Bebek İkinci El Ogluşumuzun küçülenleri-primark-mothercare-hm-carters 40. Ve 41. Sayfalarda

iyi günler, cok begendim hepsini, hangileri satıldı yazmamışsınız. montları, mothercare polarları,mothercare cift taraflı kıslık pantolonu, kanz pantolonu, bereleri istiyorum. nike ayakkabı kesin satıldı mı.yazmamışsınız.hepsi satıldı mı

Satıldı mı bu

Güncelleme yapamıyorum bir türlü vakit bulamadım;( 10 duruyor. Cepten kısa cvplar verebiliyorum

Sanırım onlar satıldı ama numarasıyla yazarsanız daha net söylerim eve geçince nike kesin gitti de diğerlerine bakıcam

Sanırım onlar satıldı ama numarasıyla yazarsanız daha net söylerim eve geçince nike kesin gitti de diğerlerine bakıcam
ok, bekliyorum gece kontrol etcem sizi:)tembellik yapmayın :) bebekle ilgileniyorsunuz herhalde, ben de bayram için acele ediyorum da:)

ok, bekliyorum gece kontrol etcem sizi:)tembellik yapmayın :) bebekle ilgileniyorsunuz herhalde, ben de bayram için acele ediyorum da:)
Şimdi bakabildim gidenler 1-2-13-14-16-17-26-30-46-47-98-101-104-111-112

Sürekli girip bakıyorum neler var diye :) kalanları yazarsanız gelip bazı şeyleri almak istiyorum bendeeee :) bayılıyorum hepsi güzel
Kalanları yazdım,biraz gec oluyor ama kargoların bebişlere ulaşmasını bekledim,sorun olmasın istiyorum

Geliza cim cicilerimiz elimize ulasti. Cok tsk ederim. Ozenle katlamis paketlemissin. Hepsi mis gibi utulu geldi. Hic kirismamis. Emegine saglik arkadasim.

Geliza cim cicilerimiz elimize ulasti. Cok tsk ederim. Ozenle katlamis paketlemissin. Hepsi mis gibi utulu geldi. Hic kirismamis. Emegine saglik arkadasim.
Mutlu günlerde sağlıkla kullanmanız dileğiyleşimdiden iyi bayramlar

Nasıl ya Mothercare polarlar ve sweetler gitti mi! Biri bütün kışlıkları bitirmiş

Nasıl ya Mothercare polarlar ve sweetler gitti mi! Biri bütün kışlıkları bitirmiş
iyi geceler, hepsi bitmedi, özür dilerim ilk msj atan arkadasa gitti, kargo eline ulaşıp memnun kaldığını söylemeden de kesin gitti diye yazmıyorum:) siz begendiklerinizi yazın, bekleyince bitiyor işte:)

merhabalar, 5-8-29-35-50-51-52-53-54-55-62-63-71-72-76-77-78-79-80-91-92-97-98-99-100-103-114-115-116- ve hediyeleri yeni sahipleri miniş bebişler için yola çıktı:) bayramda yeni evlerine ulaşması dileğiyle:)

117. Baby&Kids, inatçı mı inatçı çıngıraklı KEÇİ patikler, bebişimiz cok severek kullandı, bazen de sinirlendi:) ama biz eğlendik. 10tl (tabanı 12 cm), biz 10 aya kadar giydirdik, rahat kalıplı)

Eklentiler

• IMG_7888 (600x800).webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 173
selammm, 69-70-97-98-99 da gitti:)

7.56.57.58.64.65.66.67.68. Miniş mi miniş bir bebişe gitti

Gelizacım iyi bayramlar, ben de bişeyler almak istiyorum da sen su kalanları topluca yazar mısın, hazır bayram boşken aradan cıkartalım, yazlık bişeyler yok mu bu arada

Gelizacım iyi bayramlar, ben de bişeyler almak istiyorum da sen su kalanları topluca yazar mısın, hazır bayram boşken aradan cıkartalım, yazlık bişeyler yok mu bu arada
Haklısın canın akşam düzenlicem, yazlık cok var ama bunlarla ugraşmaktan

Canim iyi bayramlar öncelikle ben 3,27,28,109 nolu ürunleri almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…