Öğrenci-çalışan sevgili ilişkisi?

Yaani evlensek diyor da demekle olmuyor ki.Çaba lazım. Onun yaşındaki adamlar evlenmek için harıl harıl çalışıp para biriktirmeye çalışıyorlar.
Evlenince babası desteği kesince ne yapmayı düşünüyor acaba.

Ailesine güveni var o zaman ben öyle düşünüyorum yani

Hem kadın parası yiyemem deyip hem de sorumsuz olan adam ileride her şey için sizi suçlar. Sadece kadın olduğunuz için. Hiç bir sorunun sorumluluğunu alamaz.

kadın parası yiyemez miş !! bu laftan belli değil mi ne olduğu !! bu adamdan bi halt olmaz yol ver gitsin !
Çok bağnaz bir inanç bu. Yükün çoğunu ona azını kendime alarak yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum, hayat müşterek diyorum. Ben de çalışmaya başlayınca senin dediğin olur diyo. Böyle benim param için benle birlikte oluyor gibi geliyormuş.

Dgs'ye kadar geçen 5 sene olayın kilit noktası. Adam tembel, üniversiteden mezun olduktan sonra da muhtemelen maaşı veya işi beğenmeyecek. Baba parasına alışmış bunu yıkmak çok zor.
Hatrı sayılabilecek bir ünide inşaat mühendisliği okuyor. Kendince iş başlıyormuş şuan. o beş seneyi kaybetmiş, ama şuan sınıftaki arkadaşları lay lay okurken, o kendine iş zeminini hazırlıyormuş.

Hem kadın parası yiyemem deyip hem de sorumsuz olan adam ileride her şey için sizi suçlar. Sadece kadın olduğunuz için. Hiç bir sorunun sorumluluğunu alamaz.
Beni şu yönden suçluyor,evet. Ben çok acele herşeyi yapmışım. Hiç takılmadan üniyi bitirmişim, mezun olur olmaz atanmışım. aslında kendi çok da geç kalmamış,ben erkenciymişim

İnşallah dediğini yapar.

Diyorum yavaştan birikim yapmamız lazım, devir zorlayıcı bir devir. Bunlar onu ilgilendirirmiş,kendime gereksiz dert yapıyormuşum.
Babası tüm kardeşlerine ev almış, ona da alınacakmış. Eşek değilmiş, evi de geçindirirmiş.

İnşallah dediğini yapar.
Kafasında kurduğu şeyler de düzenli şeyler değil. Ben düzenli bir hayatımız olsun istiyorum. Evet benim işin gereği biraz eve iş taşımam gerekecek ama genel olarak derli toplu bir iş yapıyorum. O işini ticarete dökmek niyetinde. Düzenli bir gelirimiz ve hayatımız olsun, miktarlara takılma diyorum. O kafasında buluttan buluta atlıyor. Sağolun

para kazanmıyor gibi harcayın onun yanında öğrenci gibi ne bileyim aldığınız hediyeler de öyle olsun
aklıma başka bişey gelmedi benim sevgilim de öğrenci ben meslek sahibiyim
ben de çok kazanmadığımdan pek farkedilmiyordu da
yine de siz de yanındayken öğrenci gibi takılsanız paranız üzerine yorumlar yapmasanız belki yürür dedim

canım nasıl biriktirsin
öğrenci çocuğa dediğin şey de imkansız doğrusu o anca kendine yetiyordur şu an harçlıklarıyla

çözülmeyecek bir sorun değil iş bulur çalışmaya başlar bir şeyler yoluna girer ama asıl sorun şu ki sen onu bu sebeple gözden çıkarabilmeye başlamışsın. ki bence bu bitirmek için bir nedendir. onu pek de istiyormuşsun gibi gelmedi bana. bu durumu sorun eden sadece o değil anlaşılan.

