- 21 Aralık 2014
- 23
- 7
- 3
- 40
KesinlikleEn güzeli pembe ve maviye takılıp kalmamak arkadaşlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KesinlikleEn güzeli pembe ve maviye takılıp kalmamak arkadaşlar![]()
Evet kızlar hala karışabilio cinsiyet ler ben 14 haftalik ken öğrendim ama yanlış çıktı meğer 20 haftada erkek olduğu anlaşıldı bakalım 29 unda yine gidicem yine değişmişmi hiç farketmio saglikli olsunlarda zaten benim ilk bebegim 40 haftalik ken karnımda öldüğü için tüm eşyaları duruyo bu bebekte hersey hazır hiç bişe almicam rabbim hepimizinkini sağ salim almayi nasip etsin[/QUOTE
ayy canım benim ya haklısın allah acılarını göstermesin de hayırlısıyla dünyaya getirelim.
Teşekkür ederim canımhayırlı olsun![]()
Doktora gittinmi varmı bebeğinin cinsiyetinde bir değişiklik2 hafta önce gittiğimizde doktor %90 kız dedi. Şimdi bunları okuyunca emin olamadım ben de :)Bu hafta tekrar kontrol var bakalım ne dicek :)
gittim canım %100 kız dedi bu sefer :)Doktora gittinmi varmı bebeğinin cinsiyetinde bir değişiklik![]()
Hayirli olsun bizimde kizimiz var dun kesin oldugunu ogrendikgittim canım %100 kız dedi bu sefer :)
Hadi hayırlı olsunn.. Geliyo fıstıklaarrHayirli olsun bizimde kizimiz var dun kesin oldugunu ogrendik![]()