E ebru2508 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Eylül 2011 91 0 36 Bursa 3 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ebru2508 #1 kızlarr oğluma 3 tane isim beğendim ama eşimle karar veremiyoruz yardımcı olurmusunuz? KUTAY-ÇAĞAN-TUĞRA sizde hangisi güzel ?
kızlarr oğluma 3 tane isim beğendim ama eşimle karar veremiyoruz yardımcı olurmusunuz? KUTAY-ÇAĞAN-TUĞRA sizde hangisi güzel ?
monbebe Birtane Yakisiklinin Annesi.. Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2013 3.143 29 48 3 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ebru2508 #2 ebru2508 .!.: kızlarr oğluma 3 tane isim beğendim ama eşimle karar veremiyoruz yardımcı olurmusunuz? KUTAY-ÇAĞAN-TUĞRA sizde hangisi güzel ? Genişletmek için tıkla... Merhaba canim.. ALLah'im kucagina almayi nasip etsin.. ve darisi bana.. ben kutay'i sevmedim ama cagan guzel bi isim..
ebru2508 .!.: kızlarr oğluma 3 tane isim beğendim ama eşimle karar veremiyoruz yardımcı olurmusunuz? KUTAY-ÇAĞAN-TUĞRA sizde hangisi güzel ? Genişletmek için tıkla... Merhaba canim.. ALLah'im kucagina almayi nasip etsin.. ve darisi bana.. ben kutay'i sevmedim ama cagan guzel bi isim..
E ebru2508 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Eylül 2011 91 0 36 Bursa 3 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ebru2508 #3 monbebe .!.: Merhaba canim.. ALLah'im kucagina almayi nasip etsin.. ve darisi bana.. ben kutay'i sevmedim ama cagan guzel bi isim.. Genişletmek için tıkla... saol canm. amin isteyen herkese nasip etsin rabbim.. bende ilk başta kutayı begenıyodum sonra çağan daha hoş gelemeye başladı çok kararsısız.
monbebe .!.: Merhaba canim.. ALLah'im kucagina almayi nasip etsin.. ve darisi bana.. ben kutay'i sevmedim ama cagan guzel bi isim.. Genişletmek için tıkla... saol canm. amin isteyen herkese nasip etsin rabbim.. bende ilk başta kutayı begenıyodum sonra çağan daha hoş gelemeye başladı çok kararsısız.
monbebe Birtane Yakisiklinin Annesi.. Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2013 3.143 29 48 3 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ebru2508 #4 ebru2508 .!.: saol canm. amin isteyen herkese nasip etsin rabbim.. bende ilk başta kutayı begenıyodum sonra çağan daha hoş gelemeye başladı çok kararsısız. Genişletmek için tıkla... Amin canim.. siz bilirsiniz tabi.. ama kutay kulagima hos gelmedi cagan guzel yaa..
ebru2508 .!.: saol canm. amin isteyen herkese nasip etsin rabbim.. bende ilk başta kutayı begenıyodum sonra çağan daha hoş gelemeye başladı çok kararsısız. Genişletmek için tıkla... Amin canim.. siz bilirsiniz tabi.. ama kutay kulagima hos gelmedi cagan guzel yaa..
E ebru2508 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Eylül 2011 91 0 36 Bursa 3 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ebru2508 #5 monbebe .!.: Amin canim.. siz bilirsiniz tabi.. ama kutay kulagima hos gelmedi cagan guzel yaa.. Genişletmek için tıkla... saol canım :) bakalım genelde çağan diyor herkes
monbebe .!.: Amin canim.. siz bilirsiniz tabi.. ama kutay kulagima hos gelmedi cagan guzel yaa.. Genişletmek için tıkla... saol canım :) bakalım genelde çağan diyor herkes