Doğuma Hazırlık oglusumun park yatagini ne zman kurmaliyim?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hfceren

şanslımıyım neeee:))
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
956
20
118
Selam kizlar 34,haftamiza gircez insallah ben yataginlmizi kurup kurmamakta kararsizim sizler kurdunuzmu yada ne zman kurmayi dusunuyosunuz????

Merhaba canim ben 37 haftadayim gecen hafta kurdum çünkü eşyalar odada çok kalabalık yapıyordu hepsini yatagin altındaki fermuarli yere koydum odaya düzen geldi carsafini falan yikayip utuleyip serdim fakat tozlanabilir ben üzerine yorganini orttum tozlanmasin diye çünkü havalar sicak olduğu için battaniye kullancam yorgani sonra yikarim hergun gidip basindaki oyuncagi kurup dinliyorum sanki bebeğim varmis gibi hergun kesin bi kaç kez beşiğin basinda oturuyorum kendimi de alistirmis oldum iyi oldu bence :))

senın hafta için iyi az kalmış ama ebn kararsızım işte bu hafat kursammı diye 34 bitecek işte.bi yanım kurayım diyor bi yanım cok kalabalık yapar erken diyor benim de senın gibi hevesim var ama bu hafta sonu kafama eserse kurarım ama tozlanırmı ki

Bence bir hafta daha bekle artik 37 ye girince her an gelebilir o zaman kurarsin üzerine bisey ortersin tozlamaz hazir olmasi güzel kendini duygusal olarak alistiriyorsun ben beşiği gördükçe doğum korkum falan uçup gidiyor cesaret geliyor :)

Selam kizlar 34,haftamiza gircez insallah ben yataginlmizi kurup kurmamakta kararsizim sizler kurdunuzmu yada ne zman kurmayi dusunuyosunuz????

Canim bende 34e gireceğim. Yatak kurmanin disindaki tüm alisverisimi bitirdim. 38. Haftada yatagimi kurup, kadin cagirip temizlik yaptiracagim. Simdi biraz erken. Gerci benimki 2. Olacak ve sezeryan die acele etmiyorum. 39. Haftada alir doktorum heralde. Sizinki daha belli degil heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…