Doğuma Hazırlık oğluşuma isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hanife85

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
1
0
16
İstanbul
selamlar,

Gruba yeni katıldım,oğluma isim arıyorum hem değişik ,hem güzel o,hemde anlamlı olsun istiyorum . bu konuda sizlerden de fikr rica ederim.

batın ismi sizce nasıl?

teşekkürler.

Batin ismini sevmiyorum.
Oglum olursa hic suphesiz koyacagim isim Batu. Anlami galip gelen, gucu yeten, ustun olan.

batın ismi gerçekten güzel allahın isimlerinden birisi aynı zamanda biliyosun biraz ağır gelir derler yavrucuna ömer baran oğuz kaan benim beyendiğim isimler ama bende kızımın adını doğduğu ana kadar altugra diye düşünüyodum ama doğdu yüzüde baktım ve rana zenan koydum sende bi kucağına al sağ salim sıhhatle yüzüne bak ve bummmmmmmm.............. o anda koyucaksın ismini allahın izniyle ismiyle doğuyolar gerçekten bence yaşantılarına yansıyo

aras ve kaan benım begendıgım ısımler dusunsene buyumus doktor olmus mesela doktor aras bey doktor kaan bey ne guzel gelıyor kulağa

Hanifecigim benim oglumun adida aras cennette sifa veren irmak.anlaminda
Isimler coxugun kisiliginide etkilee derler ya masalla oglum sakin bizi hic yipratmadi hic uykusuz gece yasatmadi cok mutlu.kucucukbi adam tavsiye ederim

Tanemm seni cok sevdim nasilda yakisti dr aras bey insalla eabbim o gunleri gosterir
Bende seni anarim

sagol canım ınsallah bebegınle ınsallah cok guzel gunler gorursun 20 sene sonra kulaklarım cınlarsa bende senı ve ogluşunu anarım

Kızlar biliyorsunuz isim önemlidir.Anlamlarıyla yazarsak arkadaşında kafası karışmamış olur.Bu arada internetteki bütün anlamlar doğru verilmiyor.Çok iyi araştırmak lazım.İsmin hangi dilden geldiğini ve o sözlüklere bakmak lazım.
Ben erkeklerde ahmet,mehmet gibi bilindik isimleri seviyorum açıkcası..Değişik olsun denirsede koysam koysam eymen :sağ taraf ismini koyardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…