Oğluşuma isim arıyorum

Mia23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2014
16
3
3
İstanbul
Merhabalar,
Ekim 2014 annelerinden olacağm Rabbimin izniyle... Oğluma isim arıyorum... Eşim Efe ismini istiyor Bende 2. bir isim olarak Kağan ama bir kesinleşmedi kararsızlıklardayım :26: internetten bakıyorum ama bazı isimler aşırı uydurmasyon geliyor. Ne yapsam bilemedim.. Fikrinizi almak isterim Lütfen yardımcı olun...

Mirza benim çok hoşuma giden bi isim. Hayırlı olsun şimdiden sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Uzmanlar çocuklara iki isim koymayın adeta kişilik bölünmesi gibi etkiliyor diyorlar...Efe Kağan - Berke Can- Emir efe gibi heryerde çift isim çılgınlığı, hangisi hangisiydi şaşırıyor insan hepsi birbirine benziyor. Tek isim çocuğu daha özgüvenli yapar... Yeğenimin adı MERT çok güzel bir çocuk... İkinci isim düşünmeyin bence sadece EFE güzel değil mi, Efe-Yiğit-Mert bunlar erkeksi ama tatlı isimler...

Son düzenleme:
tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün darısı benim başıma ben kağan ismine bayılıyorum. kağan efe güzel bir isim olur.

Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim. Bence ege kagan super bi isim. Cok da uygun. Baska bi isim aramana gerek yok. Ikiside hem kisa hem uygun. Eger seviyorsan ikisini de hic arama adi belli olsun. Ismiyle seslenmeye basla bebegine :)

Pardon efe kagan yazicaktim :))

Canım çift isim güzeldir SÜNNET tir bulduğunu isim güzel bende hamilelik bekliyorum oğlum olursa Kayra Emir istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…