Aslinda bir yanım diyor ki iki kişilik yatak sana kaldı iki bacağını uzatıp sere serpe yat,film filan aç izle uzun zamandır yapamadığım şeyAhahaha aynen!
Sırf gezemesin, yeni birini bulamasın diye hafta sonları almaz çocuğu bence.
Bak bu iyi fikir Master hanım. Bana da ufak bir mola oluyor, kendime zaman ayırıyorum modunda olursanız adam çıldırır.
Neyazikki şu an sadece boşanma yolundayum dava sürüyor daha 1Boşandinız bitti gitti. Cok az iletişim kurun sadece cocuk için verirken alirken gibi. Ne kadar az iletişim o kadar oyi. Ezberlemeyin gecmisi falan. Geçti gitti deyin. Babasini oglunuza kötülemeyin hiçbir zaman
Elinize yüreğinize sağlık teşekkür ederim.Yorumlara katılıyorum. Sadece şunu söylemek geldi içimden: Siz çok ama çok güçlü ve iyi bir annesiniz. Allah sizi güzel evladınızın başından eksik etmesin.
Aynen! Kendinizi harap etseniz ne değişecek? Sinirleriniz yıpranacak, yüzünüz falan kırışacak. Hiç gereği yok valla.Aslinda bir yanım diyor ki iki kişilik yatak sana kaldı iki bacağını uzatıp sere serpe yat,film filan aç izle uzun zamandır yapamadığım şey
Ondan artık her şeyi bekliyorum.Bu arada diğer oğluna açtığı nafaka azaltma davasıni kaybetmişti,yeniden açmış nafaka düşmani..boşanma davamızı kullanıyor bunun için deÇocuğa üzüldüm
Umarım beynini doldurmak için kalsın dememiştir
O tür davranışlar en çok çocuğa zarar veriyor
Eski Konularinizi tam bilmiyorum.Kızlar konularımdan beni tanıyanlar vardır.Bilmeyenlere kısacık özet geçecek olursam,bosanma aşamasında olduğum şahıs benim işimle uğraşıp ayağımı kaydırma gayretine düştü,üstelik kendinin beş parası yokken,bitmek bilmeyen borçları var ayrıca önceki eşten olan çocuğuna ve benimkine toplam 2000 civarı nafaka ödüyor.İki çocuğunun da nafakasıni azaltmak için uğraşıyor.Benimkine ödediği 500 ve sırf bunun için bana kan kusturan bu adam çocuğu bugün yatılı kaldırmaya çalışacakmis.Aglarsa getirecekmis ki şu saate kadar uyanık kalmaz oglus,uyuyabildi demekki.
Ben bana düşmanlık eden,kendi oğlunun rızkını,geleceğini hiçe sayan bu adamın çocuğuna 500 u fazla gören biri olarak bugün mutlu hissediyor olma ihtimaline bile dayanamıyorum şu an.Oysaki ben bana düşman işler yapmadan önce, davanin başında çocuğun yatılı kalmasını teşvik ediyordum,mahkeme ayda iki kez görüşsün derken ben her hafta almasını istemiştim,çocuğun özel gunlerinde bulunmasını istemiştim ama yaptığı cirkeflikler yüzünden şu an belki saçma diyeceksiniz ama mağlup hissediyorum.
Boyle hissetmekten nasıl kurtulabilirim ?
Yazıp rahatlamaya geldim.
Teşekkürler
EK : Bu arada konuyla ilgisi yok ama eski eşindeb olan oğlunun nafakasini azaltma davası açmış yine,bizim boşanma dava dosyasını istetmis sanırım mahkeme dosyanin ornegini gönderdi diğer mahkemeye.Eski eşi Messengerden telini verdi aramam için, aramadım.Mesaj yazdı bir sürü ooo bosaniyorsunuz demek ha tarzında..bu numaraya ancak sen inanırsın filan yazdı hiçbir bilgi vermedim ne hâlleri varsa görsünler
allah insaf versin ne diyeyim kiALlah Ondan artık her şeyi bekliyorum.Bu arada diğer oğluna açtığı nafaka azaltma davasıni kaybetmişti,yeniden açmış nafaka düşmani..boşanma davamızı kullanıyor bunun için de
Ah o kadar doğru ki,beynimi sabitledim resmen.Eski Konularinizi tam bilmiyorum.
