- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.028
- 398
- 35
Okuldan atılma, disipline verme gibi yaptırımlar var ama yeterli değil, olmuyor. Sizin ve diğerlerinin sokakta görüp serseri diye korkup yolunu değiştirdiği çocuklarla 4 5 sene boyunca hemen her gün birlikte olan öğretmenler var. Sizin dedikleriniz çok ütopik maalesef. Keşke anlayışlı laftan anlayan öğrencilerle muhattap olsak ama tek taraflı çaba bir işe yaramıyor maalesef.Benim konum cok farkli yerlere cekildi.
Ögretmen her zman sucludur. Ogrenciler iyidir demedim.
Bende cok fena ogrenciler gordum ama dayak bir cozum degildi.
Cogu kisi ben dayaga karsiyim deyip dayagi hakli gosteren seyler yazmis gercekten cok uzuldum.
Siddet gosteren kisi buyuk ihtimal siddet yanlısı bi ailede büyümüstür ve ailesinden gördügünü sergiliyor. Sonra burda vay efendm kocam beni dövdü vay efendm babam annemi dövdü diye konu aciyorsunuz.
Ben bugune kadar dayakla duzelen bi insan gormedim siz gorduyseniz eyvallah ama pek sanmiyorum.
Burda boyle konusanlarin cocugu bi hata yapsin da ogretmen de onu dövsün bakalim ne oluyor acaba?
Ilkokul ogretmenim derse surekli gec kalan bi ogrenciyi sacindan tutup tahtaya kafasini vurmustu defalarca.
Yan siniftan bi cocuk bizim sinifta bi kiza teklif etmisti. Cocugun sinif ogretmeni oyle bi dövmüstü ki cocugun agzi burnu kan icindeydi.
Bi akrabam lisede 1 deyken tenefuste koridorda eli cebinde diye mudur yarsimcisindan dayak yedi, cenesi kirildi ve bir daha okula gitmedi aile sikayetci oldu ve adam bir daha mudur yardimcisi olamayacak ogretmenlige dustu geri.
Boyle orneklerde var her koşulda ogretmen suclu degil ama her koşulda ogrencide suclu degil.
Suclu kim olursa olsun dayak yanlistir. Bu sekilde terbiye edilmez kimse.