- 1 Ekim 2015
- 274
- 320
- 33
- Konu Sahibi Hare Frankie
-
Keske yapabilsem. 2 kutu camasir suyu bitirdim ama hala heryer kirli gibiAilen geliyormus onlarla nasil vakit gecirip neler yapabilecegini dusun.yeni evli evine kayinvalide geliyor modundan cik
Aa asla elini surdurmemBenim camlar da silinecek valla yağmurdan iz olmuş hep gelsen de beraber yapsak
Keske yapabilsem. 2 kutu camasir suyu bitirdim ama hala heryer kirli gibimesela muyfak dolaplarini sildim iyice sildim ama bezden toz gecti minik minik yine sildim ve hala ayni
Yok tek basimayim. Sorun bu iste temiz olsa da kirli gibi geliyor. Hergun bisey buluyorum deli gibi priz ici falan silmek istiyorum.Canım temiz olmak tabiki güzel birşey ama bunun derslerinin okulunun önüne geçmemesi gerekli. Önceliğin her zaman okulun olmalı. Haftada bir gün yeterli. Detaylı da ayda bir yeter. Çok ayrıntıya takılma bence ailende takılmayacaktır. Ayrıca ev arkadaşın varsa iş bölümü yapın ki derslere ve kendinize ve hatta gezip eğlenmeye vaktiniz kalsın. Bu günlerin tadını çıkar evlenince ağlayana kadar temizlik yapacaksın zaten
Ya tesekkur ederim :)) ya herseyin duzeni bar zaten hic oyle ortalikta bisey olmadi :) ama ne biliyim mesela ya koltugun altina bisey kacarsa ve tozluysa falan :) dayanamiycam kendime :)))Çok tatlisin ya,helak etme kendini yazık:)
Öğrencisin sen,yeni evli evhanımı değilsin.Ortalıkta kirli çamaşır,çer çöp olmasın,yerde topaklar uçmasın yeter.
Kim bakacak senin camına,kapı üstüne :))
Bir soyle titiz olamadimKeske yapabilsem. 2 kutu camasir suyu bitirdim ama hala heryer kirli gibimesela mutfak dolaplarini sildim iyice sildim ama bezden toz gecti minik minik yine sildim ve hala ayni
Hepinize merhaba :) yemin ederim cildiricam artik. Simdi evde tek basimayim. Haftasonu ailemden biri ilk defa evime gelecek. Ama temizlik yaparken kendimi kaybediyorum. Mesela 3 gun once camlari sildim bugun yine sildim. Ogrenci evi oldugundan esyalarim zaten eski ama insanlar sanki ailemde olsa boyle seylere bakmaya geliyormus gibi hissediyorum. Bi insan gece uyanip kapi ustunu sildim mi diye kontrol etmemeli ama ben ediyorum. Artik o kadar yoruldum ki bazen evde bi tane bulasik tabak olsa ev mahvolmus gibi geliyor ve okula gidemiyorum hemen butun evi temizlemek istiyorum. Psikiyatriste de gittim ama faydasi olmadi. Napabilirim lutfen fikir verin.
Bari çamaşır suyu kullanma ciğerlerin mahfolur ya yazıkHare Frankie [/QUOTEcok zararli biliyorum ama en iyi o temizliyor.
Okula bilah cnmm bizim eve gelsen kafayi yersin o vakit :)
baska seyler dusunmeye calis bence, ev cok gozune batiyorsa disarda zmn gecir, gez dolas. zmnla belki azalir boylece.
Hayir yasamadim. Ama annem falan kucukken hep pasakli olcaksin senden kadin olmaz falan derdi simdi birisi gelirken acaba oyle mi dusunur ya da onlarin dedigi gibi olmadigini gostermek istiyorum sanirim ve bunu hep yapiyorum.Arap sabunu kullan beyaz sabun kullan. Çamaşır suyu çok zararlı.
Hayatında seni üzen ani bi değişiklik yaşadın mı? Anlattıkların normal değil
Ay baskasinin evinde hic bakmam oyle seye :) ya engel olamadigim bi durum bu cikamam ev boyleyken.ah cnmm bizim eve gelsen kafayi yersin o vakit :)
baska seyler dusunmeye calis bence, ev cok gozune batiyorsa disarda zmn gecir, gez dolas. zmnla belki azalir boylece.
Ben gelirim temizlerim ya uzulmeyin :))anam ben evliyim bu kadar titiz değilim..
kırk yılda bir camları sildim geçen gün peşine yağmur yağdı ..
kavga ettim camlarla bir daha ellemem sizi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?