oğluşum *Eros*

Çokkkk güzel yaaaa amerikan cockermı bende 2 sene cocker besledim ama çok yaramazdıı tam bir felaketti resmen çalan telefonlara ve kapıya resmen saldırıyordu .
Çok duygusal bir cins bunlar birazda kıskanç olurlarr

Çook teşekkür ederiz.

Evet american cocker ve çok yaramaz :) bizim havlama huyumuz pek yok ama günde en az 2 saat gezdirmezsek vay halimize :18:

Evet enerjilerini atamazlarsa huysuz oluyorlar gerçi bizimkisi şanslı biraz sözlümünde 2 tane dişi ingiliz cockerı var onlarla koşturunca hali kalmıyor bizimkinin

bu da bizim oğlumuzdu.2 aylıkken almıştık 15 yaşında kaybettik 3 ay önce.bizimki de çok sevgi dolu, hareketli,oyuncu bir köpekti...

teşekkür ederizz
yılbaşı gecesi bizim gelin bize süpriz yaptı ve 4 tane minik doğdu,suan 4 yavru minişimiz var

Eros şu an 3 yaşında bir cocker. Ve 3 yıldır evin küçük bebeği..
İşte benim sarı papatyam

Eki Görüntüle 113909
Eki Görüntüle 113910
Eki Görüntüle 113911
Maşallah ona.. Arkadaşın da dediğigibi özellikle son fotoda çok bi'pofuduk çıkmış..
Başınız sağ olsun.. Canınızdan can gitmiştir eminim.. İyi olan tek şey o kadar uzun bir zamanı bir arada geçirmiş olmanız herhalde..

Canımm yaa eros çook tatlı allahım hepsini korusun. Bende köpek almayı düşünüyorum. 20 yaşındayım annemle yasıyorum üniversite sınavına girdim fakat bu sene hayal oldu.. bebekliğimden beri köpeklerle büyüdüm daha kundaktayken köpeklerle resimlerim wardır.. elimde olsa tüm köpekleri sahiplenirim.. şimdi tekrar bi köpek sahiibi olmak istiyorum.. kuzenimin golden ı var.. ve inanılmaz uslu akıllı ve cok ilgi bekleyen bi köpek dişi ve 3yaşında.. bende golden düşünüyordum fakat gittiğim o 1 ay içinde inanılmaz tüy sorunu olduğunu gördüm. sevemiyordum bile. tutam tutam elime geçiyordu. ben yeterince gezmesini sağlarım. tararım yıkarım aşısınıda vurdururum ama benim alacağım köpek apartmanda yaşayabilecek çok aşırı sevmeyi engelleyen derecede tüy sorunu olmayan kolay eğitilebilir bi cins olması lazım. yardımcı olursanız cok sevinirim..

çok sağolunn evet şanslıyız o bakımdan bebekliğinden beri bizimleydi çok sevdik onu çok özlüyoruz.. özellikle ben çok düşkündüm kardeşim gibiydi sizin köpeğiniz de çok tatlı fotoğraflarına bakmıştım çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…