Oğluşum Anne diyor...

fdneng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
331
0
116
Kayseri
oğluma devamlı anne diyordum ve birden anni diye karşılık aldım eşim inanmadı ama duyunca o da şaşırdı tabi bilinçli demiyor sadece taklit ediyor sesimi ama bu bile beni çok heycanlandırdı şimdi ses çıkarırken arada anne de çıkıyor

benim kızımda uyandıktan sonra ağlarken kucağıma almam için sanki beni çağırırcasına annii diyo gibi :))
maşallah kuzularımızın hepsine

benimkide ağlarken ve bağırınırken bayağa net anne diyor..bende efendim canım benimi çağırıyosun diyorum:)))))

maşallah ufaklıklar dillenmey başlıyo
benimkide annee der gibi ağlıyo o bile hoşuma gidiyorr :))

bizimkide ağlarken bazen annniii diyor... bilinçli değildir henüz ama yine de süper bir duygu... Allah herbirini bizlere bağışlasın

şimdi konuşsun diye gözünün içine bakılır.iyce dillenip sorular sormaya başlayınca sus azcık deriz kaydirigubbakcemile3

benimki de aglarken annnniiiiiiiiiiiiiiiii diye aglıyor sürekli cok seker oluyor yerim ben onu ..tüm bebeklere maasallah yaa:))))

benim oğlumda ağlarken yada ben yokken yanında anni anni dıye bagrıyorr.... birde ben onu uyuturken hep eee eee ee yaparım uykusu geldıgı zaman kendı kendıne eeeeeeyyy eyyyy eyyy yapıyo sanırım kendıne ninni soyluyo

benim bıdık anne diyodu 3aydan beri anne der gibi daha dogrusu geçen babaaaa die uzattı eşimde şaşırdı bide zeyneb diyoz sesleniyoz neeeeeee diyo bizeee dünden beride kızmayı ögrenmiş yattık yerlere gülmekten kızgın sesler çıkarıyo memeye vuruyo emerken kaydirigubbakcemile3aglarkende koca karı gibi ay ay ayyyy die aglıyo

ayy yerım ben onu kızlar ıste bılmıs oluyolar yaa masallah

valla hiç çocuk sevmeyen birini bile zorla sevdirir bu bebekler yeni nesil bebekleri çok şekerlerr çokta bilmişlerrr elbise giydirdigimde eteklerini kaldırıyo elleriyle eşim bi kızıyo daha şimdiden başımı belayamı sokcan kız dio bizimki dil çıkarıyo daha çok kaldırıyo eteklerini hehekaydirigubbakcemile3

Benimkide ağlarken hep anneeee die bağarıyo bilinçli olmasada
babamızda kıskanıyoooooo babaaa de oğlum die saatlerce uğraşıyo başında kaydirigubbakcemile3

aynen bizimkide anniii diyor ilk kimi söylerse günahları silinirmiş büyüklerden biri öyle dedi tabi batıl. üstelik ben kameraya çekerken anni dedi ve inanmayan herkese dinletiyorum.:sm_cool:tabi bilinçli değil ama sesleri ne güzel dimi. bu arada bizimki bağırmayı öğrendi çok hoşuna gidiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…