- 3 Şubat 2012
- 4.218
- 693
- 398
Bu pantolon satıldımı satılmadysa fiyatını yazarmsnz.24 36 ay tulum. Eşofman takımı ve mont varmı71-H&M pntlon 18-24ay içi gri pamuklu
Merhabalar,kalanları kaldırmıştım bakmam gerek,size dönerim46 ve 50 duruyor mu ikisi ne kadar?cevap bekliyorum
Çarşamba günü bu senenin küçülenlerini eklicem, siz bakıp beğendiklerinizi yazarsınız.pant. Duruyor gibi hatırlıyorum ama bakmam lazım.çarşamba görüşmek üzereBu pantolon satıldımı satılmadysa fiyatını yazarmsnz.24 36 ay tulum. Eşofman takımı ve mont varmı
Tamam görüşmek üzereÇarşamba günü bu senenin küçülenlerini eklicem, siz bakıp beğendiklerinizi yazarsınız.pant. Duruyor gibi hatırlıyorum ama bakmam lazım.çarşamba görüşmek üzere
Ekliyeklerinizin yas araligi nedir acaba bende takipteyim güzel seyler varsa kacirmak istememÇarşamba günü bu senenin küçülenlerini eklicem, siz bakıp beğendiklerinizi yazarsınız.pant. Duruyor gibi hatırlıyorum ama bakmam lazım.çarşamba görüşmek üzere
Tamam merakla bekliycem tesekkurlerMerhabalar,kalanları kaldırmıştım bakmam gerek,size dönerim
12-24 bize artık küçük gelenlerEkliyeklerinizin yas araligi nedir acaba bende takipteyim güzel seyler varsa kacirmak istemem
Carsamba gecti12-24 bize artık küçük gelenler
İyi geceler, çarsamba geçti ama fırsat bulamadım. Bebiş hastaydı en kısa zamanda ilgileneceğimCarsamba gecti
Tamam cnm gecmis olsun tez zamanda sagligina kavusdun bebisinİyi geceler, çarsamba geçti ama fırsat bulamadım. Bebiş hastaydı en kısa zamanda ilgileneceğim
merhabalar, 73 ve 76 miniş bir bebiş için yola cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?