Oğluşum

Ondan artık her şeyi bekliyorum.Bu arada diğer oğluna açtığı nafaka azaltma davasıni kaybetmişti,yeniden açmış nafaka düşmani..boşanma davamızı kullanıyor bunun için de
Çocuğa verilen nafaka 1 TL bile düşmez, sen rahat ol. Pavyonda da çalışsan bunu kullanamaz. Sen de yükseltme davası aç, 500 TL ye kim çocuk büyütüyor artık.

O da ihtimallerden biri.Bana numarasını attığında hemen UYAP a girip dosyayı kontrol ettim,kadına açtığı nafaka azaltma davasıni gördüm,kadın delil üretmeye de çalışıyor sanki.O,tabir bile bulmakta cidden zorlandığım şahsi kotulesin ben de çok haklısın aynen öyle filan deyim,o da alsın dosyaya koysun,ilk bu aklıma geldi.Biraktim kendi hallerine

Çocuğa verilen nafaka 1 TL bile düşmez, sen rahat ol. Pavyonda da çalışsan bunu kullanamaz. Sen de yükseltme davası aç, 500 TL ye kim çocuk büyütüyor artık.
Avukatıma söyledim zaten,dava sonunda artış ve belli oranda yıllık zam talep edeceğini söyledi.

Sence neden yardım etsin adama?

Sence neden yardım etsin adama?
Yardım değil,şimdi şöyle ; karşı şahıs kadına nafaka azaltma davası açıyor,ben bosaniyorum tek maaşa düştüm artık ayrıca yeni nafaka da ödüyorum diye benim boşanma dosyamı istetitiyor mahkemeden,kadın da acaba bu boşanma formalite mi gerçek mi diye yokluyor bir yabdan da bu şahsın nafaka azaltma davasında adamı işe yaramaz,para tutmayan,çocuklarini sevmeyen biri olarak göstermiştir ki kısmen öyle,yazdıklarına destek delil arıyor olabilir,kendi için yani.
Önceki davasında bana bunun kumar oynadığını yazmıştı ben de aaaa o zaman ben de düğün yapmayıp bosanicam yazmıştım ,3 yıl öncesinin mesajiydi bunu almış koymus dosyaya.Benim de bordromu istetmisti (hakim istemedi o ayrı )

Bazı tek hücreli oluşumlardan boşandığın zaman boşanmayı ilk kâr olarak kabul edeceksin. Sen nefret edebilirsin ama o çocuğunun babası.

Çocuğun, herhangi bir şekilde baba sevgisine doyuyor mu, bunu da kâr kabul edeceksin. Kazanç-2.

Çocuk babadayken çocuğa bakma olayı ortadan kalkar. Kendine bakar, gezer, yer, içersin. Kazanç-3.

Eski eş, çocuğu sana kilitleyip kendi gezeceğine, çocuk bakmaktan ciğerin solacağına, sorumluluğu paylaşırsın. Kazanç-4.

Tüm bunların karşısında eski eş denen sevimsiz çocuğu yatılı alacakmış, bir hafta sonu için manevi kazanç sağlayacakmış, mutlu olacakmış. Bırak olsun. Kâr- zarar hesabı yapıldığında senin kârın daha yüksek. Gönder babaya çocuğu. Gez, eğlen biraz. Seni sinirlendirmek için yapıyor, tepki ver die yapıyor. Çocuğu verince annenin neler yapabileceğini düşünemiyor idraksiz, şuursuz.

Kadını iyi tanıyor. Öyle gezmede tozmada gözü yok, tek dünyası çocuğu olmuş. Kahve ve cips eşliğinde yatakta film izlemek aklına ilk gelen. Uyuşuk herif bolca yaparmış.

Doğru..Aynı evdeyken çocugun çıkardığı seslerden bile rahatsız olup "bir film bile izleyemedim bu ne ya " derdi.Aslinda imkan olacak bir hafta sende bir hafta bende kalsın diyeceksin hafta boyu yani.O zaman kaçarak uzaklaşır.

Gece uyumakta zorlandım film izleyesim de gelmedi kk da takıldım sonra da uyudum.Bir iki böyle olup sonra çocuk gidince gece izlenecek filmler listesi yapacağım.Hep o mu yapacak misir çay kahve film keyfi dimi..