Ama bildigim çoğu anne gibi cocugunuzun mutlulugunu istiyorsunuzdur. Onun için görmesi sizi mutsuz etmesin. Ok cogu şey ağrınıza gidiyordur ama annelik=fedakarlik.
Önce evladim diyorsunuz, önce onun mutluluğu kendi egomuz, hırsımız degil.
Kolay degildir anlıyorum ama şöyle düşünün.
"Oglunuz babasini gördükçe mutlu oluyordur" o mutlu olsun diye görme saatlerinde kendinizi doldurmak yerine komedi programları cay kahve. Yemek yaparak vs oyalanin. Yoksa zihin tek yere sabitlenir. Bunun da kimseye faydasi yok. Sadece size zararı var..
Ben stres anında konudan uzaklaşıp düşünmeyim diye ya dolap toplarım ya temizlik ya da kek vs bir yandan da netten dinlemek için birşey açarım. Işe yariyo benceAh o kadar doğru ki,beynimi sabitledim resmen.
Onu sürekli yaptığı şey,çay kahve ,film keyfi..sıra bende diye düşünmeliyim
Alışverişe gidin mesela. Yürüyüş yapin. Müzik dinleyin. Zihninizi başka yöne çevirinAh o kadar doğru ki,beynimi sabitledim resmen.
Onu sürekli yaptığı şey,çay kahve ,film keyfi..sıra bende diye düşünmeliyim
Harika..Hayat aslında stres sıkıntı çekecek kadar uzun değil ve sağlık çok önemli..Ben stres anında konudan uzaklaşıp düşünmeyim diye ya dolap toplarım ya temizlik ya da kek vs bir yandan da netten dinlemek için birşey açarım. Işe yariyo bence
Gündüzleri çocuğun olmaması benim için güzel bir fırsat oluyor,bugün mesela annemlerle gezdik,gelince de uyudum uykumu aldım duşa girdim cilt bakımı yaptım.Oglusun uyku saati geçince biseyler oldu bana ama alışacağım inşallahAlışverişe gidin mesela. Yürüyüş yapin. Müzik dinleyin. Zihninizi başka yöne çevirin
Şöyle düşünün. O babada oldugu saatler sizin de kendinize vakit ayırma saatleriniz. O da orda mutlu.Gündüzleri çocuğun olmaması benim için güzel bir fırsat oluyor,bugün mesela annemlerle gezdik,gelince de uyudum uykumu aldım duşa girdim cilt bakımı yaptım.Oglusun uyku saati geçince biseyler oldu bana ama alışacağım inşallah
Gece için film izleme sabah da 10.00 a kadar uyuma keyfi diye plan yapayım bundan sonra.Şöyle düşünün. O babada oldugu saatler sizin de kendinize vakit ayırma saatleriniz. O da orda mutlu.
Konunda sadece burası ilgimi çekti. Kalan yerde fiks eski kocan işte, her zamankinden. Bu ilk eşinin senle derdi ne? Bu kadar zaman oldu, hiç duymamış mı bir yerden boşandığını. Sanmıyorum. Ettiği lafa bakarak bu günler için ellerini ovuşturarak bekliyormuş gibi geldi.EK : Bu arada konuyla ilgisi yok ama eski eşindeb olan oğlunun nafakasini azaltma davası açmış yine,bizim boşanma dava dosyasını istetmis sanırım mahkeme dosyanin ornegini gönderdi diğer mahkemeye.Eski eşi Messengerden telini verdi aramam için, aramadım.Mesaj yazdı bir sürü ooo bosaniyorsunuz demek ha tarzında..bu numaraya ancak sen inanırsın filan yazdı hiçbir bilgi vermedim ne hâlleri varsa görsünler
Şu adama mahkemede '' Velayeti babasına bıraktım, her ay ben nafaka vereyim, o da işsizmiş nasılsa otursun baksın çocuğa. '' diyecek yiğit bir kadın lazımdı.Bu yasadiklariniza cok üzüldüm..ne gerek var ki bu kadar cirkinlige, üstüne bir de cocuk varken. Benim bir tanidigim sirf nafaka vermemek icin kendini issiz gösterdi. Adi serefsizlin degil de ne bu. Allah sabir versin. Cocugun babasi mecbur onunla görüsecek, siz sakinliginizi yinede koruyun. Gerektigi yerkerdu avulatiniz müdahele etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?