Ogrenci evi duzeni

Hare Frankie

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2015
274
320
33
Hepinize merhaba :) yemin ederim cildiricam artik. Simdi evde tek basimayim. Haftasonu ailemden biri ilk defa evime gelecek. Ama temizlik yaparken kendimi kaybediyorum. Mesela 3 gun once camlari sildim bugun yine sildim. Ogrenci evi oldugundan esyalarim zaten eski ama insanlar sanki ailemde olsa boyle seylere bakmaya geliyormus gibi hissediyorum. Bi insan gece uyanip kapi ustunu sildim mi diye kontrol etmemeli ama ben ediyorum. Artik o kadar yoruldum ki bazen evde bi tane bulasik tabak olsa ev mahvolmus gibi geliyor ve okula gidemiyorum hemen butun evi temizlemek istiyorum. Psikiyatriste de gittim ama faydasi olmadi. Napabilirim lutfen fikir verin.

Canım temiz olmak tabiki güzel birşey ama bunun derslerinin okulunun önüne geçmemesi gerekli. Önceliğin her zaman okulun olmalı. Haftada bir gün yeterli. Detaylı da ayda bir yeter. Çok ayrıntıya takılma bence ailende takılmayacaktır. Ayrıca ev arkadaşın varsa iş bölümü yapın ki derslere ve kendinize ve hatta gezip eğlenmeye vaktiniz kalsın. Bu günlerin tadını çıkar evlenince ağlayana kadar temizlik yapacaksın zaten

Ailen geliyormus onlarla nasil vakit gecirip neler yapabilecegini dusun.yeni evli evine kayinvalide geliyor modundan cik
Keske yapabilsem. 2 kutu camasir suyu bitirdim ama hala heryer kirli gibi mesela mutfak dolaplarini sildim iyice sildim ama bezden toz gecti minik minik yine sildim ve hala ayni

Çok tatlisin ya,helak etme kendini yazık:)
Öğrencisin sen,yeni evli evhanımı değilsin.Ortalıkta kirli çamaşır,çer çöp olmasın,yerde topaklar uçmasın yeter.
Kim bakacak senin camına,kapı üstüne :))

Yok tek basimayim. Sorun bu iste temiz olsa da kirli gibi geliyor. Hergun bisey buluyorum deli gibi priz ici falan silmek istiyorum.

Ya tesekkur ederim :)) ya herseyin duzeni bar zaten hic oyle ortalikta bisey olmadi :) ama ne biliyim mesela ya koltugun altina bisey kacarsa ve tozluysa falan :) dayanamiycam kendime :)))

Keske yapabilsem. 2 kutu camasir suyu bitirdim ama hala heryer kirli gibi mesela mutfak dolaplarini sildim iyice sildim ama bezden toz gecti minik minik yine sildim ve hala ayni
Bir soyle titiz olamadim
Ben unv.de yurtta kaliyordum mudirr her sabah odalari kontrol ediyordu.bende yatagimi hic duzeltmezdim 3 defa uayrdi birgun yurta geldim yatak yorgan yastik yok hrmrn mudireye kostum yatagimi calmislar dedim
Mudorede ben cLdim gece 12 ye kadar yatagin bende kalacak hic toplamadigin icin ceza dedi
Sonra ben duzelttimi yatagimi hayir

Arap sabunu kullan beyaz sabun kullan. Çamaşır suyu çok zararlı.

Hayatında seni üzen ani bi değişiklik yaşadın mı? Anlattıkların normal değil

anam ben evliyim bu kadar titiz değilim..
kırk yılda bir camları sildim geçen gün peşine yağmur yağdı ..
kavga ettim camlarla bir daha ellemem sizi diye

ah cnmm bizim eve gelsen kafayi yersin o vakit :)
baska seyler dusunmeye calis bence, ev cok gozune batiyorsa disarda zmn gecir, gez dolas. zmnla belki azalir boylece.

baska seyler dusunmeye calis bence, ev cok gozune batiyorsa disarda zmn gecir, gez dolas. zmnla belki azalir boylece.
Okula bil
Arap sabunu kullan beyaz sabun kullan. Çamaşır suyu çok zararlı.

Hayatında seni üzen ani bi değişiklik yaşadın mı? Anlattıkların normal değil
Hayir yasamadim. Ama annem falan kucukken hep pasakli olcaksin senden kadin olmaz falan derdi simdi birisi gelirken acaba oyle mi dusunur ya da onlarin dedigi gibi olmadigini gostermek istiyorum sanirim ve bunu hep yapiyorum.

Ay baskasinin evinde hic bakmam oyle seye :) ya engel olamadigim bi durum bu cikamam ev boyleyken.

2 kutu çamaşır suyunu bitirerek kendini zehirlemekmi istiyosun. 3 gün önce sildiğin camları tekrar silmek niye. gençsin öğrencisin gez toz eğlenmene bak. ne kadar temizlesende yine batıyo zaten kendini heba etmeye ne gerek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…