Oglusum 4 aylik :)

Dua ediyoruz her daim, Allah kabul eder inşallah dularımızı.. Bu da bir vesile olur belki.. bu duayı da okiyim. Belki yolumuzu açar Rabbim bu sayede.. Çok saol canım Allah'a çok şükür..

Çok geçmiş olsun.. Allah sabrını versin. Allah size de bize de isteyen herkese de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canım..

ins en kisa zamanda olur canim . bi sorununuz yoksa Allah hayrli bi zamani bekliyodur. dua ettim senin icin Allahim dualarimizi kabul etsin insallah. tefriciye biliyomusun cnm
Merhaba;
Bunları konuştuğumuzu anımsadım. 1,5 ay olmuş ve ben 6 haftalık hamileyim Konuştuğumuz ay hamile kalmışım. Senden sonra bir arkadaşım da tefriciye için konu açmış, ona katıldım. Hem bebek için, hem işlerimiz yoluna girsin diye okuduk.. Rabbim dualarımızı kabul etti. Bebeğim bana geldi İnşallah işlerimiz de yoluna girer.. Daha çok yeni hamileliğim. Henüz bebeği bile göremedik, sadece keseyi gördük. Şimdi de kalp atışını duymak için endişeler, heyecanlar var İnşallah duyabiliriz.. Sen de dua etmiştin canım.. Allah razı olsun.. Çok çok teşekkür ederim sana İnşallah ben de bebeğimi sağlıkla kucağıma alabilirim. Allah'ım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh..!! Size de bebeğinizle sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin.. Hayırlı evlat olsun inşallah

cnm cok sevindim ya inan msjini okurken duygulandim :) Allahim insallah bebegini hayrlisyla kucagina almayi nasip eder. 9 gun once yazmssin msj ben smdi okudum smdi cvp yazabiliyorum kusura bakma cnm. ay o kese kalp atisi bunlar ole farkli duygularki cok guzel seyler yasicaksiniz Allahin izniyle. bol bol dua et cnm gonlunu ferah tut sadece bebegini kucagina alicagin gunu bekle :) suan ne durumdasin kalp atisi duydunuzmu

Çok saol canıımm Amin inşallaahh.. Kalp atışı için randevum bu çarşamba. 7+5 olucam kısmetse. Biraz geç oldu aslında, 6,5 - 7 haftalıkken duyuluyormuş ama doktor hemen çağırmadı. Bir de doktorlar çok yoğun maşallah.. 10 gün önceden ancak randevu buluyorsunuz. Endişeliyim biraz. Bebeği de görememiştik daha, sadece keseyi görmüştük. Bir problemim yok şu anda, iyiyim şükür ama işte kalbi atıyor mudur, bebiş benimle midir çok meraktayım.. gönül rahatlığıyla hamileyim diyemiyorum. Şu sesi de bir duysak Allah'ın izniyleee Gerçi artık hep böyle endişelerle, heyecanlarla gidecek sanırım :) sonraki randevuya kadar ne oldu ne oldu diye merak ediyor di mi insan :)) Allah sağlık versin inşallah.. Biz de hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım

am amin cnm ins hayrlisiyla kucaginada alicaksin bebegini Allahin izniyle. bak hersey cok dusunmekten kendini sikintiya sokmaktan olur. kendin hep rahat olucaksinki guzel saglikli bi hamilelik geciresin. valla her evresi guzel hamileligin kalp atisindan sonra acaba cinsiyet ne die merak ediceksin daha sonra tekmeler sonra dogurma heyecani :) biraz zaman gecsin dogumuda konusuruz :))

Ay inşallah canıımm Çok teşekkür ederim. Allah senin oğluna da sağlıklı mutlu uzun bir ömür versin inşallah.. Doğumu da konuşuruz inşallaahh :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…