Doğuma Hazırlık Oğluşuma isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ogluşuma isim arıyorum, hangisi olsun...

• Ankete Katılan
    120
  • Anket Kapalı .

Saol Yarencim; eşime Eymen ismini söyledim olumlu yada olumsuz herhangi bir yorum yapmadı, son ana kadar da karar veremiycem bu gidişle...

Ankete katılımınızı bekliyorum, yardımcı olun lütfen...

Hepinize teşekkür ediyorum şimdiden...

yağızla yiğit çok güzel bence inşallah doğuma kadar karar verirsin sonra yazarsın ne koyduğunu :ecrin_bebek:

yağızla yiğit çok güzel bence inşallah doğuma kadar karar verirsin sonra yazarsın ne koyduğunu :ecrin_bebek:

Doğuma kadar karar veririm kesin:))

Teşekkür ederim saol a.s.

ben eren diyorum.

Eren büyük oğlumun ismi canım... teşekkür ederim.

yiğit bence benim kuzum erkek olsaydı yiğit koymayı düşünüyordum çok seviyorum bu ismi:)

Yigit ismi ne çok seviliyormuş bugün anladım, ikinci kuzuna koyarsın inş. saol canım...

yağız ı oyladım ben daha oturaklı bir isim ben de düşünüyordum bu ismi.sağlıkla doğsun bebişin inş.

bende yenı moda ısımlerı sevmıyorum sonra herkes aynı ısmı koyuyor ve çocuk buyuyunce ısmını begenmıyor. şuan universite yaşına gelen can'lı ısımler gibi. bir dönem çok modaydı ve herkes sonuna can ekledı, şimdı de efe eklıyor. benım begendıgım erkek ısımlerı, çağatay,çağrı,enis,okan,toprak,ruzgar....

fatmacım demıssın ya anket dısında da olabılır dıye.bence ömer,yusuf kadır gıbı dını bır ısım olsun.hz. ömer adaletı ıle nam salmış,hz.yuzuf guzel yuzuyle,kadır de kadır gecesı bın aydan daha hayırlıdır derler.yınede sen bılırsın.kısmetse ben ömer koyacagım.ocakta dogumum ınsallah.herkese hayırlı dogumlar...

ben de yağız dedim ama yiğit de güzel, yağız daha karizmatik yine de, yağızın esmer, doru, yiğit anlamları var, esmer mi olacak o da belli değil tabii, hayırlısı olsun....

selam ben sana şu isimleride önerebilirim canım huzeyfe,uhud bende bu isimleri çok severim ayrıca eymene bayıldım

çok haklısınız, aynı yaşta ve aynı isimde o kadar çok çocuk varki, teşekkür ederim.

Yusufu bende çok beğeniyorum ama 8 aylık bir yegenim var adı Yusuf... ve diger isimlerden de etrafımda çok fazla... Teşekkür ederim.

ben de yağız dedim ama yiğit de güzel, yağız daha karizmatik yine de, yağızın esmer, doru, yiğit anlamları var, esmer mi olacak o da belli değil tabii, hayırlısı olsun....

Esmer olmaz diye düşünüyorum canım, ailecek sarışınız ama tabiki Allah bilir, teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…