oglusuma 2. isim arıyorum :)))

hayırlı olsun öncelikle..allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:)

benim oyum hasan a ve bahadır a..

tanıdığım tüm hasan ve bahadırlar çok karakterli oluyolar..

eşimin adı hasan ve çevresindeki herkesin inanılmaz saygı duyduğu biri ben dahil..dedemde aynı şekilde:)yani tanıdığım hasanlar genelde çok temiz yürekli ve saygılı oluyolar..

iki bahadır tanıyorum onlarda çok karizma:) tabi bunlar genel geçer şeyler değil..ama ben erkek çocukt klasik isim hayranıyım..

evet bahadırlar karizma ama çapkın 3 tane bahadır tanıyorum 3 ü de öylelmaz:

babası tuturdu utkan diye napalım vaz geçiremezsem utkan yusuf olacak...ama ben yusuf dicem tosunuma:))))

babamıs utkandan da hasandan da vazgecmiş..sadece yusuf olsun diyor...ben hala kararsızım iki ismi cok seviyorum cok kararsızım cooook(((

babamıs utkandan da hasandan da vazgecmiş..sadece yusuf olsun diyor...ben hala kararsızım iki ismi cok seviyorum cok kararsızım cooook(((

evet canim insan cok kararsiz kaliyor ben onceden bir oglum olursa burak koyucam derdim sonra esiminde sevdigi bir isim olsun istedim o umut dedi tamam dedim o ilk basta buragi istememisti simdi onu istiyor banada umut guzel gelmeye basladi iki isim koymayi dusunmuyoruz..burak ismini cok seviyorum ama kararsizim cunku halam o bebege buyudugu yaslandigi zamanda yakisacak bir isim olsun dedi..kafam karisti.....:uhm::gitme:

aynen canım yaa napacağımı sasırdım inan benim begendiğimi o istemiyor oun istediğini ben begenmiyorum normalde hiç böle deilizdir hemen ortak bi karar veririz ama demek ki konu evlat olunca ......

aynen canım yaa napacağımı sasırdım inan benim begendiğimi o istemiyor oun istediğini ben begenmiyorum normalde hiç böle deilizdir hemen ortak bi karar veririz ama demek ki konu evlat olunca ......

evet canim evlat olunca is degisiyor demekki..bizde hemen ortak bir karar veririz normalde ama bunda anlasamadik gitti...:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…