oglusumuz aslinda kizmis:))

Aynı şeyi bende yaşadım 5 aylık gebeyim 2 aylıktan itibaren kız dediler geçen gün ayrıntılı ultrason da erkek çıktı şaşırdım hangisi doğru acaba

kızlar bi şüpheye düştüm ya eskiden oluyodu bu cinsiyet karıştırmalara. Ultrason aleti iyi olmayınca falan hala oluyomuymuş yıl 2014 :) bak şu yaramazlar kimi parmağını bile koymuş:) bana da doktor yüzde 90 kız deyince aldım kıyafetlerini. Şu an yazdıklarınızı okyunca bi tedirgin oldum:):) neyse kız da ols erkek de olsa alındı o pembişler giyilecek:):):):anneadayı:

Evet kızlar hala karışabilio cinsiyet ler ben 14 haftalik ken öğrendim ama yanlış çıktı meğer 20 haftada erkek olduğu anlaşıldı bakalım 29 unda yine gidicem yine değişmişmi hiç farketmio saglikli olsunlarda zaten benim ilk bebegim 40 haftalik ken karnımda öldüğü için tüm eşyaları duruyo bu bebekte hersey hazır hiç bişe almicam rabbim hepimizinkini sağ salim almayi nasip etsin

Evet kızlar hala karışabilio cinsiyet ler ben 14 haftalik ken öğrendim ama yanlış çıktı meğer 20 haftada erkek olduğu anlaşıldı bakalım 29 unda yine gidicem yine değişmişmi hiç farketmio saglikli olsunlarda zaten benim ilk bebegim 40 haftalik ken karnımda öldüğü için tüm eşyaları duruyo bu bebekte hersey hazır hiç bişe almicam rabbim hepimizinkini sağ salim almayi nasip etsin[/QUOTE
ayy canım benim ya haklısın allah acılarını göstermesin de hayırlısıyla dünyaya getirelim.

Kizlar ben 15 inci haftadayim bugn girdim ultrasona ama doktor en ufak bi tuyo vermedi bakiyorum 12. Haftada ogrenen bile war ama gec olsun garanti olsun sonucta alinacak esyalari ona gore dusunuyorm :) hos yesilde alinir sarida alinir alisveriste cok onemli degil ama insan hitap seklini bilmek istiyo ben hep oglusum diyorum elimde degil kizsada insallah alinmiyodur yawrum :)

Back
X