canım ben eymen'i oyladım. ben de çok beğeniyorum,eşimin eymen ismi ile ilgili yaptığı yorumları yazmıştım hatırlarsan(o ne öyle hi-man,batman gibi..çizgi film kahramanı mı bu demişti, sağolsun:)),o beğenmediği için vazgeçtik malesef.
talhayı sectım cok guzel bır ısım bence.anlamıda guzel.
yağızla yiğit çok güzel bence inşallah doğuma kadar karar verirsin sonra yazarsın ne koyduğunu :ecrin_bebek:
ben eren diyorum.
yiğit bence benim kuzum erkek olsaydı yiğit koymayı düşünüyordum çok seviyorum bu ismi:)
talha olsun bence
yağız ı oyladım ben daha oturaklı bir isim ben de düşünüyordum bu ismi.sağlıkla doğsun bebişin inş.
bende yenı moda ısımlerı sevmıyorum sonra herkes aynı ısmı koyuyor ve çocuk buyuyunce ısmını begenmıyor. şuan universite yaşına gelen can'lı ısımler gibi. bir dönem çok modaydı ve herkes sonuna can ekledı, şimdı de efe eklıyor. benım begendıgım erkek ısımlerı, çağatay,çağrı,enis,okan,toprak,ruzgar....
fatmacım demıssın ya anket dısında da olabılır dıye.bence ömer,yusuf kadır gıbı dını bır ısım olsun.hz. ömer adaletı ıle nam salmış,hz.yuzuf guzel yuzuyle,kadır de kadır gecesı bın aydan daha hayırlıdır derler.yınede sen bılırsın.kısmetse ben ömer koyacagım.ocakta dogumum ınsallah.herkese hayırlı dogumlar...
ben de yağız dedim ama yiğit de güzel, yağız daha karizmatik yine de, yağızın esmer, doru, yiğit anlamları var, esmer mi olacak o da belli değil tabii, hayırlısı olsun....
selam ben sana şu isimleride önerebilirim canım huzeyfe,uhud bende bu isimleri çok severim ayrıca eymene bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?