Erkek egosu işte, dayanamiyorlar bir adım önde olmamıza. Madem o kadar rahatsız beyefendi çalışsın parasını kazansın ama yook onların gururu da havası da iki laflarindan ibaret icraate gelince tık yok !

canım nasıl biriktirsin
öğrenci çocuğa dediğin şey de imkansız doğrusu o anca kendine yetiyordur şu an harçlıklarıyla
Çok rahat davrandığından ötürü böyle diyorum
İnanın dediğiniz gibi yapıyorum. Ben kendim öğrenciyken de hiç para mevzularını açmazdım, şuan da açmıyorum. Mesela size en son yolladığım hediyeyi söyleyeyim. Bir kutu alıp içine en sevdiği on yiyeceği koydum. Bir öğrenciyi aşmayacak cüzi miktarda harcama yaptım.Top 10 listesi yapıp hepsinin üstüne küçük notlar yazdım. En çok buna bayılırsın, bunu sevdiğini şurda öğrenmiştim, bu ikimizin de çok sevdiği bişey falan. Kargoyla yolladım. Eline gitti, teşekkür edeceğine ne gerek vardı, niye masraf yapıyorsun,Bana hediye almak zorunda değilsin. Sadece yaz okulunda kafası biraz rahat etsin istemiştim. Sakız alsam sorun oluyor anlayacağınız.

Konuda belirtmiştim bundan başka pek çok sorunumuz var. İlişkiye de uzun bir süre ara vermiştik. Onun soğukluğu da var. Aramızda paranın esamesi okunmazken şimdi her durumda zikredilmesi canımı sıkıyor. Derdimi tam anlatamadım galiba. Sorun sorumluluk yüklenmeye girişmemesi

canım sen her ne kdar istesen de sorumluluk alamaz şu an
çok üstüne gitme bence hadi son senesi olsa anlarım
benim sevgilim de öğrenci inan demiyorum tek kelime bitir bi an önce filan diye stres yapar mutsuz olur
hem zatn bitirmek istiyordur seninki de para da kazanmak istiyordur eminim ama elinden şu an bişey gelmez inşaat mühendisliği zor bir bölüm..
gerek yok yapma böyle bence sabret biraz

Erkek egosu işte, dayanamiyorlar bir adım önde olmamıza. Madem o kadar rahatsız beyefendi çalışsın parasını kazansın ama yook onların gururu da havası da iki laflarindan ibaret icraate gelince tık yok !
Her zaman yanındayım destekçinim dedi. Kep atarken yanımda yoktu, işbaşı yaptığımda yanımda yoktu. Buluştuğumuzda o benim olduğum şehre geldiği için işime de geldi. Odaya beş karış suratla girdi ki kendi gelmek istedi. O sırada bir öğrencim geldi.şimdi ha onunlasın ha benimle hiçbir farkı yok diye saçmaladı. Ben sorun etmezken onun sorun etmesi çok sinirlerimi bozuyor

Bir ışıltı görsem sabredeceğim. O 5 yıl boyunca girdiği sınavlarda yanına gittim, gece webcam açıp yapamadığı soruları tek tek anlatarak çözdüm. Benim kızdığım kendini gereksiz yere ezik görmesi. Tam tersi olabilirdik diyorum. Ama sen kızsın ben erkeğim diyor. Ben sorun etmiyorum zaten. O birikim mevzusunu evlilik meselesini açması üzerine dedim. Zaten ondan başka maddi konuşma olmadı. Yasaklamıştık aslında, seni beni yok kimde varsa o verir diye. Ben çalışmaya başlayınca işin boyutu değişti. İşi böyle bozmasına sinirleniyorum.

Evet kesinlikle ben memurum aynı zamanda okula başlayacağım bu sene. Ama sanıldığı gibi akşama kadar bitmiyor mesai it gibi ordan oraya belge peşinde. Aklı ekmek parası kazanmakta olan her yolu bulur oturup kpss dgs beklemek yazık ya. Seviyorsan bekle ama hep onun bir şeyler için yıllarını tüketmesini mi bekleyeceksin? Mezun olunca da kpss bekleyecek sanırım özel istemediğie göre. Yolu çok uzun çok çalışması gerekli. 30 dan önce evlenemez

bu adamdan sana iş çıkmaz tatlım.
yok kadın parası yemezmiş yok bilmem ne..
o kafasının içinde taşıdıklarıyla sen yorulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…