Öğrenci-çalışan sevgili ilişkisi?

mezun olacak hemen iş bulamayacak sonra bulunca ucuz bi rakam gelecek sen daha tecrube sahibi olacaksın falan filan sen onun icin baya cabalıyosun burda akıl almaya calısman bile bi gösterge ama o ne yapıyor hic.
iiyii dusun

Ailesinin maddi durumu çok iyi. Çok iyi olmasına rağmen çok destek olmuyorlar aslında. ama buna rağmen hemen hemen asgari ücret kadar yardımları oluyor.
Destek olmuyorlar mı, asgari ücret kadar para veriyorlar adam alışmış rahatlığa oturduğu yerden iş beğenmiyor 5 yıl boyunca dgs ye girmek için uğraşıyor yok artık

Erkeğin tembelini de hiç sevmiyorum eğer rahatsız oluyorsa çok, hem okusun hem çalışsın ki çalışacağını hiç sanmıyorum. Ben olsam boşuna sürdürmez ayrılırdım sorumsuzlukta mastır yapıyor resmen

benim kocam öğrenci 30 yaşında
ben çalışanım (aynı zamanda ben de öğrenciyim)

örgün okurken nasıl çalışacak ki? devam zorunluluğu yok mu?
okulunu normal süre içinde bitirsin sonra işi olur
ailesi nüfuzlu gibi anlattığına göre durumları çok iyi diyosun belki iş kurarlar belki de bir iş bulurlar

yine de oturup bi planlama yapın 5 yıllık kalkınma planı gibi

Daha önünüzde uzun yıllar var. Öncelikle evliliği çok düşünmeyin. Bu yıllar içinde kendinizi daha iyi tartarsınız.
Eşimle benzer sıkıntılarımız var. Evlenmeden biz de sıkıntı olmaz diyorduk ama zaman zaman isteyerek ve istemeyerek bu konu aramızda sorun oldu.
Aşılmadı değil aşıldı ama bizleri de yıprattı.

Pek sorun etmiyordum ama sürekli dillendirince ister istemez benim kafamda da soru işareti oluşturuyor. Eski halimizden daha da kötüye gidiyoruz. Ondan sadece beklentim biraz ileriyi düşündüğünü,gerektiğinde sorumluluk alabileceğini göstermesi.

Devam sıkıntısı yok bir kaç dersi dışında. Ailesine güvenmesini istemiyorum. ailesel olarak problemleri var. Babası şuan okulu bitirip diplomasını almasını bekliyor. Yap-sat gibi işlerle uğraştırmak istiyor. Size nasıl desem sırf diploma için şimdi bunu pohpohluyor. Diplomasını kullanarak iş yapacaklar. Zaten çok huzursuzlar, böyle ortak işlerle bizim huzurumuz da kaçsın istemiyorum.
İlk 5 yıllık planımızı yapmıştık en azından bu süre zarfında ünileri bitirelim demiştik. Ama kendisi yeni başladı sayılır. dürüst bir adamdır aslında ama maalesef bu konuda sınıfta kaldı. Gerekli sorumluluğu sahiplenmedi

mezun olacak hemen iş bulamayacak sonra bulunca ucuz bi rakam gelecek sen daha tecrube sahibi olacaksın falan filan sen onun icin baya cabalıyosun burda akıl almaya calısman bile bi gösterge ama o ne yapıyor hic.
iiyii dusun
Çok sağolun. Ben kendim bir anda yürüdüğüm içşn onun da yürümesini bekliyormuşum. Ama o adım adım gidiyormuş,neticesini görecekmişim. Az daha sabırlı ol diyor,6 yıl sabretmemişim gibi

Dur
Durumlarına göre verdikleri o miktar destek bile sayılmaz demiştim, yani bayağı iyi durumdalar onu anlatmak için. Yoksa o miktarla insanlar ev geçindiriyor. O da bir ilişki yürütebilir. Öyle laflar ediyor ki sanki hiçbir imkanı yok, ama kendine imkan oluşturmak için canını dişine takıyor gibi. Tabi bunlar lafta kalıyor, üzülüyorum. Sorumsuz kelimesini yakıştıramıyordum ama sanırım kabullenmem gerekecek

Paraya pula tapan insanlar değiliz. benim derdim para da değil zaten, sorumluluk bilincine sahip olduğunu görmek istiyorum sadece. Ama o artık hem para mevzusunu aramıza sokuyor hem de lafta aldığı sorumluluğu icraate koymaktan kaçınıyor. Şimdiden yıprandığımı hissediyorum. Gururunu kırmak istemiyorum,makul açıklamalarla önüne yol açıyorum ama aynı yerdeyiz maalesef

Çok iyi anlıyorum. Ama o sorumluluk bilinci ı ıh! Yoksa oldurmak için çok çaba sarfetmek gerekiyor ve yıpranıyorsun.
Para önemli değil evet de hayatın olağan akışında birden bakıyorsun ki önemli. Hayat müşterek evet ama erkekler bunu daha fazla sorun ediyor.
Yolunuz açık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…