Doğuma Hazırlık oglusuma--biricigime isim icin fikirlerinizi bekliyorum...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sizce hangi isim daha güzel ve anlamlı?

• Ankete Katılan
    137
  • Anket Kapalı .
canıam kayra yada emre takabilirsin
hayırlı olan hangisiyse o isim olur inşallah a.s.

benım jojim yok ama nasıp olursa 5 yıl snr olacak :) Daha yenı evlıyım ama ısmını tabı sımdıden bulduk hem kız hem erkek ıcın.Aama tabı burda solemem :)) Isımler arasında Emir güzel ısım ....

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3canım ben en çok kayrayı beğeğendim allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin tatlımkaydirigubbakcemile3:Saruboceq:

inş sağlıkla kucağına alırsın canım yavrunu
ben emre ve kaan isimlerini çok beğendim

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3canım ben en çok kayrayı beğeğendim allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin tatlımkaydirigubbakcemile3:Saruboceq:

inş sağlıkla kucağına alırsın canım yavrunu
ben emre ve kaan isimlerini çok beğendim
tesekkurler canlarım.kaydirigubbakcemile3
neye niyet neye kısmet dedıklerı bu olsa gerek.kaydirigubbakcemile3

bende kayrayı beğendim ama tanıdığım kayra ismindeki çocuklarda çok yaramaz oluyorlar genelde amalaelaelaelaelae

mert
canım tekrar kusura bakma canımŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

ben kayra dedim hayatım.
allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.allah olmayanlarada nasip etsin canım.
allah vatana, millete, ailesine hayırlı bir evlat nasip etsin canım.
kayra isminin anlamı ve söylenişi çok hoşuma gitti hayatım.
allah adıyla yaşamasını nasip etsin canım.

bende kaan dedim rosemcim hangisi hayırlısıysa o olsun

Bence DENİZa.s
Ben çok istedim amma bu ismi oğluma koyamadım; zira babasının bu ismi taşıyan biri ile tatsız hatıraları vardı????
Oğlumun isimi SOYSAL koyduk.., çok rastlanır bir isim değil.., hatta anaokuluna devam ettiği ilköğretim okulunda İNAN Kİ TEK İSİM))))
Bu yüzden de; hiç karıştırılmıyor ve hatta unutulmuyora.s
Amma sarışın ve MASMAVİ GÖZLÜ.., Deniz ismi çok yakışacaktı yani.., içimde ukte olmuştur o isima.s.

Bu arada ankete katıldım; ve "Umut" lehine oy kullandım; O KADAR MUHTEŞEM BıR ıSıM Kı.., bence.
Bu ismi taşıyan kimseye NE ÇOK KATKISI OLUR BU ıSMıN..., bence.
En çıkılmaz yollarda bile ONA BıR YOL OLDUĞUNU HATIRLATIR.
Yahut ona bu isimle hitap edenlere bile.., aynı ışığı sunabilir...
Yani bana öyle geliyor...
Hayatın kendisi kadar değerlidir "UMUT"

Hayatımızda SEVDıKLERıMıZ VE UMUTLARIMIZ HıÇ TÜKENMESıN...

bende kayrayı beğendim ama tanıdığım kayra ismindeki çocuklarda çok yaramaz oluyorlar genelde amalaelaelaelaelae

mert
canım tekrar kusura bakma canımŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

bende kaan dedim rosemcim hangisi hayırlısıysa o olsun

hepınıze tesekkur ederım anketımıze katılıp fikirlerinizi belirttiginiz icin.a.s.

kayra dedim .benimde sanırım doğana kadar ismi belli olmayacak .bende anket açmıştım şimdi o ,isimlerden tamamen vazgeçtim çok zormuş çok -tatlicadiarzu-

Canım oncelikle Allah kucaginda gormeyi nasip etsin

kesinlikle "Kayra" cunku ben de bir gun oglum olursa adini Kayra koyacagim esimle coktan karar vermistik.. biz de denemelerdeyiz ne olur bizler icin dua et :Saruboceq:
Bana cok karizmatik bir isim gibi geliyor ve soylenenlerin aksine kesinlikle kız ismi degil bence .. koyanlar var tabi ama bence erkege daha cok yakısıyor canım...

eger kararsız kalırsan da "Kaan" ismini de dusunebilrsin.. bol sans .. kararini bildirirsin di mi??:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…