Herif karaktersiz biri bence.. bakmaya bakmaz cocuklarina boyleleri ama 2 kurus nafakayida cocuguna cok gorur.. sirf sana inat olsun diye.. hakkini sonuna kadar almaya calis.. harucinde wp tan filan engelle..sadece sms ve arama olarak gorusun cocukla
Ilgili

Ya tabi ki arkadaşım. Çocuğu mahzene kilitlemiyorsun aklın kalmasın, sonuçta o da babası. Madem çok istiyor sevmek, alsın doya doya sevsin. Senin ekmeğine yağ sürer farkında olmadan.

Film izleyememekten şikayet ediyormuş ya, çocuk büyütmenin olayı bu zaten. Yıllarca fonda anlamsız seslerle yaşamak, sürekli üst değiştirmek, yıkamak, popo silmek, yemek yedirmek, dökülüp saçılanı toplamak.. film izlemek çoook lüks kalır.

Hiç sesini çıkarma. Çocuğun çantasına bol bol yedek kıyafet, çamaşır, oyuncak, gerekli şeyleri koy; bahane edip erkenden getiremesin. Bütün hafta sonu çocuğa zaman ayırsın.
Sen de sinema, alışveriş, kuaför, spor kendine zaman ayırırsın.

Wp ta engelledim,çok mecburi kalırsa çocukla ilgili anneme yazmasını istedim,iletişimde değilim.İletisimde olunca kışkırtıyor tehdit hakaret yazayım diye pusuda bekliyor zaten Şam babası

3 yasında cocuk nasıl yatılı kalıyor?
Ne bilim bana biraz gereksiz geldi.
Aglamasa da bezli falan değil mi?Degisstirebiliyor mu?
25 aylık kızım,gece defalarca uyanıp anne diye seslenirde.
Yatılı bırakmazdım ben olsam bu yasta.

Aslında mahkeme bu yaş çocuğuna yatılı izin vermiyor ama sanırım hatalı karardı bu,avukat müdahale etmememi önerdi dava sonunda söyleriz dedi.Bezli değil ama benimki de gece her uyanrikca anne diye uyanır ağlar,aglamissa da inat edip getirmemisse..
Kırmızı ışıklı arabalı yatak almış araba cazip gelmiştir yatmıştır ama uyanınca ağlamıştır bakalım ikinciyi isteyecek mi inşallah dersini almıştır geceden Şam babası

GÜNCELLEME : Arkadaşlar oğlumun ilk kalışında bana çok zor gelmişti,bu hafta sonu ikinciyi kaldı umursamadım yalnız mahkeme kararına göre 18.00 de teslim etmesi gerekiyor ve gecenkinde 1 saatten fazla gecikmisti şimdi de saat yine 18.00 i çoktan gecti.Bir dahaki teslim almada bugunku gecikmiş dakika ya da saat kadar geç teslim edicem,haksız mıyım

Hayır, hiç gerek yok. İnatlaşmak sadece size zarar verir, onu önemsediğinizi gösterir. Bırakın geç getirsin. Çocuk mutluysa, ağlamıyorsa, keyif almışsa onun için kâr kârdır. Sizin için de kendinize ayırdığınız fazladan 1 saat daha demektir.

Bir de bilse ki önemsemek şöyle dursun kırk yıl görmesem acaba nerede demem.Cocuk kısmını hep unutuyorum,o hale getirdi.

Bir de bilse ki önemsemek şöyle dursun kırk yıl görmesem acaba nerede demem.Cocuk kısmını hep unutuyorum,o hale getirdi.
Çocuğu 1 tam vaktinde veya 1 saat önce getirse size faydası ne? Boşverin bol bol birlikte vakit geçirsinler. Buna oğlunuzun da çok ihtiyacı vardır.

Geçen hafta sonu eski eş çocuğu sabahtan geri getireceğini söyledi. Program yaptığımı, her zamanki saatte getirirse sevineceğimi, ben çocuk varken işlerimi nasıl hallediyorsam onun da öyle halletmesi gerektiğini söyledim.

Çocuk iki tarafın da sorumluluğu. 5 gün anneyle vakit geçirirken 2 gün babada olması bile haksızlık bence.

O 1 saati kendine ayırsan, o da bunu bilse bi dahakine 1 dk bile geçirmeden getirir çocuğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…