Oğluşum

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.625
16.049
298
GUNCELLEME SAYFA 6 DA ...

Kızlar konularımdan beni tanıyanlar vardır.Bilmeyenlere kısacık özet geçecek olursam,bosanma aşamasında olduğum şahıs benim işimle uğraşıp ayağımı kaydırma gayretine düştü,üstelik kendinin beş parası yokken,bitmek bilmeyen borçları var ayrıca önceki eşten olan çocuğuna ve benimkine toplam 2000 civarı nafaka ödüyor.İki çocuğunun da nafakasıni azaltmak için uğraşıyor.Benimkine ödediği 500 ve sırf bunun için bana kan kusturan bu adam çocuğu bugün yatılı kaldırmaya çalışacakmis.Aglarsa getirecekmis ki şu saate kadar uyanık kalmaz oglus,uyuyabildi demekki.

Ben bana düşmanlık eden,kendi oğlunun rızkını,geleceğini hiçe sayan bu adamın çocuğuna 500 u fazla gören biri olarak bugün mutlu hissediyor olma ihtimaline bile dayanamıyorum şu an.Oysaki ben bana düşman işler yapmadan önce, davanin başında çocuğun yatılı kalmasını teşvik ediyordum,mahkeme ayda iki kez görüşsün derken ben her hafta almasını istemiştim,çocuğun özel gunlerinde bulunmasını istemiştim ama yaptığı cirkeflikler yüzünden şu an belki saçma diyeceksiniz ama mağlup hissediyorum.

Boyle hissetmekten nasıl kurtulabilirim ?
Yazıp rahatlamaya geldim.

Teşekkürler

EK : Bu arada konuyla ilgisi yok ama eski eşindeb olan oğlunun nafakasini azaltma davası açmış yine,bizim boşanma dava dosyasını istetmis sanırım mahkeme dosyanin ornegini gönderdi diğer mahkemeye.Eski eşi Messengerden telini verdi aramam için, aramadım.Mesaj yazdı bir sürü ooo bosaniyorsunuz demek ha tarzında..bu numaraya ancak sen inanırsın filan yazdı hiçbir bilgi vermedim ne hâlleri varsa görsünler

Son düzenleme:
Bu yasadiklariniza cok üzüldüm..ne gerek var ki bu kadar cirkinlige, üstüne bir de cocuk varken. Benim bir tanidigim sirf nafaka vermemek icin kendini issiz gösterdi. Adi serefsizlin degil de ne bu. Allah sabir versin. Cocugun babasi mecbur onunla görüsecek, siz sakinliginizi yinede koruyun. Gerektigi yerkerdu avulatiniz müdahele etsin.

Merhaba, oğlunuzun babaya da ihtiyaç duyduğunu- ne kadar düşüncesiz ve kötü olsa da belki yan yana iken iyi babalık yapıyordur- sadece onun için buna izin verdiğinizi hatırlayın ve eşinize de bunu hissettirin. Belki gerçekten çocuğunu özlemiştir belki de sizi daha kırmak için yapıyordur bunu bilemem ama gelince oğlunuzun tavırlarına bakın çaktırmadan nasıldı diye sorun eğer mutluysa boş verin yenilgiyi zaferi. Çocuklarımızın mutluluğu her şeyden önemli

Yaşadıklarını az çok okuyorum ve denli güçlü bir kadin olduğunu biliyorum.

Arada hepimizin gardı düşüyor guzel sozlere ihtiyacımız oluyor.

Siz gercekten mutluluğu doyasiya yasayacaksiniz sadece biraz zaman var. Sabredin. O babası. Her ne kadar size bunca kötülük yapmis olsa da oğluş için sabra değer

Amin sağolun.Evet benim kk da bir arkadaşımin da eşi dava açılınca işten çıkmış formaliteden.Para için çocuğu satıyorlar resmen,benim de zoruma gidiyor o çocuğu hak etmediğini düşünüyorum.

Valla Master hanım, sizin eski eşiniz için hiç de cici bir yorum yapamayacağım. Adam resmen sizi işinizden edecekti.
Neyle geçinecektiniz verdiği 500 lirayla mı? Valla ben bile gıcık oldum adama.
Mutluluğu zerre hak etmiyor. Eğer oğlunu da çok düşünse en başta sizle uğraşmayı bırakırdı, evladı için. Ama sizle dalaşmak bunun bile önüne geçmiş.
Ama işte, kanunlar nedeniyle bir şey yapamıyoruz. Biyolojik olarak babası olduğundan, oğlunu görme hakkı var. Eğer zorluk çıkarırsanız, bu sefer icrayla çocuk teslimine kadar gider olay. Ve inanın bana icra memuru, avukat, polis eşliğinde falan yapılıyor, çok uygunsuz bir durum. Bu sefer de çocuğunuz mahvolur. O yüzden yapacak bir şey yok maalesef.
O sebeple metin olmalısınız. İyi gözlemleyin, iyi bakabiliyor mu çocuğa, iyi yedirmiş mi, ilgilenmiş mi falan. Olumsuz bir durumda hemen müdahale için hazır olmalısınız çünkü.

