Doğuma Hazırlık oglusuma--biricigime isim icin fikirlerinizi bekliyorum...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sizce hangi isim daha güzel ve anlamlı?

• Ankete Katılan
    137
  • Anket Kapalı .
allahim saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin insallah

oyumu kayradan yana kullandim canim isimde anlamida cok hosuma gitti cünkü eminimki minik prensine yakisan ismi bulucaksin canim

slm anne adayııı Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sağlıklı hayırlı bi evlt olsun inşallah Rabbim tüm isteyenlere de nasip etsin benle beraber...
isim konusuna gelince hep aynı isimler var şeker ya biraz değişik bişeyler buln derim ben yeni hala oldum annesi ASAF TUĞRA koydu çok beğendim hiç aklıma gelmezdi çift isimde sünnettir...
murat, haktan düşünebilirsin ama senin yazdığın isimler çok var yine de anne olan sensin gönlünden ne geçiyosa öyle seslen derim:)))) bu araa ismini bildirirsinnn

Ben de tercihimi Kaan'dan yana kullandımalkisalkisalkis

ben kaan dedim.hükümdar,hakan anlamı çünkü hakan benim abiciğimin ismi önemi çok büyük benim için.
bide umut hoşuma gidiyor.
doktorum oğlun olacak demişti banada.bizde isim düşünmüştük.eşim kaan veya umut olsun demişti tesadüfe bak.senin listendede var.kızımda burak istiyor.büyük ihtimalle.kaan burak veya umut burak koyacağız erkek olursa.
ömürleri uzun,sağlıklı,mutlu,huzurlu olsun bebeklerimizin rosemcim.

allahim saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin insallah

oyumu kayradan yana kullandim canim isimde anlamida cok hosuma gitti cünkü eminimki minik prensine yakisan ismi bulucaksin canim
amın canım cok tesekkur ederım.

bencede mert hem cok sevdigim bir isim benimde ilerde bir gun oglusum olurda ismini mert can koyacagiz
tesekkurler canım fıkrını belırtıgın ıcın.

merhaba bebekteyız.dedıgın gıbı bu ısımlerden cok var ama soyadımız bıraz uzun oldugu ıcın kısa isimleri secmıstım.alkisalkisalkis
senın dedıgın ısımde cok hosmus.hihoyyyt

Ben de tercihimi Kaan'dan yana kullandımalkisalkisalkis

umut ,,ama ufuk da olabilir..hayırlısı olsun
tesekkurler kıslar.alkisalkisalkis

fundacım cok tesekkur ederım anketımıze katıldıgın ıcın.
sımdıden isim bulmaya baslayın canım yoksa bizim gıbı kararsız kalırsınız.alkisalkisalkis
saglıkla gelsın inş oglusun.

Rosemimm canım hayırlıı olsun öncelikle bebişinn ismiii.Ben isimleriden en çok kayrayı beğendimm :)diğerlerini ben olsam koymazdım:asigim:

Rosemimm canım hayırlıı olsun öncelikle bebişinn ismiii.Ben isimleriden en çok kayrayı beğendimm :)diğerlerini ben olsam koymazdım:asigim:
balım tesekkur ederız teyzesı anketımıze katıldıgın icin.
ins.en kısa zamanda senınde bebegının ısmıne hakkında yorum yapıcaz.:Saruboceq:

oyumu emreden yana kullandım canım.

rosemcim ben Yunus Emre den dolayı emre ismini çok seviyorum biliyorsun kimi sever adını koyarsan onun huylarından aksedermiş bebişe de....

Kayra nın da anlamı çok güzelmiş

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin canım inşallah ...Tüm hamişlerin ve bizlerinde inşallahhhhh:Saruboceq:

canim arkadasim benim ilk önce sagsalim biricigini kucagina almani dilerim...
ben umut ismini cok begeniyorum oyumuda ona verdim...
umut ismini görünce seninle cok bagdastirdim zaten...
cok bekledin cok umut ettin sen umut cok anlamli o yüzden...

anketımıze katıldıgın ve fıkrını belırttıgın ıcın tesekkur ederız canım.
bende emreyı Yunus Emreden dıolayı lısteme koymustum canım.
aynı seylerı düşünmemiz ne gusel.:1hug:

amin canım.
tesekkur ederız anketımıze katıldıgın icin cici teyzesi.Şeniz
bu arada beni gercekten öyle güzel cözmüsün ki canım.:asigim:
umut isminide sırf bu yuzden lısteme ekleyıp,düşünmyee almıstım.:1hug:

Canım benim oğluşumun adı ıNANÇ hem anlamı,hemde kendisi güzel.Hemde nadir bir isim,düşün istersen.

Maşallah canım.. Allah analı babalı büyütsün..
Ben kayra ismini beğendim hem söyleyişi hoşuma gitti hemde anlamı çok güzelmiş....a.s.

Canım benim oğluşumun adı İNANÇ hem anlamı,hemde kendisi güzel.Hemde nadir bir isim,düşün istersen.
tesekkurler anketımıze katıldıgın ıcın selenimo.
oglusunun adı gercekten guzelmıs ama ılerde sıkıntı yasayabılıcegı isimleri koymaktan bıraz kacınıyorum.yınede tavsıyen ıcın tesekkur ederım.a.s.

Maşallah canım.. Allah analı babalı büyütsün..
Ben kayra ismini beğendim hem söyleyişi hoşuma gitti hemde anlamı çok güzelmiş....a.s.
amin canım cok tesekkur ederım.:1hug:
bende kaan diyorum:))
tesekkurler sevgı anketımıze katılıp fıkrını belırttıgın ıcın.

canım rabbim nasip ederse adını kayra koyucam bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…