- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 1
Ben kendimi bildim bileli annemin ruh sağlığı hep bozuktu.Dönem dönem depresyon anksiyete teşhisi konup ilaç tedavisiyle iyileşiyordu. Geçmişte daha çok babam ilgilendiği için bizde küçük olduğumuz için çok bişe anlamıyorduk. üç sene önce babamı kaybettik artık annem yalnız kaldı . Şu an 70 yaşında yaklaşık 2 ay önce safra kesesi ameliyatı oldu sonrasında psikolojik olarak bir türlü toparlayamadı . Bu gün kendisini eve kitlemiş ambulans çağırmışlar polis eşliğinde Bakırköy'e yatış yapılmış. Ben uzakta oturduğum için bide engelli küçük çocuğum olduğu için gidemedim.Her ne kadar annemle ilgili çok güzel anılarım olmasada nihayetinde o benim annem . En son ameliyatını ben yaptırdım baktım iyileştirdim ilgilendim . zamanında engelli çocuğumla beni evden kovmuşluğu bile oldu hep sabrettim . Ne olursa olsun ben annemi çok sevdim. Şimdi düşünüyorum belkide yıllardır bana ve çevresine yaptıkları bilinçli değildi belki gerçekten hastaydı ve biz bunu anlayamadık . Doktorlar her defasında depresyon anksiyete teşhisi koyup ilaç tedavisi verdiler toparladı ama hep başa sardık. Gerçekten benim şu an sizin desteğinize çok ihtiyacım var .Şu an onu çok merak ediyorum gerçekten süreç nasıl oluyor ailenizde veya çevrenizde Böyle durum yaşayan oldumu? Bana yardımcı olurmusunuz