Oğluşum

Çocuğa üzüldüm

Umarım beynini doldurmak için kalsın dememiştir

O tür davranışlar en çok çocuğa zarar veriyor

Ahahaha aynen!
Sırf gezemesin, yeni birini bulamasın diye hafta sonları almaz çocuğu bence.
Bak bu iyi fikir Master hanım. Bana da ufak bir mola oluyor, kendime zaman ayırıyorum modunda olursanız adam çıldırır.
Aslinda bir yanım diyor ki iki kişilik yatak sana kaldı iki bacağını uzatıp sere serpe yat,film filan aç izle uzun zamandır yapamadığım şey

Boşandinız bitti gitti. Cok az iletişim kurun sadece cocuk için verirken alirken gibi. Ne kadar az iletişim o kadar oyi. Ezberlemeyin gecmisi falan. Geçti gitti deyin. Babasini oglunuza kötülemeyin hiçbir zaman
Neyazikki şu an sadece boşanma yolundayum dava sürüyor daha 1
2 sene var.Evet beynimi geçmişten temizlemeliyim yine de,daha da cirkinlesmezse daha kolay olur benim için bu.

Aslinda bir yanım diyor ki iki kişilik yatak sana kaldı iki bacağını uzatıp sere serpe yat,film filan aç izle uzun zamandır yapamadığım şey
Aynen! Kendinizi harap etseniz ne değişecek? Sinirleriniz yıpranacak, yüzünüz falan kırışacak. Hiç gereği yok valla.
Cilt bakımı falan yapın, film izleyin. Hoş vakit geçirmeye bakın.

Çocuğa üzüldüm

Umarım beynini doldurmak için kalsın dememiştir

O tür davranışlar en çok çocuğa zarar veriyor
Ondan artık her şeyi bekliyorum.Bu arada diğer oğluna açtığı nafaka azaltma davasıni kaybetmişti,yeniden açmış nafaka düşmani..boşanma davamızı kullanıyor bunun için de

Eski Konularinizi tam bilmiyorum.
Ama bildigim çoğu anne gibi cocugunuzun mutlulugunu istiyorsunuzdur. Onun için görmesi sizi mutsuz etmesin. Ok cogu şey ağrınıza gidiyordur ama annelik=fedakarlik.
Önce evladim diyorsunuz, önce onun mutluluğu kendi egomuz, hırsımız degil.
Kolay degildir anlıyorum ama şöyle düşünün.
"Oglunuz babasini gördükçe mutlu oluyordur" o mutlu olsun diye görme saatlerinde kendinizi doldurmak yerine komedi programları cay kahve. Yemek yaparak vs oyalanin. Yoksa zihin tek yere sabitlenir. Bunun da kimseye faydasi yok. Sadece size zararı var..

Ah o kadar doğru ki,beynimi sabitledim resmen.
Onu sürekli yaptığı şey,çay kahve ,film keyfi..sıra bende diye düşünmeliyim

Ah o kadar doğru ki,beynimi sabitledim resmen.
Onu sürekli yaptığı şey,çay kahve ,film keyfi..sıra bende diye düşünmeliyim
Ben stres anında konudan uzaklaşıp düşünmeyim diye ya dolap toplarım ya temizlik ya da kek vs bir yandan da netten dinlemek için birşey açarım. Işe yariyo bence

Ben stres anında konudan uzaklaşıp düşünmeyim diye ya dolap toplarım ya temizlik ya da kek vs bir yandan da netten dinlemek için birşey açarım. Işe yariyo bence
Harika..Hayat aslında stres sıkıntı çekecek kadar uzun değil ve sağlık çok önemli..

Alışverişe gidin mesela. Yürüyüş yapin. Müzik dinleyin. Zihninizi başka yöne çevirin
Gündüzleri çocuğun olmaması benim için güzel bir fırsat oluyor,bugün mesela annemlerle gezdik,gelince de uyudum uykumu aldım duşa girdim cilt bakımı yaptım.Oglusun uyku saati geçince biseyler oldu bana ama alışacağım inşallah

Şöyle düşünün. O babada oldugu saatler sizin de kendinize vakit ayırma saatleriniz. O da orda mutlu.

Önümüzdeki ay duruşma var.O güne kadar biraz daha fit hale gelip en bakımlı halimle gideceğim duruşmaya.Beni deviremeyecegini görsün

Size kötü bir eştir belki çocugunuza iyi bir baba olur. Tavsiyemdir hiç polemiğe girmeyin. Avukatsız iş yapmayın. Avukatla yüzyüzeyken bu konuları konuştuğunuzda ben ne yapabilirim derseniz en doğru bilgiyi o verecektir çünkü sizin yaptığınız en ufak hata mahkemeye yansıyabilir. Kadınlardan yana haklar diyoruz ama bazen erkeklerden yana olan durumları da izliyoruz haberlerden. İlk kadınla muhattaba girmeyin. Görmezden gelin. Eski eşinizi de Allah’a havale edin. Ne kadar zor olsada

Konunda sadece burası ilgimi çekti. Kalan yerde fiks eski kocan işte, her zamankinden. Bu ilk eşinin senle derdi ne? Bu kadar zaman oldu, hiç duymamış mı bir yerden boşandığını. Sanmıyorum. Ettiği lafa bakarak bu günler için ellerini ovuşturarak bekliyormuş gibi geldi.

Şu adama mahkemede '' Velayeti babasına bıraktım, her ay ben nafaka vereyim, o da işsizmiş nasılsa otursun baksın çocuğa. '' diyecek yiğit bir kadın lazımdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…