Canlarım çok mutluyum, bugün bebişimin cinsiyetini öğrendim.Oğlumuz olacak Rabbim izin verirse...:Saruboceq:
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin
Çok mutluyum, paylaşmak istedim :1hug:
ahhh ne güzeldir bilirim doktorun oğlan olucak dediği an.opuyorumnanaktan ilk bebişimin oğlan olduğunu öğrendiğimde tüm şehir görmüştür sanırım 32 dişimikaydirigubbakcemile3 öle sırıttım bütün gün yani. ikinizede tebrikler allah uzuuuuun ömürler versin:Saruboceq: ben henüz ikinciyi öğrenemedim kızmı oğlanmı. ama hiiiççççç önemide yok zaten. yeterki sağlıkla gelsin evimin son mucizesi:teytey::teytey::teytey:
hayırlı olsun cnm bnm.bende 12.haftadayım ve cinsiyetini çok merak ediyorum.kaçıncı haftada öğrendin cnm?
hayırlı olsun...benim de oğluşum olucak Allah kısmet ederse...
benimde oğluşum olucak allah izin verirse...ben öğrendiğimde şook olmuştum gözlerim doldu..hastaneden çıktıktan sonra bi başladım ağlamaya 15 dk ağlamışım sebebi neydi bilmiyorum sevinçmi?şokmu?hayalkırıklığımı?(çünkü kendime kıza öyle hazırlamıştımki)neydi bilmiyorum neyse yanım da eşim ve annesi wardı onlarla konuştukça biras daha açıldım sonra mutlululktn havaya uçtum erkek annesi olacaktım onun grururuyla normale döndüm :) duygusal gelgitler yaşıyorum ani tepkiler olabiliyor alllahım senin ve hepimizin bebişlerini bağışlasın hayırlısıla gelsinleropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?