Doğuma Hazırlık Oğluşumuza isim önerisi olanlar buyursun....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hayali21

Guru
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
116
2
318
Diyarbakır
Merhaba herkese yeni oğluşumuz olacağını öğrendik ve isim arayışına girdik. Yardımcı olmak isteyen arkadaşlar isim önerilerinizi bekliyoruz. Öneri sunanlara şimdiden çok teşekkür ederizzz...

Arman; kutsal rüya , emek istenilen şey,arrzu.

Aral ; takımada ,sıradağlar.

Bora; kuvvetli rüzgar.

Erman ; erdemli ,yiğit

Tunç :bir alaşım,çok sağlam

Alpar :yiğit ,cesur

Deha ; üstün zekalı

Onat ;iyi ,güzel,düzgün ,namuslu

Levent:eski deniz erlerine verilen ad.

Taylan :uzun boylu

Ersan ;adıyla ün salmış

Bebeğimiz aynı gelişim düzeyinde, görünce mutlu oldum :) Biz de oğlumuza isimler sıralıyoruz ama daha adam akıllı oturup araştırma yapmadık. Biz daha çok tok bir isim ve anlamlı olsun istiyoruz, eski türk boylarındaki isimlerde hoşumuza gidiyor. Aklımıza gelen isimlerden bazıları;
Ömer Faruk
Türker
İlter
Turan
Kerem
Mete
Semih
Selim
Yavuz

çınar .demir .yaman.yağız.toprak,aras.çağan.deha.barkın.doruk.danyal.yarkın.ege.mete.tuğrul.alper.

İlter,buğra han,kayra,erdem,siraç,semih,mert,.....

benimde oğlum olacak inş. ben ali koymayı düşünüyorum ..

yalnız burda bişey dikkatimi çekti o kadar güzl isimler dururken neden bu tür havalı isimler tercih ediliyor
Allahın 99 ismi ve birçok değerli isimlermimiz varken nedn bu özenti anlayamadım
bana kızacak arkadaşlar olabilir herkesin kendi tercihi..

Mehmet
Mustafa
Ahmet
Yusuf
Cihan

Aslında kulağa nekadar basit gelsede bu isimler günümüzdeki uyduruk anlamsız saçma isimlerden çok daha güzel olduklarını düşünüyorum.Yaratıcı olacam diye bazı insanlar çok anlamsız şeyler koyuyor yada modern tarzda :) benim fikrim budur.

Teşekkürler arkadaşlar önerilerinizden seçmeye çalışıyoruz var mı başka önerisi olan... bir kaçıını seçip anket aççaz olmazsa teşekkürler...

ATEŞ biz oğlumuz olursa ateş koyucaz adını :) kızımız olursada nefes :)

prensesının ısmıne bayıldımmmm yaa.. asla aklıma gelmemıstııı.. sımdıden soyleyım ccalabılırımmm.... :)

eşimin ustun zekası :):):) bi lafı var klasıklesmiş bana sureklı aldıgım nefesim kalbımdeki ateşim der o yuzden bu ısımlerı koymaya karar verdık bızım ıcın cok anlamlı :)

eşimin ustun zekası :):):) bi lafı var klasıklesmiş bana sureklı aldıgım nefesim kalbımdeki ateşim der o yuzden bu ısımlerı koymaya karar verdık bızım ıcın cok anlamlı :)

tüylerımı dıkan dıkennn ettıın :):) ya da ettınızz.. gercekten cok anlamlııı...

tüylerımı dıkan dıkennn ettıın :):) ya da ettınızz.. gercekten cok anlamlııı...

rahatt rahat çalabilirisn canım buyuyunce nerden buldun anne dıe sorarsa bı teyzen vardı dıe anlatırsın haha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…