Satıldı mı bu10. MOTHERCARE, Kocaman Mavi Traktör, 3-6 ay, 8 kg, 66 cm. Biz bütün kışı bu tarz mont tulumlara geçirdi. Aslında geceleri uyurken giydiririz diye satın almıştık ama Türkler sıcağı sever malum, evlerimiz Allah'a şükür bunu giydirmek için aşırı sıcak. Avmlerde, restoranlarda montunu çıkartıp bunu giydirdik, sorun yaşamadık. Popo detayını da fotografladım:)
Bu satıldı mı?108. PRimark-londra, 3-6 ay, aşırı şirin patik ayakkabı. hiç kullanılmayanlardan-Tabanlarındaki yazı çok hoşuma gitmişti:) Biz kullanamadık ama kotlarla şık olurdu herhalde
Sanırım onlar satıldı ama numarasıyla yazarsanız daha net söylerim eve geçinceiyi günler, cok begendim hepsini, hangileri satıldı yazmamışsınız. montları, mothercare polarları,mothercare cift taraflı kıslık pantolonu, kanz pantolonu, bereleri istiyorum. nike ayakkabı kesin satıldı mı.yazmamışsınız.hepsi satıldı mı
ok, bekliyorum gece kontrol etcem sizi:)tembellik yapmayın :) bebekle ilgileniyorsunuz herhalde, ben de bayram için acele ediyorum da:)Sanırım onlar satıldı ama numarasıyla yazarsanız daha net söylerim eve geçincenike kesin gitti de diğerlerine bakıcam
Şimdi bakabildimok, bekliyorum gece kontrol etcem sizi:)tembellik yapmayın :) bebekle ilgileniyorsunuz herhalde, ben de bayram için acele ediyorum da:)
Kalanları yazdım,biraz gec oluyor ama kargoların bebişlere ulaşmasını bekledim,sorun olmasın istiyorumSürekli girip bakıyorum neler var diye :) kalanları yazarsanız gelip bazı şeyleri almak istiyorum bendeeee :) bayılıyorum hepsi güzel
Mutlu günlerde sağlıkla kullanmanız dileğiyleGeliza cim cicilerimiz elimize ulasti. Cok tsk ederim. Ozenle katlamis paketlemissin. Hepsi mis gibi utulu geldi. Hic kirismamis. Emegine saglik arkadasim.
iyi geceler, hepsi bitmedi, özür dilerim ilk msj atan arkadasa gitti, kargo eline ulaşıp memnun kaldığını söylemeden de kesin gitti diye yazmıyorum:) siz begendiklerinizi yazın, bekleyince bitiyor işte:)Nasıl ya Mothercare polarlar ve sweetler gitti mi! Biri bütün kışlıkları bitirmiş
Haklısın canın akşam düzenlicem, yazlık cok var ama bunlarla ugraşmaktanGelizacım iyi bayramlar, ben de bişeyler almak istiyorum da sen su kalanları topluca yazar mısın, hazır bayram boşken aradan cıkartalım, yazlık bişeyler yok mu bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?