Onun kötülüğü bana,nafakayı da çocuğa değil bana ödüyormus gibi düşünüp reddediyor ama çocuğa kıyafet vs alıyor.Yatak dolap almış güya çocuğa,annesinin parasıyla tabi.Cocugun bir yerden haberi yok tabi daha 3 yaşında saf zamanları,onların araları iyidir.Bu konuda bile canımı yakma amacı taşıdığını düşünüyorum.Cocuga evde olduğundan fazla ilgi gösteriyor gibi

Son düzenleme:
Mahkemenin görüş günlerine uymama icra vs durumlar olmaz aklımı kaçırmazsam inşallah.Bu süreci çabuk atlatmayı diliyorum.Yorumunuz için de ayrıca teşekkür ederim,yerinde tespitler

Onun mutlu olup olmadıgı ile ilgilenmeyin benim oglum mutlu babasının yoklugunu bilmiyor diye düşünüp kendinizi rahatlatın sonuçta ne kadar kötü de olsa o evladınızın babası ve çocugun babayla iletişiminin olması iyi bişey yoklugunu az hisseder hiç degilse evladın için bunlara katlanman gerekiyor zor ama dayanabilirsin

Eski konulara da aynı yorumu yaptım eski koca katıksız bir o.ç.

Çocuğu alsa da almasa da aynı, bu adamdan ne baba, ne adam hiçbir b.k olmaz. Bence şimdi çocuğu alır ama sonra bıkar merak etmeyin bu adamın babalık yapacağını hiç sanmıyorum başka kadın bulunca sizinle uğraşmayı da bırakır çocuğu da unutur.

Ruh sağlığınız için toptan sittir edin bence şu adamı insan yerine koymayın insanmış gibi umursamayın ayağınızı öpeyim.

Konuya gelirsek adam size iftira edip işinizden etmeye çalışmış, neden siz de onun amirine şikayette bulunmuyorsunuz? ben olsam ayrıca dava açardım, iftirayla ekmekle oynamış adam bu cezasız kalmamalı. Hiçbir şey değilse bile bunun işarkadaşlarına/ grubuna güzelce bir toplu mail atın yaptığı şerefsizliği anlatın bu adama sakın güvenmeyin siz de mağdur olrusunuz yazın.

Sabır hayatımın en önemli şeyi oldu artık.
İnşallah kurtulurum ve mutlu olurum teşekkürler

İftira sebebiyle dava açmak konusunda haklısınız.
Bir de şeye katılıyorum. Eğer çocuğu görmesi mevzusunda rahat görünürseniz istediği reaksiyonu alamayacağı için hevesi kaçar. Şimdi sizin içinizin gittiğini bildiği için gece falan yatırmaya kalkıyor çocuğu.
Baktı ki sizi kudurtamıyor, sonraları bıkar bence de. Çocuk zaten ufaktı değil mi? Kolay mı çocuk bakması öyle? Bir zaman sonra yemez zaten merak etmeyin.

Aynen katılıyorum, adam konu sahibesini gıcık etmek için yapıyor bence de. Konu sahibesi, çocugu bıraktığı haftasonunda güzelce giyinecek, kuaföre gidecek sonra arkadaş gezmesine çıkacak oraya buraya görünen yerlere foto atacak. Adam o zaman köğek gibi kudurup çocuğu geri getirir eminim.

Evet onun değil oğlumun mutluluguna odaklansam sanırım beynim daha kolay kabul edecek, haklısınız teşekkürler.
Bir müdürümün sözü vardı, pisliğe basma kokar.Onu hatırlatıyorum kendime sürekli.

Evet onu insan yerine koymayın umursamamak en güzeli.
Buradaki yorumları bir yere not edip tekrar edicem valla teşekkürler

Ahahaha aynen!
Sırf gezemesin, yeni birini bulamasın diye hafta sonları almaz çocuğu bence.
Bak bu iyi fikir Master hanım. Bana da ufak bir mola oluyor, kendime zaman ayırıyorum modunda olursanız adam çıldırır.

Boşandinız bitti gitti. Cok az iletişim kurun sadece cocuk için verirken alirken gibi. Ne kadar az iletişim o kadar oyi. Ezberlemeyin gecmisi falan. Geçti gitti deyin. Babasini oglunuza kötülemeyin hiçbir zaman

Ben telden onu yazın engelledim muhatap değilim, çocuğu alıp verme anında da muhatap olmuyorum,anneme mesajla bildirmişti çocuğu yatirmaya çalışacağım diye,cevap yazdirmadim,hiçbir şekilde ne annemi muhatap ediyorum ne kendim muhatap oluyorum.Tepkisizim

Zaten bugün gezme günü ilan ettim,fotolar attım ama ortak ark yok ve her yerden engelli olsun bakım ve gezme günlerim böyle günler,gece yatma olayı alışık olmadığım bir olay bu gece delirtir inşallah onu gece anne diye diyw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…