oğluşumla evimizdeyiz:)

Viola

Yiğitim bitanem..
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2007
1.273
3
358
47
İzmir
Artık nihayet oğluşum kollarımda.kızlar,çok güzel bir duygu..allahım herkese yaşatsın..
4 nisan sabahı saat 06.30 da hastanedeydik,odamıza yerleştik.ameliyathaneye götürmek için sedyeyle geldiler.bekleyenlerden ayrılmak çok kötüydü,özelliklede eşimden..Ameliyethanede ilk serum için iğne takıldı.daha sonra epidural katedrali takıldı,uyuşma başlayınca sondayı taktılar..his var ama ağrı yok.çok rahat bir doğum oldu.oğluşum 08.57 de 3400 gram ve 49 cm doğdu.gösterdiler hemen öptüm kokladım.
sonra oğluşum bakım odasına gitti.ben yarım saat daha kaldım,dikilme işlemi oldu.
ertesi gün çıktık hastaneden..şimdi evimizdeyiz.emzirme konusunda başta sütüm gelmeyince moralim bozuldu ama sıcak havluyla kompres yaptık,humana çay,komposto derken şimdi geliyor..çok mutluyum kızlar,darısı herkesin başına:))

Viola,gözünaydın cnm:) sağlıkla bebişini büyütürsün inş..
Darısı başımıza:)

ayy cok sevındım darısı basımızaa
rabbım analı babalı buyutsunnnn

Tebrik edrim.Gözünaydın sağlıklı mutlu günler dilerim oğlunla beraber...

tebrikler canım.resimde ki şeker gibi bir bebek..rabbim analı babalı büyütsün yavrunu..nazarlardan saklasın...bahtı da kaderide çok güzel olsun...a.s.

darisi basimizi Allah anali babali buyutsun uzun saglikli mutlu bir omru olsun prensinin...

tebrik ederim canım, allah analı babalı büyütsün
bol bol sıvı al, bebeğini emzir annesi,
vatanına, milletine,dinine,ailesine hayırlı bir evlat olması dileğiyle

tebrik ederim canım
bebeğinle birlikte mutlu sağlıklı bir ömür versin Rabbim...

Ay ne guzel yaa hergun bir guzel haberle seviniyoruz.Herkes artik bebegine kavusmaya basladi.Allahim geride kalanlarin dogumlarinda kolaylik versin insallah.

Violacim senide tebrik ederim canim cok sevindim.Bebeginde sende iyisinizdir insallah.Rabbim oglusunu sana bagislasin gule gule buyut insallah.IKinizide optummm

ayyy viola bu şeker şey karnında mıydı 3 gün önce:))) çok güzel maşallah
bahtı da güzel olur inşallah

allah oğluşuna güzel kaderler yazmıştır inşalah..analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah..sevgiler...

tebrikler canım ne mutlu bir arkadaş daha kurtuldu darısı gün sayan arkadaşlara (geçmek bilmeyen günleri sayan:)

gözünüz aydın olsun arkadaşım
ne güzel kurtuldun sende,Allah hayırlı ömürler versin inşallah
bebişinede sanada, darısı başımıza artık a.s.a.s.

canım ya allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyüt inş
tebrikler
darısı başımızaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…