Oğluşuma isim ariyoruz

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
373
25 haftanin icindeyim ama oglusuma hala isim bulamadik bulduklarimi esim begenmiyor değişik ve cevremde olmayan bi isim istiyorum onerileri olan varmi kizlar?

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah .
Berk , Kıvanç , Kaan , Yağız ilk aklıma gelenler .
Bir de Rüzgar ve Kuzey var ama herkes bu isimleri seçiyor bu dönem sanki .

kendi hayalimdekileri yazim sen beğenirsen alabilirsin :)) eşimin adı mustafa o yüzden allah nasip ederde bi çoçuğum olursa birdün ilk olarak koymak istediğim
Mustafa ali sora Taner, Tamer,Barış, Kaan, Tolga, METE HAN, Balamir, Kerim şimdilik repertuarım bu kadar .....
hayırlı olsun allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ...amin :))

doruk, çınar, onur, egemen, rüzgar, ayaz, koray, alp, çağın, gökay...
en sevdiklerim
maaşallah... hayırlı, sağlıklı olsun inşallah...darısı da başıma

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah .
Berk , Kıvanç , Kaan , Yağız ilk aklıma gelenler .
Bir de Rüzgar ve Kuzey var ama herkes bu isimleri seçiyor bu dönem sanki .

Tskrler cnm berk var cevremizde kagan kardesimin adi yagiz dsnblrm

Tskrler cnm amin insallah

doruk, çınar, onur, egemen, rüzgar, ayaz, koray, alp, çağın, gökay...
en sevdiklerim
maaşallah... hayırlı, sağlıklı olsun inşallah...darısı da başıma
Cinar benmde hosuma gidio tskrler dsncm cnm

çağan islam kayra toprak yağız ayaz 10 aylık oğlum yiğit erdem (erdem eşimin adı)

[Çağan="eessrryyaa, post: 36575314, member: 586384"]çağan islam kayra toprak yağız ayaz 10 aylık oğlum yiğit erdem (erdem eşimin adı)[/QUOTE]

Cagan bende dsndm kayrayi istydm esim istemedi bakalm hayrlisi allah bagsladin bebegni bu arafa

Sadece kulaga hos geliyo ya da degisik diye isim koymamaya calis canim bence.ya benzemesini istedigin bir kisi olsun ya da anlami guzel olsun.ben ogluma omer yagiz eren isimlerinden birini istemistim babasi asaf istedi asaf oldu:)

[Modernden"Siskooanne, post: 36576847, member: 606933"]Sadece kulaga hos geliyo ya da degisik diye isim koymamaya calis canim bence.ya benzemesini istedigin bir kisi olsun ya da anlami guzel olsun.ben ogluma omer yagiz eren isimlerinden birini istemistim babasi asaf istedi asaf oldu:)[/QUOTE]

Modernden kastim yeni isim olsun istyrm cnm ama begendiklerm hep cevremdenvar hayirlisi

Benim oğlumun adı yavuz emre
Yavuzsultan selimden etkilenerek yavuz ismini verdik.
Zor bir iş biz son güne kadar kararsizdik.

Tskrler cnm berk var cevremizde kagan kardesimin adi yagiz dsnblrm
Ali ensar benim cok hosuma gidiyo oglum olursa koymayi dusunuyorum anlami :medine doneminde efendimizin yardimcisi olan kisiydi galiba tam hatirlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…