cnm senin kızın olursa egerr sana konu açtığında yazarımmm bennn tiyoolar bendeeeeGüzel bence canm. Erkek isimleri çok guzl ya kolay olmalı secmek . Bzde Serkan koyacagz erkek olursa ama kız hala düşnmekteyz br türlü bulamıyoruz.
Emir emin Eymen isimlerinde seviyorum Eymen çok koyuldu bu ara ama
Cnm ilk gebelik mi tabiki öncelikle hayırlı dogumlar diliyorum toprak.mirza .çınar.çagan.asil.aklıma gelirse daha yazarımmKızlar oğluma isim belirliyorum berke ismi nasıl sizce fikir verirmisiniz
elyas cok sevdigim isimlerden biriKızlar oğluma isim belirliyorum berke ismi nasıl sizce fikir verirmisiniz
Tmm canm :) hc merk etme zatn 1 ay sonra kız derse hemen acarmcnm senin kızın olursa egerr sana konu açtığında yazarımmm bennn tiyoolar bendeeee
Cnm ilk gebelik mi tabiki öncelikle hayırlı dogumlar diliyorum toprak.mirza .çınar.çagan.asil.aklıma gelirse daha yazarımm
Ay evet ya biran önce gündemden düşsün şu kadınBerk, Berke güzel isimlerde su canerin berkesi bozdu isi artik kiz ismi olarak biliniyo. Yoksa sirf erkeklerde duymustum. Alternatif Berk koyabilirsiniz.
12 haftalıkken bi tahminde bulunduklarında tutuyor ama kesin işinde uzmn olan dr larTmm canm :) hc merk etme zatn 1 ay sonra kız derse hemen acarm
Göktuğ güzelmiş canimYuşa, Arden , aras , yasir, zeyd , göktuğ, duhan degisik gelen isimleri hep not ederim bunlari buldum arasindan
rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallaaahGöktuğ güzelmiş canim
Amin canım inşallahrabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?