oglusuma 2. isim arıyorum :)))

seldus

♥ ♥ küçük paşam ♥ ♥
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
2.982
1
641
Zonguldak
kısmetse ogluma yusuf ismini düşünüyoruz babasıyla ama ikinci bir isim istiyoruz yanına da..cok isim düşündük kayra eymen tuna gibi ama hemen hemen herkes bu

isimleri kullanıyor artık..biz de utkan ve hasan isinlerini düşündük önüne eya arkasına..

utkan : ALLAH yolunda hizmet eden demekmiş ama bazı sitelerde muzaffer zafer kazanan diye geçiyor

Son düzenleme:
biz hasan ve utkan dedik ama sizin de fikirlerinizi almak istiyorum..uyacagını düşündüğünüz ya da anlamı güzel olan isimler varsa paylasırsanız sevinirim:)

merhaba canım, yani yusuf hasan veya yusuf utkan mı düşünüyorsunuz ? bence her ikiside sanki soy isim gibi gelio kulağa biraz daha araştır derim ama yinede siz bilirsiniz

yusuf kerim
yusuf berke
yusuf tan
yusuf başar
yusuf bartu
yusuf ozan
yusuf taner veya tamer
yusuf melih
yusuf onur
yusuf miraç
yusuf yiğit.......yerimsenibenyerimseniben

YUSUF ALP
YUSUF HAN
YUSUF KAYRA
YUSUF ALı
YUSUF EFE

Benim bulabildiklerim bunlar canım.

evet hepsi güzel bana kalsa yusufhan da olsun istiyorum ama eşim inatla olmaz diyor..ayyy hasata etti beni..bi de bu tercihleri sayayım bakalım ne diyecek.tsk ederim kısslaaar:))))

hasan ismi biraz kafama takılan bi konu..
derler ki enesler yaramaz olur;bencede öyle çevremdeki enesler pek huysuz pek hiperaktif..
hasan ismine gelince çevremdekiler ve akrabalarımdan ismi hasan olanlar hep hayırısız hayırlısını hiç tanımadım henüz bence riske etme

:))) gercekten mi hiiç bilmiyordum ama benimde tanıdıgım bi hasan amca var gercekten hayırsız aksi adamın teki :)))

bak gördünmü bu da tezimi doğrularkaydirigubbakcemile3
laf aramızda benim dayımın adı da kaynımın adı da hasan ikisi birbirinden beter

:roflol: :roflol: anlasıldı hasandan vazgeçtim..zaten benim deil eşimin istegiydi:))) utkan da sallantı da bakalım..

yakısıklı mı???? :))))) yusuflar da genelde yakısıklı olur derler:)

yusuf han gerçektende orjinal olur. ama yusuf efe de hoş bir isim.ve kısa bir bilgi yusuf efe = egede bir dönem yaşamış köylüye yaptığı iyiliklerle tanınan ancak köy ağalarına haklı zalimlikler etmiş bir efenin adıdır. Efe isminin iki zıt açıklaması vardır. biri yiğit mert anlamlarına gelir. Folklorik anlamı ise eşkiyadır. ancak eskilerde eşkiyalık şimdiki gibi tabir edilmezmiş.zalimlere zalimlik eden fakiri fukarayı kollayan dağlarda yaşayan anlamına gelirmiş.

güzelmiş canım...yusufhan diye üniv.den bi arkadasım vardı ve gercekten coook karizmatik cok yakısıklı bi cocuktu.ama cok capkındı iki kardesle aynı anda cıkıyordu:)))) sen öle yazınca aklıma o geldi..ama yusuf efe de güzel..hepsini degerlendiriyorum sonunda yazacam bi kagıda cektirecem eşime ne cıkarsa artık:)))

UTKAN: (Tür.) Er. 1. Zafer kazanmış, muzaffer. 2. Şerefli, onurlu soydan gelen.
YUSUF: (Ar.) Er.1. Hz. Ya'kub (a. s.)'un oğlu olan peygamber Hz. Yusuf. 2.ıbranice; inleyen, ah eden, inilti.
BAHADIR: (Fars.) Er. Cesur, yiğit, bağatur. Timur soyundan Hindistan'da hükümdarlık yapmış Türk lider.

ADan Zye isim listesi var elimde, dilerseniz ulaştırırım size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…