- 26 Ekim 2008
- 6.173
- 57
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepsinidemi sen yaptin canim???
harikasin masallah ellerine emegine saglik bayildim
bardaklar lohusalik serbeti icinmi???
yastiga ve sepetede bayildim canim sekerleride yaparsin dimi???
ay bardaklara bayildim nasil yaptin sekerim???
hihoyyythihoyyyt hihoyyythihoyyytvalla söze ne hacet süper olmuş
ellerinize emeğinize sağlık
acık içim burulmadı deyil yanii bundan 17 sene evvel böle şeyler yoktu ki bizde yapalım offfff
neysem bende torunlarıma hazırlarım artıkın kikikikikikiki
şey renkli çizgili badaniyeden sonraki resimler görünmüyor belki bende sorun vardır ama yinede haber veriim dedim
süperrrrr olmuş ellerine sağlık bardaklara özellikle bayıldım çok hoş duruyo sepet heralde şeker için onlarıda yaptınmı? bide ne kadara mal oldu .bende böyle bebek süslerini çok beğeniyorum.kızım doğduğunda pek yoktu bunlardan ama bi bebeğim daha olursa bende yapıcam inşallah
inşallah .zaten önemli olan ucuza mal etmek dışarda sadece kapı süsünü 75 liraya satıyolar ama bu şekilde yapınca çok uygun oluyo .bebek şekerlerinide tamamlayınca eklersin onlarıda bekliyorum .oğluşun daha doğmadı heralde ALLAH kucağına almayıda nasip etsin inşallah![]()
ayy maşallah hepsi çok güzel olmuş canım...emeğine sağlık!
Rabbim sağsalim evladını eline almayı sanip etsin ... a.s.
bak ben kıskandıkça heryere koyuyor bak olmaz ama
canım valla bayıldım diyorum ya hepsine ellerine sağlık diyorum yap sat şunları hazır setler bile bu kadar güzel değil.öpüyorum seni
yeni anne ellerine sağlık cnm ya,ne kadar güzel olmuş şekerleriniz
valla hamarat kadının hali başka oluyor,
harika olmuşlar canım ellerine sağlık... kuzumuzun sıhhatle geldiği günleri görelim inşallah artık.. :ecrin_bebek:
ay çok güzel olmuş hepsi ellerine sağlık güle güle kullanmak kısmet olur inş. canım..benimde olursa bebeğim bende yapıcam çok hoş olmuşlar...