Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar bugun kontrolum vardi gittim doktora meger bebis kizmis.. erkek demislerdi cok sasirdik:) esim hala sokta
pipiyi görmediniz mi peki erkek dediğinde ?kizlar bugun kontrolum vardi gittim doktora meger bebis kizmis.. erkek demislerdi cok sasirdik:) esim hala sokta
bi cikinti gormustuk ama o pipi degil pubismis:) sasirtti kizimiz bizi:)pipiyi görmediniz mi peki erkek dediğinde ?
bana 14 haftada kiz dediler sonra gittik erkek dediler ve suan kesin kiz:)aaa...Bize de az önce büyük ihtimal kız dediler sonradan erkek çıkmasın:))))
aynen oyle canim tesekkur ederiz.allahtan hazirliklara baslamamistikhayırlısı olsun sağlıklı ne olcak:)
kizda yanilma sansi varmis ama erkekte.yanilma sansi olmaz diyorlardi bizde oldu:)Hande1205 aynı şeyi yasamayı cok ısıtıyorum 16 haftalık hamıleyım kesın kız dedıler ama beni hamileliğimiz basından bleri erkek hıssedıyorum ve hala öyle olduğunu düşünüyorum. Umarım bebısımız bızede böyle bır sürpriz yapar
Bu hafta cuma gunu gıdecegım tekrar Doktora ve cok heyecanlıyımk kizda yanilma sansi varmis ama erkekte.yanilma sansi olmaz diyorlardi bizde oldu:)
hayirlisi canim benim insallah allah gonlune gore veriri.Bu hafta cuma gunu gıdecegım tekrar Doktora ve cok heyecanlıyım)
Hepimizin inşallah :))hayirlisi canim benim insallah allah gonlune gore veriri.
Bu okuduklarından sonra doğumdan öncel hiçbir şey almayı düşünmüyorumMErhaba ben de ayrıntılı ultrasondaki radyolog ve kendi doktorum erkek demesine rağmen 25. haftada biz mavileri alıcaz da bi sorun yok değil mi dediğimde % 100 kız cevabı aldım :) Bir anne adayı olarak onun sağlığından başka bir dileğim, cinsiyet tercihi lüksüm yok diye düşünüyorum.Ama şok mu evet şok :) İkinci bir emre kadar kıyafet alımlarımız durdu :) haftaya randevuda bir daha sorulacak . HAkkımızda hayırlısı olsun arkadaşım![]()
kizlar bugun kontrolum vardi gittim doktora meger bebis kizmis.. erkek demislerdi cok sasirdik:) esim hala sokta
kesinlikle sok yani bende.hazirliklara baslicaktim allahtan baslamamisim erkek deyip yanilmakda cidde skandal:))))MErhaba ben de ayrıntılı ultrasondaki radyolog ve kendi doktorum erkek demesine rağmen 25. haftada biz mavileri alıcaz da bi sorun yok değil mi dediğimde % 100 kız cevabı aldım :) Bir anne adayı olarak onun sağlığından başka bir dileğim, cinsiyet tercihi lüksüm yok diye düşünüyorum.Ama şok mu evet şok :) İkinci bir emre kadar kıyafet alımlarımız durdu :) haftaya randevuda bir daha sorulacak . HAkkımızda hayırlısı olsun arkadaşım![]()
evet saglikli dogsunda kiz erkek hic farketmez ilk bebegimiz zaten ikiside olabilirdi sadece 3 sefer degisiklik sasirtti bizi:) simdi kiz ismi dusunme zamanimiz basladi:)aaa çok ilginç bu haftaya rağmen yanılmak..benimki 11. haftafa göstermişti pipi çıkıntısını ama doktor bir ay sonrasında netleşir dedi...ki sonrasında gittiğmde bariz belliydi ..ama olsun ya sağlıklı olsunlarda önemli deil cinsiyetii
Bu okuduklarından sonra doğumdan öncel hiçbir şey almayı düşünmüyorum![]()