun.. Senin de gönlüne göre versin inşallah.. Amin amiiinn amiinn... Çok istemekten de korkuyorum. Allah'ın gücüne gitmesin, sağlıklı olsun yeter ki, o zamanı biliyordur diyorum.. Sağlıklısı ve hayırlısı için dua ediyorum.. Allah'ım inşallah dualarımızı kabul etsin hepimizin.. Düşünmen yeter, çok saol.. Ezberlerim ben de okuya okuya.. Baktım şimdi hemen. Çok teşekkür ederim..
amin cnm Allahim ne isterse o olur. bize kaldiramiycagimizdan fazla bi yuk vermez. Allah rahmet eylesin bebegin icinde. o simdi melek ve en guzel yerde cennette. Bu hayat kisa orasi sonsuz bi hayat. İnsallah cennetini kazanan kullarindan oluruz Allahimin. ewet o dua cok guzel anlamli bi dua. insanllah seninde en kisa zamanda tekrar bi bebisin olur. sadece sabir ve bol bol dua cnmRabbim uzun omurler versin evladiniza ve size. Bizede dua edin nolur 3.bucuk ay once dusuk yaptm tekrar istioruz bi bebisimiz olsun Rabbim dualarimizi kabul etsin insaAllah isteyen herkese hayirli evlatlar nasib etsin Amin... Bu arada 4444 duasini bende bitirdim esimle beraber okuduk fazileti cok buyuk bir dua hepimizin dualari kabul olur insaAllah...
insallah canim Amin..Amin canim Allah razi olsun tevekkul ve sabir cok onemli dedigin gibi Rabbim sabreden ve mukafatini alan kullarindan eylesin InsaAllah...
Kiz :) cumlemizin evlatlarimizi RABBİM Bagislasin. Tarif edilmez duygu acisini göstermesin yoklugunuda aratmasin. İsteyen herkese versin[/QUOTE]OTE="ebrukrmhsn77, post: 38744550, member: 643786"]kizmi erkekmi :) ewt zaman cok cabuk geciyo. Allaha emanet bebislerimiz hayirlisiyla buyusunler insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?