Doğuma Hazırlık Oğluşuma isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ogluşuma isim arıyorum, hangisi olsun...

• Ankete Katılan
    120
  • Anket Kapalı .
canım benimde oğlum olacak allahın izniyle ben eymen eren koymayı düşünüyorum çok uyumlu oluyo ama eşim eymen ismine pek ısınamadı nedense seninde öyle olacak biri eren diğeri eymen çok hoş bence tabi herkesin düşüncesine saygım var...

Ben Eymen ismine çok ısındım ama eşimde senin eşin gibi pek sıcak bakmadı, teşekkür ederim canım saol...

bende yiğiti oyladım benimde 2. oğluşuma isim olarak yiğit düşünüyorum. Daha doğrusu seçenekler arasında 1. oğlumun adıda yunusemre

merhaba canım ben berk yada berkant diyorum çok hoşuma gidiyo hem değişik hemde anlamı güzel

berk - sağlam -kuvvetli

berkant- berk-ant güçlü bozulmaz yemin

berkehan- cengizhanın torunu ve tükce kökenli

tatlım bizde oğlumuza yağız ismini düşünüyoruz.kulağıma çok hoş geliyor.
esmer, uzun boylu, yakışıklı delikanlı demek anlamı.
adıyla yaşasın son karar senin tabiki..

ben de YAĞIZ dan yana kullandım oyumu.......ama EREN in kardeşi EMRE de olabilir......

sağlıklı doğumlar ve hayırlısı olsun.......

canım hemşerim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.....ben oyumu eymenden yana kullandım eymen yanılmıyorsam cennet kapısı demekmiş...çok güzel bi isim benm oğlumn ismi emir bi oğlum daha olursa eymen düşünüyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…